Kulinarija (5)

392 dokumentai
Maisto produktai
Įvadas. Perdirbtos daržovės. Perdirbimo būdai, klasifikavimas, asortimentas, kokybė. Cukraus konditerija. Žaliavos, klasifikavimas, gamybos ypatumai, asortimentas, kokybė, laikymas. Mėsos sheminė sudėtis, maistinė vertė, klasifikavimas, ...
Kulinarijos referatai, Referatas, 23 puslapiai
2014 02 05
Maitinimo įmonės infrastruktūros planavimas: konditerijos gamybiniai įrengimai
Įvadas. Konditerijos gamybos įranga. Konditerijos gamybiniai įrengimai. Tešlos minkymo ir plakimo įrenginiai. Sausainių formavimo įrenginiai. Maišyklės. Konditerijos gaminių formavimo įrenginiai. Plakimo mašinos. Tešlos dalintuvai. ...
Kulinarijos referatai, Referatas, 21 puslapis
2018 03 18
Makaronai
Makaronai. Kas yra makaronai ? Makaronai - vienas svarbesnių maisto produktų. Maistinė vertė. Makaronuose yra sudėtingos struktūros angliavandenių. Makaronuose su kiaušiniais yra vitamino A. Makaronų rūšys. Žinoma apie 350 makaronų ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 27 puslapiai
2016 06 26
Mitybos pagrindai
Maisto produktai ir mityba. Maisto medžiagos ir jų reikalingumas organizmui. Baltymai. Angliavandeniai. Riebalai. Vienų organinių junginių trūkumas maiste kompensuojamas kitų junginių pertekliumi. Vanduo. Mineralinės druskos. Vitaminai. ...
Kulinarijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 5 puslapiai
2011 12 29
Šokoladas skaidrės
Šokoladas. Vienas dažniausiai naudojamų ingredientų įvairiems konditerianams gaminiams, pagamintas iš fermentuotų skrudintų maltų kakavos pupelių. Šokolado klasifikacija. Faktai ir skaičiai apie šokoladą. Šokolada gaminamti įmonė.
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 8 puslapiai
2013 08 11
Turkijos nacionaliniai patiekalai
Turkijos nacionaliniai patiekalai. Turkiška virtuvė. Viena iš turtingiausių virtuvių pasaulyje. Puikiausiai tinka ir vegetarui. Nacionaliniai turkų patiekalai. Mėsos patiekalų pagrindinė dalis. Pats populiariausias turkų patiekalas – ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 8 puslapiai
2013 05 10
Amerikos virtuvė
Amerikos virtuvė. Trumpai apie šią virtuvę. Šiaurės Amerikos virtuvė. Tradicinė amerikiečių virtuvė. Žymiausi patiekalai. Šiaurės Amerikos virtuvė. Apie gėrimus ir kitus desertus. Kas būdinga skirtingoms šalims toje pačioje ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 15 puslapių
2018 01 16
Arbata referatas
Įvadas. Arbatos kodeksas ir gėrimo ritualai. Arbatos rinkimas ir rūšiavimas. Plikymo paslaptys. Arbatmedis. Baltoji arbata. Juodoji arbata. Žalioji arbata. Raudonoji arbata. Išvados. Literatūra.
Kulinarijos referatai, Referatas, 16 puslapių
2013 04 20
Arbata, kava ir prieskoniai skaidrės
Arbata, kava, prieskoniai ir pagardai. Įvadas. Arbata yra auginama japonijoje, indijoje ir t. T. Prieskoniai tai džiovintos įvairios augalų dalys. Prie prieskonių priskiriami ir pagardai. Arbata. Arbata yra gėrimas, ruošiamas džiovintus ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2013 04 25
Daržovių ir vaisių koncervavimas
Daržovių ir vaisių koncervavimas. Darbo tikslai. Darbo uždaviniai. Konservavimo būdai. Pirmoji grupė. Antroji grupė. Koservavimo nauda. Konservavimo abėcėlė. Daržovių ir vaisių džiovinimas. Daržovių karštas pilstymas. Daržovių ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 24 puslapiai
2014 04 25
Europos šalių maistas
Europos šalių maistas. Prancūzija. Midijos troškintos kvapniame baltojo vyno, česnako, petražolių padaže. Tai spagečių, picų,  alyvuogių aliejaus. Italija. Guliašo sriuba. Vengrų virtuvės patiekalas, išgarsėjęs visame pasaulyje. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 19 puslapių
2016 06 27
Italijos valgiai
Italijos virtuvė. Patiekalai ir produktai. Etiketas. Istorija. Receptas. Literatūra. Nuorodos. Išvados.
Kulinarijos referatai, Referatas, 12 puslapių
2014 03 25
Japoniška virtuvė aprašymas
Japoniška virtuvė. Kas tai? Maisto kultūra Japoniškos virtuvės specifika Žymiausi patiekalai Šaltiniai. Japoniška virtuvė – viena iš Tolimųjų Rytų virtuvių. Maisto kultūra. Vienas iš Japonų. Japoniškos virtuvės specifika. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2017 01 12
Kinų virtuvė pristatymas
Kinų virtuvė. Kinija. Geografinė padetis bei vėliava.  kinų virtuvė yra skirstoma į keturias didžiąsias tradicijas. Tautinės Kinijos virtuvės. Pekino virtuvė. Pagrindiniai patiekalai. Pekino antis. Šanchajaus virtuvė. Kiniški ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 59 puslapiai
2014 12 01
Meduolių tešla
Meduolių tešlos gaminimo būdai. Lietuvos virtuvė suvalkietiškas ruginių miltų meduolis. Meduolių tešla. Ruginių miltų meduolis. Kalėdiniai meduoliai.
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2016 06 21
Miltinių konditerijos saldžių patiekalų klasifikavimas
Įvadas. Tortai. Pyragaičiai. Konditerinės tešlos. Šakotis. Keksai. Sausainiai. Literatūra.
Kulinarijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2014 04 15
Miltų gamyba referatas
Malimas. Grūdų paruošimas. Grūdų džiovinimas. Tuomet vykdomas hidroterminis grūdų apdorojimas. Miltų išlaikymas.
Kulinarijos aprašymai, Aprašymas, 4 puslapiai
2013 05 28
Prancūzijos virtuvė skaidrės
Prancūziški pusryčiai. Prancūziški pietūs. Nacionaliniai Prancūzijos patiekalai. Prancūzų kulinarijos menas. Prancūzų valgių skonis. Prancūzai mėgsta. Sriubos. Prancūzų virtuvės prieskoniai. Prancūzų virtuvės bruožas. Gėrimai.
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2014 02 10
Tailando virtuvė
Tailando virtuvė. Kokia yra Tailando virtuvė?. Nacionalinis kulinarijos pasididžiavimas .  Svarbiausi virtuvės komponentai. Pagrindiniai tailandietiški patiekalai . Nacionaliniai patiekalai . Padažai bei sriubos . Makaronai. Alkoholinis ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 19 puslapių
2014 03 03
Tailando virtuvė skaidrės
Tailando virtuvė. Šiek tiek apie patį Tailandą. Viena iš geriausiu Pasaulio virtuvių. Tailandiečių virtuvės patiekalų. įvairovė. Tailandiečių virtuvės ingredientų. įvairovė. Pagrindiniai Tailandiečių prieskoniai. Itin ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 21 puslapis
2016 07 05
Tortai
Kas yra tortas. Biskvitiniai kepiniai. Kremai tortams pertepti ir glajai jų paviršiui puošti. Paprastasis kremas. Baltymų glajus. Tortų užbaigimas ir kepinių puošimas. Braškių tortas su grietinėle. Tortas "angeliukas". Naudota literatūra.
Kulinarijos referatai, Referatas, 7 puslapiai
2011 12 29
Analizinė chemija Varškės apkepas
Savarankiško darbo tikslas. PRAKTINĖ DALIS Varškės apkepas su makaronais Varškės apkepas su makaronais gamybos aprašymas. Varškės apkepo su makaronais apipavidalinimas. Technologinė kortelė Ingredientai. 200 20. Mitybinė vertė. ...
Kulinarijos analizės, Analizė, 13 puslapių
2016 01 02
Azijos virtuvė
Azijos virtuvė. Vidurio Azija. Keletas pagrindinių Vidurio Azijos patiekalų. “Baklava“. “Mastava“. “Beš Bermak“. “Čalap Bachor“. Pietvakarių Azija. Patiekalų pavadinimai. Rytų Azija. Rytų Azijos virtuvė. Azijos Rytų ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 45 puslapiai
2017 01 02
Ekologiški maisto produktai skaidrės
Ekologiški maisto produktai. Tikslas. Uždaviniai. Kaip atpažinti ekologiškus maisto produktus. Ekologiško produkto etiketės pavyzdys. Tyrimų rezultatai. Kokie ekologiški maisto produktai yra lietuviški ir kokie atvežtiniai. Kiek pinigų ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 27 puslapiai
2016 06 23
Itališka virtuvė skaidrės (2)
Itališka virtuvė. Italijos virtuvės istorija. Itališka virtuvė – populiari visame pasaulyje virtuvė. Italijos virtuvei būdinga. Raudonėlis yra nepakeičiamas italų virtuvėje. Produktai ir patiekalai. Italija – tai spagečių ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2015 01 21
Kova su maisto gadintojais ir kenkėjais
Kova su maisto gadintojais ir kenkėjais. RVASVT – graužikų ir vabždžių kontrolės programa. Ar žinote , kad. Viena pelės patelė. Gali atsivesti iki 1000 peliukų. Musių patelės. Padėti iki 2000 kiaušinėlių. Laukiniai balandžiai. ...
Kulinarijos namų darbai, Namų darbas, 7 puslapiai
2015 11 27
Maisto priedai E
Visi maisto priedai E su žodiniais pavadinimais ir aprašymais, poveikiu. E100. E101. E101a. E102. E104. E107. E110. E120. E122. E123. E124. E127. E128. E129. E131. E132. E133. E140. E141. E142. E150a. E150b. E150c. E150d. E151. E153. E154. E155. ...
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 35 puslapiai
2011 05 03
Makaronai: rūšių įvairovė
Makaronai rūšių įvairovė. Makaronai yra išdžiovinta kvietinių (gali būti ir grikių. Egzistuoja daugybė makaronų. Cannelloni – platūs. Ruote – vežimo ratukų formos makaronai. Linguine – ilgos. Vermicelli – plonesni.
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2017 05 08
Patiekalai stalui skaidrės
Karštas patiekalas:balandėliai. Sudėtinės dalys. Gaminimas. Šaltas patiekalas:žuvies ir daržovių užkandis. Produktai. Aprašymas. Desertas:„su meile“. Sudėtinės dalys. Gaminimas. Karštas patiekalas: karbonadas su pievagrybių ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 13 puslapių
2016 06 20
Raugai duonos gamyboje
Times New Roman. Simsun. Symbol. 1_Default Design. Microsoft Word Document. Raugai duonos gamyboje. Įvadas. Raugai ruginės duonos gamyboje. Raugai ruginės duonos gamyboje. Raugai kvietinės duonos gamyboje. Raugai kvietinės duonos gamyboje. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 109 puslapiai
2014 06 10
×
129 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo