Kulinarija (5)

360 dokumentų
Arbata referatas
Įvadas. Arbatos kodeksas ir gėrimo ritualai. Arbatos rinkimas ir rūšiavimas. Plikymo paslaptys. Arbatmedis. Baltoji arbata. Juodoji arbata. Žalioji arbata. Raudonoji arbata. Išvados. Literatūra.
Kulinarijos referatai, Referatas, 16 puslapių
2013 04 20
Arbata, kava ir prieskoniai skaidrės
Arbata, kava, prieskoniai ir pagardai. Įvadas. Arbata yra auginama japonijoje, indijoje ir t. T. Prieskoniai tai džiovintos įvairios augalų dalys. Prie prieskonių priskiriami ir pagardai. Arbata. Arbata yra gėrimas, ruošiamas džiovintus ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2013 04 25
Europos šalių maistas
Europos šalių maistas. Prancūzija. Midijos troškintos kvapniame baltojo vyno, česnako, petražolių padaže. Tai spagečių, picų,  alyvuogių aliejaus. Italija. Guliašo sriuba. Vengrų virtuvės patiekalas, išgarsėjęs visame pasaulyje. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 19 puslapių
2016 06 27
Italijos valgiai
Italijos virtuvė. Patiekalai ir produktai. Etiketas. Istorija. Receptas. Literatūra. Nuorodos. Išvados.
Kulinarijos referatai, Referatas, 12 puslapių
2014 03 25
Japoniška virtuvė aprašymas
Japoniška virtuvė. Kas tai? Maisto kultūra Japoniškos virtuvės specifika Žymiausi patiekalai Šaltiniai. Japoniška virtuvė – viena iš Tolimųjų Rytų virtuvių. Maisto kultūra. Vienas iš Japonų. Japoniškos virtuvės specifika. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2017 01 12
Kulinarijos laboratoriniai ataskaita
Prieskonių ir prieskoninių daržovių paruošimas bei pritaikymas. Tikslas paruošti prieskonių mišinius. Užduotys. Sudaryti (dėstytojui nurodžius) prieskonių mišinius. Paruoštus mišinius pritaikyti patiekalų ruošimui (atskirai dėti ...
Kulinarijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 47 puslapiai
2016 08 05
Meduolių tešla
Meduolių tešlos gaminimo būdai. Lietuvos virtuvė suvalkietiškas ruginių miltų meduolis. Meduolių tešla. Ruginių miltų meduolis. Kalėdiniai meduoliai.
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2016 06 21
Miltinių konditerijos saldžių patiekalų klasifikavimas
Įvadas. Tortai. Pyragaičiai. Konditerinės tešlos. Šakotis. Keksai. Sausainiai. Literatūra.
Kulinarijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2014 04 15
Miltų gamyba referatas
Malimas. Grūdų paruošimas. Grūdų džiovinimas. Tuomet vykdomas hidroterminis grūdų apdorojimas. Miltų išlaikymas.
Kulinarijos aprašymai, Aprašymas, 4 puslapiai
2013 05 28
Prancūzijos virtuvė skaidrės
Prancūziški pusryčiai. Prancūziški pietūs. Nacionaliniai Prancūzijos patiekalai. Prancūzų kulinarijos menas. Prancūzų valgių skonis. Prancūzai mėgsta. Sriubos. Prancūzų virtuvės prieskoniai. Prancūzų virtuvės bruožas. Gėrimai.
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2014 02 10
Tailando virtuvė
Tailando virtuvė. Kokia yra Tailando virtuvė?. Nacionalinis kulinarijos pasididžiavimas .  Svarbiausi virtuvės komponentai. Pagrindiniai tailandietiški patiekalai . Nacionaliniai patiekalai . Padažai bei sriubos . Makaronai. Alkoholinis ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 19 puslapių
2014 03 03
Tailando virtuvė skaidrės
Tailando virtuvė. Šiek tiek apie patį Tailandą. Viena iš geriausiu Pasaulio virtuvių. Tailandiečių virtuvės patiekalų. įvairovė. Tailandiečių virtuvės ingredientų. įvairovė. Pagrindiniai Tailandiečių prieskoniai. Itin ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 21 puslapis
2016 07 05
Tortai
Kas yra tortas. Biskvitiniai kepiniai. Kremai tortams pertepti ir glajai jų paviršiui puošti. Paprastasis kremas. Baltymų glajus. Tortų užbaigimas ir kepinių puošimas. Braškių tortas su grietinėle. Tortas "angeliukas". Naudota literatūra.
Kulinarijos referatai, Referatas, 7 puslapiai
2011 12 29
Analizinė chemija Varškės apkepas
Savarankiško darbo tikslas. PRAKTINĖ DALIS Varškės apkepas su makaronais Varškės apkepas su makaronais gamybos aprašymas. Varškės apkepo su makaronais apipavidalinimas. Technologinė kortelė Ingredientai. 200 20. Mitybinė vertė. ...
Kulinarijos analizės, Analizė, 13 puslapių
2016 01 02
Ekologiški maisto produktai skaidrės
Ekologiški maisto produktai. Tikslas. Uždaviniai. Kaip atpažinti ekologiškus maisto produktus. Ekologiško produkto etiketės pavyzdys. Tyrimų rezultatai. Kokie ekologiški maisto produktai yra lietuviški ir kokie atvežtiniai. Kiek pinigų ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 27 puslapiai
2016 06 23
Itališka virtuvė skaidrės (2)
Itališka virtuvė. Italijos virtuvės istorija. Itališka virtuvė – populiari visame pasaulyje virtuvė. Italijos virtuvei būdinga. Raudonėlis yra nepakeičiamas italų virtuvėje. Produktai ir patiekalai. Italija – tai spagečių ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2015 01 21
Kova su maisto gadintojais ir kenkėjais
Kova su maisto gadintojais ir kenkėjais. RVASVT – graužikų ir vabždžių kontrolės programa. Ar žinote , kad. Viena pelės patelė. Gali atsivesti iki 1000 peliukų. Musių patelės. Padėti iki 2000 kiaušinėlių. Laukiniai balandžiai. ...
Kulinarijos namų darbai, Namų darbas, 7 puslapiai
2015 11 27
Maisto priedai E
Visi maisto priedai E su žodiniais pavadinimais ir aprašymais, poveikiu. E100. E101. E101a. E102. E104. E107. E110. E120. E122. E123. E124. E127. E128. E129. E131. E132. E133. E140. E141. E142. E150a. E150b. E150c. E150d. E151. E153. E154. E155. ...
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 35 puslapiai
2011 05 03
Maitinimo įmonės infrastruktūros planavimas: konditerijos gamybiniai įrengimai
Įvadas. Konditerijos gamybos įranga. Konditerijos gamybiniai įrengimai. Tešlos minkymo ir plakimo įrenginiai. Sausainių formavimo įrenginiai. Maišyklės. Konditerijos gaminių formavimo įrenginiai. Plakimo mašinos. Tešlos dalintuvai. ...
Kulinarijos referatai, Referatas, 21 puslapis
2018 03 18
Patiekalai stalui skaidrės
Karštas patiekalas:balandėliai. Sudėtinės dalys. Gaminimas. Šaltas patiekalas:žuvies ir daržovių užkandis. Produktai. Aprašymas. Desertas:„su meile“. Sudėtinės dalys. Gaminimas. Karštas patiekalas: karbonadas su pievagrybių ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 13 puslapių
2016 06 20
Saldžiųjų patiekalų patiekimas ir vaisių patiekimas
Saldžiųjų patiekalų patiekimas ir vaisių patiekimas. Pirmiausia patiekiami karštieji,paskui šaltieji saldieji patiekalai, prie kurių priskiriama ir saldžioji sriuba. Patiekiami specialiose vazelėse, kurios gali būti su kojele ir be jos. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2015 02 18
Tešlu rušys konspektas
Mielinės tešlos receptas. Orkaitės temperatūra. Kiek reikia mielių. Kokios geriau- šviežios ar džiovintos? Mielinės tešlos bandelės. Kaip gamintį. Biskvitinė tešla. Gaminimas. Gaminimo eiga. Meduolinė tešla. Sausainiai iš ...
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 10 puslapių
2016 07 20
Tortas
Gaminio receptūra. Žaliavų savikainos paskaičiavimas. Pusgaminių schemos. Technologinio proceso aprašymas. Literatūros sąrašas.
Kulinarijos aprašymai, Aprašymas, 9 puslapiai
2013 12 20
Valgiaraščio sudarymas
Valgiaraščio sudarymas švediško tipo pusryčių valgiaraštis 4 žvaigždučių viešbučio svečiams. Restorano pietų valgiaraštis pietų meniu sriubos. Vynai raudoni 100 ml. Vynai balti 100 ml. Furšeto „ po konferencijos “ ...
Kulinarijos pavyzdžiai, Pavyzdys, 9 puslapiai
2017 03 09
Vietinės kilmės maisto produktų skatinimas
Kas yra vietinės kilmės produktai. Iš kur mes? Vidutinių platumų maisto produktai. Europos žemyno maisto produktai. Lietuvos teritorijos maisto produktai. Kodėl rinktis lietuvišką produktą? Todėl kad??? Todėl kad. Vietinės kilmės ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 25 puslapiai
2016 06 23
Vynas pristatymas
Vyno taurės. Baltajam vynui. Raudonajam vynui. Portveinui. Šampanui. Vynų pateikimas su valgiais. Pagrindinės vyno ir maisto derinimo taisyklės. Keli patarimai. Tik paisydami šių vyno profesionalų pasiūlytų taisyklių, jūs galėsite ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2016 06 19
Brendis. Brendžio gamyba skaidrės
Brendis. Alkoholinis gėrimas. Gaminamas distiliuojant vynuogių vyną. Brendis torres. Brendis metaxa. Brendis raynal. Brendis grand cavalier. Brendis akropolis. Brendis pure. Brendis alita. Brendis gloria. Bendrosios žinios. Atsiradimas yra ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 24 puslapiai
2013 03 11
Daržovių ir vaisių koncervavimas
Daržovių ir vaisių koncervavimas. Darbo tikslai. Darbo uždaviniai. Konservavimo būdai. Pirmoji grupė. Antroji grupė. Koservavimo nauda. Konservavimo abėcėlė. Daržovių ir vaisių džiovinimas. Daržovių karštas pilstymas. Daržovių ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 24 puslapiai
2014 04 25
Dietiniai patiekalai ir dietos
Dietiniai patiekalai ir dietos. Įvadas. Volomoji prancūzų dietologų dieta. Tibeto dieta. Bananų dieta. Pomidorų sulčių dieta. Baltųjų ridikų salotos su grietine. Jogurtiniai ryžiai. Dietinis padažas. Išvada.
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 22 puslapiai
2016 06 23
Gaivieji gėrimai sudėtis
Technologijos baigiamasis darbas. Tikslas: Aš noriu sužinot daugiau apie gaiviosiu gėrimus iš ko je susideda ir vartoti sveikai nes noriu užaukti sveikas. Mineralinis vanduo. Gazuotas vanduo. Sultys. Vaisiniai gėrimai. Gira. Arbata. Kava. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 24 puslapiai
2012 06 12
×
Namų darbų pagalba 24/7