Maisto baltymai


Tema Maisto baltymai. Potemė Duonos baltymai. Baltymai-iš aminorūgščių sudarytos makromolekulės. Svarba mityboje. Baltymai yra svarbi. Baltymų kiekis(g) 100 g produkto. Sūris 15-30 Mėsa 14-25 Žuvis. Grūdų baltymuose yra nemažai amino rūgščių. Juoda duona. Rugių baltymai pasižymi dideliu nepakeičiamų amino rūgščių kiekiu nei kviečių baltymai.
  • MS PowerPoint 37 KB
  • 2015 m.
  • 8 puslapiai (171 žodžiai)
  • Edita
  • Maisto baltymai
    10 - 7 balsai (-ų)
Peržiūrėti darbą
Maisto baltymai. (2015 m. Balandžio 26 d.). https://www.mokslobaze.lt/maisto-baltymai.html Peržiūrėta 2021 m. Gegužės 14 d. 19:39
×
41 mokytojas prisijungę laukia tavo klausimo