Maisto pervežimo įmonė


Saugi maisto kelionė. Personalas. Personalo higiena ir švietimas. Gatavų produktų kontrolė. Kryžminės taršos valdymas. Patalpų išplanavimas (Patalpų ir teritorijos priežiūros programa. ). Lauko patalpų teritorijos priežiūros programa. Reikalavimai automobiliams pervežant maistą. Sąskaitos faktūros.

Mano kuriamoje įmonėje maistas nėra gaminamas, aš jau pagamintą produktą pervežu iš jį gaminančios įmonės, užsakovui,kuris to produkto nori. Pavadinimas – Saugi maisto kelionė. Produktas išvežiojamas į tas vietas, kur užsakovas užsako,atsižvelgiant i atstumą ir maisto kokybę. Pervežamų produktų sąrašas: duona, batonai,bandelės, sausi pusryčiai,sausainiai be greitai gendančių ingridientų, visi miltiniai produktai,kuriems nereikia papildomų laikymo sąlygų,kuriems pakanka kambario temperatūros laikymo sąlygų.

  • Verslas Aprašymas
  • Microsoft Word 27 KB
  • 2014 m.
  • 5 puslapiai (546 žodžiai)
  • Karolina
  • Maisto pervežimo įmonė
    10 - 3 balsai (-ų)
Maisto pervežimo įmonė. (2014 m. Kovo 03 d.). https://www.mokslobaze.lt/maisto-pervezimo-imone.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 24 d. 18:25
×