Kulinarijos praktikos ataskaitos

10 dokumentų
Restorano praktikos ataskaita
Įvadas. Susipažinimas su maitinimo įmone. Restorano „bravaria“ silpnybės ir stiprybės. Restorano „bravaria “ konkurentų analizė. Žaliavų ir prekių tiekimas įmonėje. Restorano patiekalų kainos. Konkurentų patiekalų kainų ...
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 21 puslapis
2012 06 20
Technologinė praktika kavinėje
Įvadas. Temos aktualumas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Teorinė dalis. Įmonės technologiniai dokumentai, kokybės valdymo sistema, technologinis procesas. Technologiniai dokumentai pildomi įmonėje. Įmonėje veikianti kokybės valdymo ...
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 13 puslapių
2015 11 22
Maisto ruošimo maitinimo įmonėse praktikos ataskaita
Maisto ruošimo maitinimo įmonėse praktikos ataskaita. Įvadas. Maitinimo įmonės charakteristika. Įmonės struktūra. Asmens higienos, sanitarijos reikalavimai maitinimo įmonių darbuotojams. Gaminamos produkcijos asortimentas. Saugaus darbo ...
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 29 puslapiai
2013 05 31
Baigiamosios praktikos ataskaita UAB „Restoranų grupė FORTAS“ restorane „Forto Dvaras”
Įvadas. Įmonės pristatymas. UAB „Restoranų grupė FORTAS“ – restoranas „Forto Dvaras”. Restorano „Forto Dvaras“ paslaugos. Praktikos užduočių vykdymo analizė. Įmonės misija, vizija, artimiausi tikslai. Darbo vietos ...
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 26 puslapiai
2017 05 09
Kavinės praktikos ataskaita
Technologinė praktika. Įvadas. Šaltų patiekalų gamyba ir patiekimas. Karštųjų patiekalų gamyba ir patiekimas. Sriubų gamyba ir patiekimas. Desertų gamyba ir patiekimas. Furšetinių patiekalų gamyba ir patiekimas. Patiekalų ir garnyrų ...
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 13 puslapių
2016 07 30
Kavinės - restorano veiklos analizė „Forto dvaras“
Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Reikalavimai, kurie keliami priimant ir aptarnaujant lankytojus. Lankytojų priėmimas. Lankytojų aptarnavimas. Padavėjų pareigybės. Patiekalų patiekimo būdai bei nuoseklumas. Patiekalų pasiūla ir ...
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 12 puslapių
2014 11 12
Fermentinis sūris
Sutrumpinimai. Įvadas. Žaliavų tiekėjai. Kokybės ir saugos aspektai. Sūrio gaminimo technologija. Technologinis procesas. Gamybai atlikti naudojama įranga ir technologinio proceso parametrai. Rizikos veiksnių, prevencinių priemonių ir ...
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 23 puslapiai
2015 05 26
Konditerės praktikos ataskaita konditeriniame ceche
Įvadas. Konditerinio cecho saldus sapnas charakteristika. Gamybinių patalpų analizė. Maitinimo įstaigos įrengimai. Rvasvt programos įvertinimo schema. Patiekalų asortimentas. Naudota literatūra.
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 10 puslapių
2016 02 05
Praktika restorane Miesto sodas
Įvadas. Įmonės veikla. Įmonė didžiuojasi galėdama pristatyti tai, ką pavyko sukurti geriausio. Praktikos pasiekimai. Pareigos. Išvados. Literatūra.
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 8 puslapiai
2015 05 01
Konditerio praktikos ataskaita
Įvadas. Praktikos įmonė. Veikla praktikos metu. Konditeris. Konditerija. Cukriniai konditerijos gaminiai. Miltiniai konditerijos gaminiai. Išvados ir pasiūlymai. Naudota literatūra ir šaltiniai. Priedai.
Kulinarijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 10 puslapių
2018 06 09
×
24 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo