Lašišos cheminė sudėtis


ĮVADAS Temos aktualumas. Maisto produkto lašiša cheminė sudėtis. Skumbrė Matjes silkė. Maisto produkto lašiša komponentų cheminė sudėtis ir cheminiai kitimai. Baltymų - iš viso. Riebalų - iš viso. Sočiųjų riebalų rūgščių. Mononesočiųjų riebalų rūgščių. Polinesočiųjų riebalų rūgščių. Angliavandenių - iš viso. Cukrų mono - ir disacharidų. Vitamino A retinolio ekv. Vitamino E tokoferolio ekv. Niacinio vitamino PP. Energinė vertė kJ. Energinė vertė kcal. Maisto produkto lašiša moksliniai tyrimai. Šaltinių ir literatūros sąrašas.


Vitamino D yra žuvų taukuose, ikruose, svieste, sūryje, lašišose, piene. Trūkstant vitamino D, organizmas labai blogai arba visai nepasisavina kalcio.

  • Microsoft Word 45 KB
  • 2018 m.
  • Lietuvių
  • 11 puslapių (2812 žodžiai)
  • Kolegija
  • As
  • Lašišos cheminė sudėtis
    10 - 2 balsai (-ų)
Lašišos cheminė sudėtis. (2018 m. Sausio 08 d.). https://www.mokslobaze.lt/lasisos-chemine-sudetis.html Peržiūrėta 2018 m. Gruodžio 15 d. 20:00
×