Lietuvos tradiciniai patiekalai


Lietuvos tradiciniai patiekalaI. Didžkukuliai. Didžkukuliai arba cepelinai – didžiuliai tarkuotų ir/arba grūstų virtų bulvių kukuliai su mėsos. Virtiniai. Virtiniai– tradicinis Rytų Europos šalių (Rusijos. Šaltiena. Šaltiena – mėsos, kaulų nuoviro drebučiai su mėsos gabaliukais. Zrazai. Zrazai – mėsos patiekalas, paplitęs buvusios ATR teritorijoje –Lietuvoje. Skilandis. Skilandis kindziukas. Žagarėliai. Žagarėliai – tradicinis lietuviškas kepinys. Šakotis. Šakotis – aukštas šakotas tuščiaviduris konditerijos kepinys.

  • MS PowerPoint 338 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 9 puslapiai (515 žodžiai)
  • Gimnazija
  • Migle
  • Lietuvos tradiciniai patiekalai
    10 - 2 balsai (-ų)
Lietuvos tradiciniai patiekalai. (2017 m. Lapkričio 25 d.). https://www.mokslobaze.lt/lietuvos-tradiciniai-patiekalai.html Peržiūrėta 2020 m. Rugsėjo 23 d. 00:44
×
143 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo