Maisto produktų klasifikacija


Įvadas. Maisto produktų klasifikacija. Maisto produktų fizinės savybės. Maisto produktų cheminė sudėtis. Maisto produktų energinė ir maistinė vertė. Organinės neenerginės maisto medžiagos. Neorganinės medžiagos. Maisto priedų klasifikacija. Išvados. Literatūra.

Taigi šiame referate norėčiau išnagrinėti maisto produktų klasifikacija ir klasifikacijos komponetus. Maisto produktai klasifikuojami pagal jiems būdingus požymius – kilmę, cheminę sudėtį, vartojimą.

Darbo tikslas: apibūdinti maisto produktų klasifikavimą

Darbo uždaviniai:

1.Išnagrinėti kokios galimos maisto produktų klasifikacijos

2.Išanalizuoti maisto produktų energine verte

3.Apibūdinti maisto priedų klasifikacija

  • Microsoft Word 38 KB
  • 2014 m.
  • 15 puslapių (2825 žodžiai)
  • Sigita
  • Maisto produktų klasifikacija
    10 - 2 balsai (-ų)
Maisto produktų klasifikacija. (2014 m. Lapkričio 02 d.). https://www.mokslobaze.lt/maisto-produktu-klasifikacija.html Peržiūrėta 2019 m. Rugpjūčio 23 d. 02:17
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema