Maisto gamybos technologijos


Maisto gamybos technologijos. Asado kategorija. Asado – mėsos kepimo technologija  paplitusi Pietų Amerikos pampų srityje (Argentinoje. Fermentacija kategorija. Fermentacija (Zimozė) – energiją išskiriantis maistinių medžiagų (pvz. Maisto rūkymas. Maisto rūkymas – maisto gamybos technologinė operacija. Glazūravimas. Azūravimas – konditerijoje reiškia maisto gaminio padengimą blizgia. Mirkymo kategorija. Mirkymas (angl. Steeping weltering) - medžiagos laikymas skystyje (paprastaivandenyjeMaisto gamybos grandinė. Maisto gamybos grandinė, maisto grandinė (angl. Pasterizacija. Pasterizacijos metodai Klasikinis pasterizacijos metodas remiasi produktų kaitinimu aukštesne nei 60 °C. Sūdymas.
  • MS PowerPoint 299 KB
  • 2015 m.
  • 10 puslapių (410 žodžiai)
  • Cyrex
  • Maisto gamybos technologijos
    10 - 8 balsai (-ų)
Maisto gamybos technologijos. (2015 m. Kovo 03 d.). https://www.mokslobaze.lt/maisto-gamybos-technologijos.html Peržiūrėta 2018 m. Balandžio 22 d. 15:34
×