Kulinarijos reikalavimai


Maisto produktu laikymas higieniniai reikalavimai mokslo baze. Sanitariniai reikalavimai įrenginiams ir inventoriui. Kokie reikalavimai kulinariniams.

Reikalavimai vmį, žaliavų priėmimui, laikymui, pusgaminių laikymui ir patiekalų patiekimui. Maitinimo įmonių technologinis procesas. Maisto produktų priėmimo bei laikymo temperatūros ir sąlygos. Temperatūros. Užšaldyti maisto produktai gali būti. Laikymo sąlygos. Patiekalų pateikimas. Produktų paruošimas gamybai. Darbo sauga ir higiena. Darbo saugos tikslas. Higienos reikalavimai maitinimo įmonei. Higienos pasas. Dezinfekcijai. Higienos reikalavimai maitinimo įmonės inventoriui,. Įrenginiams. Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija. Rizikos veiksnių analizės svarbiausių valdymo taškų (rvasvt) sistemos reikalavimai. Darbuotojų asmens higiena ir sveikata. Darbdavio pareigos.
  • MS PowerPoint 1106 KB
  • 2013 m.
  • 14 puslapių
  • Agne
  • Kulinarijos reikalavimai
    10 - 3 balsai (-ų)
Kulinarijos reikalavimai. (2013 m. Gegužės 06 d.). https://www.mokslobaze.lt/kulinarijos-reikalavimai.html Peržiūrėta 2018 m. Balandžio 26 d. 10:19
×