Kulinarija (3)

360 dokumentų
Tailando maistas
Tailandas ir maistas tailande. Tailando mitybos ypatumai. Turinys. Įvadas. Bendroji šalies virtuvė. Nacionaliniai valgiai. Centrinio regiono valgiai. Šiaurės rytų regiono valgiai. Egzotiški tailandiečių valgiai. Prieskoniai. Prieskonių ...
Kulinarijos referatai, Referatas, 8 puslapiai
2011 12 29
Trapi tešla
Trapi tešla. Kietą , minkštą ir pusiau trapią tešlą. Kieta trapi tešla. Tešlos ruošimas rankiniu būdu. Tešlos ruošimas mechaniniu būdu. Tešlos formavimas ir kepimas. Trapūs austriški pyragaičiai. Trapūs pyragaičiai su kriaušių ...
Kulinarijos aprašymai, Aprašymas, 5 puslapiai
2015 04 27
Fluoras
Įvadas. Fluoras. Jo reikšmė organizmui. Fluoro preparatai ir jų vartojimas. Fluorozė. Išvados. Literatūros sąrašas. Neretas žmogus teigiantis, jog iš tiesų rūpinasi savo burnos sveikata, nesugebėtų paaiškinti kodėl viena dantų ...
Kulinarijos referatai, Referatas, 12 puslapių
2016 07 24
Jubiliejus ir jubiliejaus šventimas
Maitinimo procesų organizavimo savarankiškas darbas. Įvadas. Darbo tikslai. Darbo uždaviniai. Pasiruošimas Gimtadieniui. Gimtadienio vieta. Gimtadienio vedėjas. Renginio užsakymas. Valgiaraščio pasirinkimas. Gėrimų kiekis. Valgiaraštis. ...
Kulinarijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 18 puslapių
2014 04 26
Kavinė Fantazija verslo planas
Įvadas. Santrauka. Verslo aprašymas. Verslo srities aprašymas. Steigiamos įmonės rūšis. Įmonės tikslai ir uždaviniai. Prekės ar paslaugos aprašymas. Marketingas. Rinkos apžvalga. Marketingo rinkinys. Gamyba. Gamybos paslaugų ...
Kulinarijos verslo planai, Verslo planas, 14 puslapių
2016 08 04
Kavinės - restorano veiklos analizė „Forto dvaras“
Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Reikalavimai, kurie keliami priimant ir aptarnaujant lankytojus. Lankytojų priėmimas. Lankytojų aptarnavimas. Padavėjų pareigybės. Patiekalų patiekimo būdai bei nuoseklumas. Patiekalų pasiūla ir ...
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 12 puslapių
2014 11 12
Mitybos planas vaikams
Įvadas. Alergija maistui. Kokiuose maisto produktuose galima rasti elergenų. Gliutenas. Laktoze. – 3 m. vaikų vienos dienos valgiaraštis. – 6 m. vaikų vienos dienos valgiaraštis. – 10m. vaikų vienos dienos valgiaraštis. Ir daugiau ...
Kulinarijos namų darbai, Namų darbas, 18 puslapių
2016 04 20
Restorano pozicijos nustatymas rinkoje
Įvadas. Darbo tikslas: ištirti galimybes, kurios padėtų sustiprinti restorano „le paysage“ poziciją rinkoje. Darbo uždaviniai. Išanalizuoti literatūros šaltinius, nagrinėjančius pozicionavimą ir padėties rinkoje nustatymą teoriniu ...
Kulinarijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 34 puslapiai
2016 07 23
Prieskoniai referatas
Įvadas. Ne tik skanu, bet ir sveika. Prieskonių vartojimas senovėje. Kaip prieskoniai skirstomi. Vaisiniai prieskoniai. Vanilė. Kardamonas. Pipirai. Juodieji pipirai. Baltieji pipirai. Kvepiantieji pipirai. Raudonieji pipirai. Žvaigždėtasis ...
Kulinarijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2016 07 29
Saugus elgesys virtuvėje ir higiena
Saugus Elgesys virtuveje ir higiena. Parenge deivydas karlikauskas. Virtuveje dirbama tik. Pries gaminant maista nusimauti reiki ziedus nusiplauti rankas svarei su muilu ir t. Darbo stalas,indai,įrankei plaunami ir dirbant. Žali ir siluminiu budu ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 9 puslapiai
2016 07 07
Fermentinis sūris
Sutrumpinimai. Įvadas. Žaliavų tiekėjai. Kokybės ir saugos aspektai. Sūrio gaminimo technologija. Technologinis procesas. Gamybai atlikti naudojama įranga ir technologinio proceso parametrai. Rizikos veiksnių, prevencinių priemonių ir ...
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 23 puslapiai
2015 05 26
Kava skaidrės
Kava. Kavos rūšių įvairovė. Kavos auginimo zonos pasaulyje. Kavos auginimas ir gamyba. Mano puodelis geriausios kavos. Kava – pirmosios klasės keleivė. Sutrumpintas variantas.
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2014 03 26
Meksikos virtuvė
Skaidrės apie Meksikos virtuvę. Meksikos virtuvė. Garsėja stipriais ir įvairiais aromatais. Prieskonių įvairove. Stipriai jaučiamas prieškolumbinių civilizacijų. Ingredientai. Geriausiai pasaulyje žinomi ir paplitę meksikiečių ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 17 puslapių
2013 03 17
Nealkoholiniai kokteiliai
Ananasų ir bananų kokteilis. Šokoladinis bananinis kokteilis. Kokteilis nuo pagirių. Pieno ir mėlynių kokteilis. Žalias skanumėlis. Nekaltas Mojito – Nojito. Mėtinis pieno kokteilis. Shirley Temple. Braškinė Pina Colada. Nekaltoji Meri. ...
Kulinarijos referatai, Referatas, 17 puslapių
2014 05 09
Vištienos patiekalai
Vištienos patiekalai. Mitybinė vertė. Seniau. Lietuvių patarlės ir priežodžiai apie vištas. O dabar. Pažvelkime į vištieną iš kulinarinės pusės. Aštriai rūgščios traškios vištienos lazdelės. Jums reikės. Kaip gaminti?. Ant ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 29 puslapiai
2014 03 03
Vynas ir jo gamyba
Vyno gamyba. Vynai gali būti. Priklausomai nuo kokybės ir išlaikymo vynai skirstomi. Pagal gamybos technologiją ir sudėtį vynuogių vynai skirstomi. Portveinas. Kagoras. Madera. Tokajus. Cheresas. Šampanas. Vermutas. Naudota literatūra.
Kulinarijos referatai, Referatas, 5 puslapiai
2011 12 29
Virėjo profesija skaidrės
Virėjo profesija. Virėjas atlieka. Gamina šaltuosius ir karštuosius patiekalus. Reikalavimai. Būtina virėjo darbo. Virėjo apranga. Mokymosi trukmė. Mokymosi trukmė – 3 metai (Baigusiems pagrindinę mokyklą (10 kl. Darbo vieta. Virėjo ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 8 puslapiai
2016 02 21
Virėjo profesijos aprašymas
Virėjas. Kas yra virėjas? Darbo aprašymas Profesinės perspektyvos Asmeninės savybės Kuo mane patraukė ši profesija. Virėjas-virtuvėje dirbantis maisto ruošos specialistas. Darbo aprašymas. Virėjas atlieka pirminį kulinarinį ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 13 puslapių
2016 10 20
Arbata
Referatas apie arbatą. Įvadas. Arbatos istorija. Arbatos sudėtis. Arbatos gamybos procesas. Juodoji arbata. Žalioji arbata. Baltoji arbata. Raudonoji arbata. Geltonoji arbata. Lapačio arbata. Matė arbata. Medaus krūmo arbata. Pu erh arbata. ...
Kulinarijos referatai, Referatas, 18 puslapių
2012 10 08
Etiketas prie stalo
Įvadas. I skyrius. Tinkamas elgesys prie stalo. Ii skyrius. Kas kaip valgoma. Iii skyrius. Pokalbiai prie stalo. Išvados. Literatūros sąrašas. Priedai. Gražiai padengtas stalas – tai ne naujųjų laikų išradimas. Puotos pradėtos rengti, ...
Kulinarijos namų darbai, Namų darbas, 13 puslapių
2011 05 03
Itališka virtuvė skaidrės
Itališka virtuvė. Italijos virtuvės istorija. Populiari visame pasaulyje virtuvė. Kasdienį eilinio žmogaus maisto racioną sudarė itin paprasti produktai. Prancūziškus maisto ruošimo būdus. Italijos virtuvei būdinga. Raudonėlis. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2013 02 15
Kruopų, makaronų ir miltinių patiekalų asortimentas
Kruopų, makaronų ir miltinių patiekalų asortimentas, garnyrų gamyba, kokybiniai reikalavimai. Asortimentas. Kruopos avižinės kruopos grikių kruopos sorų. Kruopos – maisto produktas, išlukštenti sveiki. Makaronai Egzistuoja daugybė ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2014 05 07
Lietuviški žuvies patiekalai
Karšti žuvies patiekalai. Kaip išpjauti žuvies filė. Žuvis mineralinėmis medžiagomis bei vitaminais lenkia mėsą. Žuvų taukai- sveikatos, energijos ir geros savijautos šaltinis. Žuvų taukai. Kiek žuvies suvalgyti. Ką dar svarbu ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 22 puslapiai
2016 06 27
Maitinimo verslo ekonomikos ir organizavimo dalyko projektinis darbas
Įvadas. Santrauka. Verslo aprašymas. Steigiamos įmonės rūšis. Įmonės tikslai ir uždaviniai. Prekės ar paslaugos aprašymas. Marketingas. Rinkos apžvalga. Rinkos dalies išskirymas. Konkurencijos analizė. Kainų politika. Gamyba. Gamybos ...
Kulinarijos projektai, Projektas, 22 puslapiai
2014 04 14
Mielinė tešla
Mielinė tešla. Apie tešlą. Kaip gaminti?. Mielinės tešlos receptas. Kokios mielės geriau – šviežios ar džiovintos?. Pravartu žinoti!. Receptai. Mano gamintos picukės.
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 18 puslapių
2016 06 22
Mitybos planas savarankiškas darbas
Įvadas. Laktozės netoliaravimas. Cialiakija. Valgiaraštis sergant celiakija. Literatūros šaltiniai.
Kulinarijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 15 puslapių
2016 05 07
Obuoliai
Trumpa istorija. Obuoliai kaip maisto šaltinis naudojami jau ne vieną tūkstantį metų. Sveikiausias vaisius – obuolys! Obuolys tai vienas populiariausių vaisių. Obuolių nauda organizmui. Gausūs naudingų maistinių medžiagų ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 8 puslapiai
2016 11 26
Padažai ir garnyrai
Garnyrai ir padažai. Padažų maistinė ir fiziologinė vertė. Padažų klasifikacija. Derinimas prie pagrindinio patiekalo. Padažų klasifikacija. Derinimas prie pagrindinio patiekalo. Karštų ir šaltų padažų gaminimo technologijos ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 85 puslapiai
2016 07 01
Šakočių gamyba
Įvadas. Šakočio kilmė. Šakočio istorija vokeitijoje. Šakočio receptūra. Šakočio kepimo įranga. Išvados. Literatūros sąrašas.
Kulinarijos referatai, Referatas, 14 puslapių
2017 03 28
Sriubos skaidrės
Sriubos ? Uždaviniai. Ar galima sriubą šildyti? Verdant sriubas svarbu. Kulinarinės taisyklės, kurių reikia laikytis verdant sriubą. Sriubų rūšys. Kaip valgyti sriubą? Kaip serviruoti stalą, kai patiekiama sriuba. Bulvienė su vištiena. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 21 puslapis
2014 05 09
×
Namų darbų pagalba 24/7