Maisto technologija

709 dokumentai
Rvasvt sistema
Uab “ tortana ” rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. Konditerijos gamybos produktų aprašymas. Gamyboje naudojamų žaliavų , medžiagų ir receptūrų komponentai , bei jų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 42 puslapiai
2015 09 27
Praktika valgykloje
Įvadas. Įmonės struktūra ir valdymas. Įmonės gamybos kryptis ir pagrindinė gaminama produkcija. Įmonėje naudojamos darbo įrangos sąrašas. Kavinės „GREITA“ naudojamos įrangos sąrašas. Įmonėje galiojančios žmonių saugos ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 puslapių
2014 06 18
Maisto technologijos kursinis darbas
Technologinė kortelė Nr. Patiekalo pavadinimas. Kukuliai „Buratinas“. Žaliavos pavadinimas. Matavimo. Vnt. Žaliavos kiekis. Patiekalo, garnyro, padažo išeiga. Patiekalo gamybos technologijos aprašymas. Maisto prekė skirstomos i šias ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 13 puslapių
2014 09 29
Įmonės gamybos technologinių procesų aprašymas
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. Konditerijos gamybos srautų diagrama. Žaliavos priėmimas. Balto biskvito paruošimas. Rudo ,, Naktelės ” biskvito ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 20 puslapių
2015 09 27
Maisto produktų laikymo sąlygos, ženklinimas, pakavimas ir transportavimas
Įvadas. Higiena. Maisto kontrolė. Asmens higiena. Patalpų rengimas. Maisto produktų ženklinimas. Nesaugus maistas ir pašarai RASFF. Genetiškai modifikuotas maistas. Pieno produktai ir jų ženklinimas. Pienas ir jo produktai. Sūris ir jo ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 25 puslapiai
2015 07 12
Restorano praktikos ataskaita „La Traviata“
Uab „La Traviata“ maitinimo įmonės charakteristika. Įmonės raida. Restorano „La Traviata” veiklos įvertinimas. Centrum apyvarta, EUR. Dalyvavimas viešuosiuose pirkimuose. Bendras sėkmės koeficientas viešųjų pirkimų konkursuose. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 25 puslapiai
2015 02 15
Geros higienos praktikos pagrindai
Geros higienos praktikos pagrindai maisto sauga ir kokybė. Maisto sauga. Maisto higiena. Bendrieji kontrolės principai. Valstybinė maisto kontrolė. Geros gamybos praktika GGP , Geros higienos praktika GHP ir būtinosios programos. Patalpų ir ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 28 puslapiai
2016 02 05
Mėsos higienos kursinis darbas
Įvadas. Mėsos gaminių (dešrų) klasifikacija. Mėsos gaminių asortimentas. Virtos dešros. Virtos dešrelės ir sardelės. Kepeninės dešros ir paštetai. Kraujinės dešros. Slėgtainiai. Virtos rūkytos dešros ir dešrelės. Mėsos gaminių ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 29 puslapiai
2014 06 12
Kavinė Nidoje praktikos ataskaita
Praktikos ataskaita Uab „ nidos pastogė “. Praktikos tikslai. Įmonės veikla. Įmonės struktūra. Įmonės asortimentas. Žaliavų tiekėjai tikimas ir laikymas. Žaliavų priėmimas , verinimas ir laikymas. Patalpų išdėstymas įrengimas ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 16 puslapių
2015 10 22
Mėsos ir jos produktų mikrobiologija
Įvadas. Mėsos mikroflora. Atšaldytos, atšildytos ir sušaldytos mėsos mikroorganizmai. Atšaldytos mėsos mikroorganizmai. Sušaldytos mėsos mikroorganizmai. Atšildytos mėsos mikroflora. Sūdytų mėsos produktų mikroorganizmai. Mėsos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 19 puslapių
2016 06 26
Praktika įmonėje Utenos duona
Įvadas. Apie įmonę. “Utenos duonos” naudojamos žaliavos, jų kokybės rodikliai. Maisto produktų kokybės reikalavimai,vertinimo būdai. Pagamintos pridukcijos laikymo sąlygos. Įmonės technologija. Praktikos dienoraštis. Priedai. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 14 puslapių
2014 06 28
Patiekalo gaminimo schema ir rvasvt pritaikymas
Įvadas. Technologijos schema. Patiekalo gamybos ir apipavidalinimo aprašymas. Rvasvt. Žaliavų ir produktų priėmimo bei laikymo temperatūros ir sąlygos. Išvados.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 12 puslapių
2015 05 04
Kavinės menių pavyzdys
Cezario salotos. 18,90 Lt(Pasirinktinai su skrudinta kiaulienos šonine, vištiena, lašiša. Graikiškos salotos su feta sūriu. 15,90 Lt(Paprika, pomidorai, mėlynasis svogūnas, fetos sūris, aisbergo salotos, graikiški riešutai, alyvuogės, ...
Maisto technologijos pavyzdžiai, Pavyzdys, 10 puslapių
2016 08 11
Renginio organizavimas gimtadienio organizavimas
Įvadas. Padėties analizė Uab „Laukinė orchdėja“. Užsakymo priėmimas. Plano ruošimas pobūviui. Gėlės. Užsakymas į virtuvę. Patalpų puošyba. Stalų serviravimas ir pobūvio meniu. Kainoraštis. Vakaro scenarijus. Susodinimo schema. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 18 puslapių
2014 09 19
Duonos kepimo technologija ir technologinių procesų mikroorganizmai
Įvadas. Duonos gamybos technologinio proceso ypatumai. Žaliavų mikroorganizmai ir jų šaltiniai. Duonos raugų mikroorganizmai. Duonos kepimo technologija. Ruginių miltų duonos tešlos mikroorganizmai. Kvietinių miltų duonos tešlos ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 15 puslapių
2018 03 27
Ikimokyklinio amžiaus vaikų valgiaraštis
Subalansuota mityba. Vaikų mityba. Mitybos sutrikimai. Pagrindiniai mitybos patarimai. Baltymai. Angliavandeniai. Riebalai. Mitybos piramidė. Penkių dienų valgiaraštis ikimokyklinio amžiaus vaikams. Pirma diena. Antra diena. Trečia diena. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 17 puslapių
2014 11 18
Viešasis maitinimas Praktika restorane Miesto sodas
Įvadas. Teorinė dalis. Išvados ir rekomendacijos. Informacijos šaltinių sąrašas.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 13 puslapių
2015 03 26
Žaliavų / galutinių produktų sulaikymas ir pašalinimas iš rinkos
Produkto pavadinimas. Tiekėjas. Gavimo data. Sąskaitos Nr. Sulaikymo priežastys. Patikrino.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 10 puslapių
2015 09 27
Raugintu pieno produktų mikrobiologija
Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Raugintų pieno produktų mikrobiologija. Skystųjų raugintų pieno produktų mikroorganizmai. Raugintas pienas. Grietinė. Jogurtas. Kefyras. Pieno produktai. Varškė. Raugintų pieno produktų ydos. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 18 puslapių
2014 11 26
Duonos kepimo technologija kursinis darbas
Duonos kepimo technologija kursinis darbas.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 56 puslapiai
2017 02 08
Fermentinių sūrių gamyba
Įžanga. Teorinė dalis. Projektinė dalis. Įmonės AB „Vilkyškių pieninė“ veikla. Įmonės kokybė. Įmonės planas. Įmonės gaminamas asortimentas. Technologiniai įrenginiai. Naudojama Žaliava. Receptūra. Fermentinių sūrių gamybos ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 29 puslapiai
2015 10 20
Maisto produktų technologija Kepykla diplominis
Įvadas. Profesinių kompetencijų sąrašas. Informacinių šaltinių apžvalga. Techninis ekonominis pagrindimas. Įmonės charakteristika. Kepyklos charakteristika. Technologinė dalis. Produkcijos asortimento parinkimas. Pagrindinių ir ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 27 puslapiai
2015 03 16
40 vietų kavinės technologiniai skaičiavimai
Įvadas. Technologiniai skaičiavimai. Analogiškų įmonių analizė. Dienos valgiaraščio sudarymas. Technologijos, patiekalo savikainos kortelių, technologinių chemų ir energinių. Technologijos schemų sudarymas. Patiekalo savikainos ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 66 puslapiai
2015 11 13
Mitybos planas
Įvadas. Temos aktualumas Šiandien be galo dinamiškame pasaulyje, dažnas žmogus pamiršta mitybos svarbą, skubėdami nevertiname ar valgome sveiką ir subalansuotą maistą, kai kurios šalys šokiruoja neveikos mitybos mastais pvz. Savaitės ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 6 puslapiai
2015 12 14
Forminės duonos kepimo cecho modernizavimas
Bd žiniaraštis. Įvadas. Profesinių kompetencijų sąrašas. Informacijos šaltinių apžvalga. Projektinė baigiamojo darbo dalis Techninis ekonominis pagrindimas. Produkcijos asortimento parinkimas. Pagrindinių ir pagalbinių žaliavų ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 67 puslapiai
2015 03 18
Gimtadienio organizavimas restorane
Įvadas. Užsakymas. Valgiaraščio sudarymas. Stalo serviravimas. Aptarnavimo pasirinkimas. Priedai. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 16 puslapių
2015 04 30
Maisto saugos ir kokybės užtikrinimas
Technologinių procesų saugos užtikrinimas viešojo maitinimo įmonėje Uab. Būtinosios programos , jų taikymas įmonėje. Žaliavų , medžiagų ir gatavos produkcijos priežiūros programa.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 7 puslapiai
2015 12 10
Maitinimo įmonių įrengimai konspektas
Įžanga. Maitinimo įmonių įrengimai, inventorius, įranga. Šiluminių įrengimų paskirtis, klasifikavimas, darbų saugos reikalavimai. Šaldymo įrengimų paskirtis, klasifikavimas, darbų saugos reikalavimai. Svėrimo prietaisai, jų ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 22 puslapiai
2015 02 15
Maitinimo produktų technologijos kursinis darbas Picerija Kaune
Įvadas. Technologiniai skaičiavimai. Valgiaraščio sudarymas. Technologijos korteliu, patiekalo savikainos kortelių, energinių verčių skaičiavimai ir technologijos schemų sudarymas. Žaliavų kiekio suvestinės apskaičiavimas. Žaliavų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 57 puslapiai
2016 06 07
Duonos kepimo technologija skaidrės
Įvadas. Duona Lietuvoje. Duonos asortimentas. Priklausomai nuo žaliavos sudėties, duona gali būti. Priklausomai nuo miltų tipo, duona gali būti. Žaliavos. Cheminė sudėtis,. Duonos gamybos technologija. Miltų paruošimas. Tešlos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 21 puslapis
2015 05 06
×