Lankytojų aptarnavimas prie baro


Lankytojų aptarnavimas prie baro. Lankytojų aptarnavimas prie baro. Baras įrengiamas kiekvienoje maitinimo įmonėje. Barmeno darbo vieta. Barmenui labai svarbu turėti reikiamus indus, įrankiius, įrangą. Pagrinidiniai barmeno įrankiai.


Baras įrengiamas kiekvienoje maitinimo įmonėje, kurioje aptarnaujami lankytojai. Barą sudaro: baro prekystalis su lentynėlėmis, spintelėmis, stalčiais. Baras turėtų būti netrumpesnis kaip 3 metrų. Prekystalio plotis turėtų būti – 60cm. Ant prekystalio išdėstomi įvairiausi reikmenys, gėrimai ir kt. Baro pakyla – tai baro dalis, skirta lankytojams. Jos plotis – 40cm. Baro vitrina – tai baro dalis, kurioje išdėstomi visi gėrimai, prekės. Baro vitrina įrengiama labai įvairiai: tai priklauso nuo salės, prekystalio.

Barmenui labai svarbu turėti reikiamus indus, įrankiius, įrangą. Pagrinidiniai barmeno įrankiai:

Baro plaktuvė (Shaker) – tai pagrindinis indas, skirtas plakti maišytiems gėrimams ir kokteiliams;

Baro taurė – ji reikalinga lengvai sumaišomiems gėrimams ir kokteiliams gaminti. Tokios stiklinės talpa 1 l.

  • Microsoft Word 913 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 8 puslapiai (484 žodžiai)
  • Profesinė mokykla
  • Irma
  • Lankytojų aptarnavimas prie baro
    10 - 1 balsai (-ų)
Lankytojų aptarnavimas prie baro. (2017 m. Gruodžio 05 d.). https://www.mokslobaze.lt/lankytoju-aptarnavimas-prie-baro.html Peržiūrėta 2019 m. Sausio 23 d. 08:22
×