Maisto produktų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė


Maisto produktų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė. raudonas vynas. Raudono vyno komponentų sudėties ir cheminių savybių analizė. Maistinė vertė 100 g valgomosios produkto dalies. (raudonas, pusiau sausas vynas). Angliavandeniai. Rūgštys. Polifenoliai. Kokybės vertinimo kriterijai. Moksliniai tyrimai. Raudono vyno poveikis organizmui. Išvados. Literatūros sąrašas.
  • MS PowerPoint 314 KB
  • 2015 m.
  • Lietuvių
  • 18 puslapių (855 žodžiai)
  • Vaida
  • Maisto produktų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
    10 - 5 balsai (-ų)
Maisto produktų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė. (2015 m. Gruodžio 05 d.). https://www.mokslobaze.lt/maisto-produktu-sudeties-savybiu-kitimo-ir-vertes-analize.html Peržiūrėta 2019 m. Rugsėjo 20 d. 04:29
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema