Kulinarija (12)

360 dokumentų
Sluoksniuota tešla skaidrės
Sluoksniuota tešla. Sluoksniuota tešla – viena sudėtingiausių rūšių. Kaip pasigaminti sluoksniuotą tešlą? Reikės 375g. margarino 500 g. miltų 2 a. šaukštelių druskos 250ml. Šalto vandens. Prieskoniai ir įvairios priemaišos į ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 7 puslapiai
2016 05 05
Šokoladinio pyrago gamyba ir patiekimas
Patiekalo gamyba ir patiekimas Gamybos eiga. Iš viso 385 36 30 165 137 26 122 Jusliniai kokybės rodikliai Gaminio apibūdinimas. Išvaizda.
Kulinarijos namų darbai, Namų darbas, 3 puslapiai
2019 11 15
Sous vide gaminimo technika
Sous vide gaminimo technika. Kas yra sous vide? Sous-vide (prancūzų kalba reiškia – vakume) technologija – nauja. Pagrindiniai sous-vide technologijos ypatumai. Išlieka natūralus produkto skonis bei maistingosios medžiagos. Gaminimo ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 7 puslapiai
2018 04 26
Sriubos ir padažai
Sriubos ir padažai. Sriubų klasifikavimas. Sriūbos verdamos. Trintos ir krėmines sriubos. Daržoviu. Ankštinių daržovių. Grybų. Mėsos. Vaisių ir uogų. Tirštinimo būdai. Tirštos sriubos. Trinta moliūgų sriuba. Šaltos srubos. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 27 puslapiai
2019 11 08
Sriubų gamyba
BULVIŲ SRIUBA 215/Paruošimas. Makaronų sriuba su bulvėmis 233/Paruošimas. Pertrinta daržovių sriuba 262/Paruošimas.
Kulinarijos namų darbai, Namų darbas, 2 puslapiai
2019 05 06
Suvalkiečiu etnografiniai valgiai
Suvalkiečių etnografiniai valgiai. Projektavimas. Idėjų paieška - suvalkija. Suvalkietiškų patiekalų įvairovė. Analogų analizė ir apibendrinimas. Produktai reikalingi baigiamojo darbo produktui gaminti. Perlinių kruopų sriubos su ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 21 puslapis
2016 07 07
Suvalkiečių virtuvė projektas
Suvalkija. Apie Suvalkiją. Suvalkija – Lietuvos etnokultūrinis regionas kairiajame Nemuno krante. Suvalkiečių virtuvė. Suvalkiẽčių virtuvė. Kur ne kur dar Suvalkijoje yra mokančių pagaminti tikrą skilandį. Suvalkietiškas ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2019 01 12
Tailando Virtuvė projektas
Tailando Virtuvė. Tailandiečiai valgo nedidelėmis porcijomis. Ryžiai Tailando virtuvėje naudojami dažniausiai. Antras pagrindinis produktas - ryžių makaronai. Tailando virtuvės pateikaluose balansuoja penki elementai saldumas. Tailando ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 20 puslapių
2019 04 13
Tarptautinių grupių maitinimosi planas
Tarptautinių grupių maitinimo ypatumai. Vengrų virtuvės ypatumai. Svarbiausias vengrų virtuvės valgių asortimentas daržovių. Pirmieji patiekalai turėtų būti sultinys. Vengrai labai mėgsta. Vokietijos virtuvė. Vokiečiai labai ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2019 03 04
Tinginio receptas
Tinginys. Ingridientai. Pirmas žingsnis. Antras žingsnis. Trečias žingsnis. Ketvirtas žingsnis. Penktas žingsnis. Skanaus!.
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2016 06 23
Tradiciniai lietuviški produktai, angliškai
Traditional Lithuanian cheese ,,Varškės sūris“. Ingridients. Preparing. Preparing tools. Different tastes of Lithuanian traditional cheese. Dried cheese (12-150C, when ramains 50-55 % of moisture). Smoked cheese (800C , 4-5 h). Cooked cheese ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 16 puslapių
2016 07 04
Traditional foods of Lithuania
Traditional food. Of Lithuania. Lithuania and food. Lithuanians like to. Most popular ingredients. Potatoes Rye Beetroot. Traditional dishes No. “Cepelinai” “Cepelinai” are big. „Šaltibarščiai“ (Cold soup) Beetroot. „Bulviniai ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 9 puslapiai
2019 03 01
Traditional Lithuanian dishes project
Traditional Lithuanian dishes. Lithuanians like to eat a lot of delicious food. Very popular among. Šaltibarščiai (cold beetroot soupIt‘s a dish. Balandėliai (stuffed cabbageMostly going by. Didžkukuliai (grated potato dumplings with ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 7 puslapiai
2019 01 07
Turkijos virtuvė
Turkija. Turkija – valstybė pietvakarių Azijoje. Respublika. Respublika Dėl sąjungininkų noro valdyti Anatolijos teritoriją prasidėjo Turkijos nepriklausomybės karas (1918–1923 m. Politinė sistema. Turkijos respublika buvo. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 13 puslapių
2015 12 12
Turkiškos virtuvės ypatybės
Turkijos virtuvė. Trumpai apie Turkiją. Turkijos kultūra. Derybos. Nuodėmės verta turkų virtuvė. Chalva. Lokma. Basbusa. Gėrimai. Airanas „Ayran‘‘. Raki. Maistas. Tradiciniai patiekalai. Kleftiko. Dolma. Kumpiro. ŞIş kebabi. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 40 puslapių
2018 11 04
Turkų mitybos tradicijos
Dolma Ingredientai. Kaip gaminti. Asure Ingredientai. Atkreipkite dėmesį  .
Kulinarijos referatai, Referatas, 7 puslapiai
2016 01 29
Ukrainos virtuvė skaidrės
Ukrainos virtuvė. Ukrainos virtuvė. Patiekalai. Ukrainos nacionalinės virtuvės pasididžiavimas – lašiniai. Nacionalinis ukrainiečių patiekalas – barščiai. Įvairios košės labai populiarios visoje Ukrainoje kviečių. Labai ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2018 03 01
Vaisius mangas bei receptai
Mangas. Apie mangą. Istorija. Mango maistinė vertė. Mango nauda mums. Įdomūs faktai apie mangą. Koks yra prinokęs vaisius? Receptai. Pyragas su mangais. Kokteilis glotnutis su mangu ir šaltalankio uogomis. Kokosų pieno ledai su mangais. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2019 05 06
Valgių surašymo į valgiaraštį eiliškumas
Valgių surašymo į valgiaraštį eiliškumas. Užkandžiai , firminiai patiekalai ir gėrimai II. Šaltieji patiekalai ir užkandžiai. Karštieji užkandžiai. Antrieji patiekalai. Karštieji antrieji žuvies patiekalai. Karštieji antrieji ...
Kulinarijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2016 08 14
Vanilė
Vanilė – tai prieskoninis augalas, kuris kilęs iš Meksikos. Dabar šiuos augaus gali pamatyti Madagaskare, Indonezijoje, Okeanijos ir Indijos vandenyno salose, bei Rytų Afrikoje. Vanilė dabar yra naudojama pagardinti konditerijos ...
Kulinarijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 2 puslapiai
2014 03 04
Vegetarizmas prezentacija
Vegetarizmas. Kas tai yra? Vegetarizmas- tai mitybos praktika. Motyvacija ir privalumai. Dalis vegetarų tokią mitybą pasirenka dėl sveikatos priežasčių. Įtaka sveikatai. Balansuotą ir sveiką mitybą sudaro baltymai. Vegetarų rųšys. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 8 puslapiai
2016 06 23
Verslo idėja: žuvies patiekalų restoranas
Verslui reikalngi ištekliai. Gaunamos pajamos ir būtinos išlaidos. Paslaugos tiksliniai klijentai ir pasiekimo kanalai. Socialiniai partneriai. Organizacinė struktūra. Motyvacinės priemonės.
Kulinarijos verslo planai, Verslo planas, 9 puslapiai
2017 05 08
Vietnamietiška virtuvė
Vietnamietiška virtuvė. Vietnamo virtuvė. Virtuvės išskirtinumai. Pagrindiniai patiekalai. Bánh phở. Bánh hỏi. Banh canh. Bánh bao. Bánh xèo. Bánh Bèo. Bánh bột lọc. Bánh chưng. Sriubos. Bún Bò Huế. Lẩu .
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 18 puslapių
2015 09 09
Virėjo profesija projektas
Kulinaro (Virėjo) profesija. Darbo aprašymas Asmeninės virėjo. Darbo aprašymas. Virėjas – virtuvėje dirbantis maisto ruošos specialistas. Asmeninės virėjo savybės. Norint tapti geru virėju būtina ne tik gera fizinė būklė ir ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2018 11 17
VMVT nuostatai
Patalpų, įrangos ir tualetų valymui turi būti naudojamos atskiros, ženklintos priemonės.Šaldytuvai turi palaikyti tam tikrą temperatūra ir du kartus į dieną turi būti tikrinami, kad temperatūra laikytųsi.Virtuvėje yra ...
Kulinarijos aprašymai, Aprašymas, 8 puslapiai
2016 05 16
Vokietijos virtuvė skaidrės
Vokietijos virtuvė. Vokiečių virtuvės patiekalai nedaug kuo skiriasi nuo kitų europiečių maisto. Vokietijos kulinarai yra tikri dešrelių gaminimo specialistai. Pietums ir vakarienei. Vynas čia aplamai mėgstamas ir kaitaliojant su alumi ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 6 puslapiai
2016 02 08
Vokietijos virtuvės ypatumai
Vyrauja sotus, riebus, maistas Mėsiškų patiekalų daugiausiai gaminama iš kiaulienos. Bendri bruožai. Populiariausi mėsos patiekalai Keptas. Patiekalai. Vokietijoje labai populiarios yra bulvių salotos. Bulvių salotos. Nuo balandžio iki ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 7 puslapiai
2016 03 13
Žalia arbata
Žalioji arbata. Arbata - kas tai?. Japoniška žalia arbata. Žalioji arbata. Tai įdomu.
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 6 puslapiai
2014 03 19
Žolelių arbata: gamyba ir nauda
Žolelių arbata. Žolelių arbata, kas tai? Gėrimai, gaminami užplikius įvairių augalų džiovintus vaisius. Žolelių arbatos nauda. Norintiems valyti organizmą žolelių arbatos pagalba. Apsinuodijimas arbata. Nereikėtų bijoti ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2019 05 14
Норвежская кухня
Норвежская кухня. Норвежский завтрак - это самое важное ежедневное блюд. О для норвежцев. Традиционный завтрак. Норвежский завтрак - ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 9 puslapiai
2019 05 07
×
Namų darbų pagalba 24/7