Maisto technologija

971 dokumentas
Rvasvt sistema
Uab “ tortana ” rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. Konditerijos gamybos produktų aprašymas. Gamyboje naudojamų žaliavų , medžiagų ir receptūrų komponentai , bei jų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 42 puslapiai
2015 09 27
Įmonės gamybos technologinių procesų aprašymas
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. Konditerijos gamybos srautų diagrama. Žaliavos priėmimas. Balto biskvito paruošimas. Rudo ,, Naktelės ” biskvito ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 20 puslapių
2015 09 27
Maisto technologijos kursinis darbas
Technologinė kortelė Nr. Patiekalo pavadinimas. Kukuliai „Buratinas“. Žaliavos pavadinimas. Matavimo. Vnt. Žaliavos kiekis. Patiekalo, garnyro, padažo išeiga. Patiekalo gamybos technologijos aprašymas. Maisto prekė skirstomos i šias ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 13 puslapių
2014 09 29
Maisto produktų laikymo sąlygos, ženklinimas, pakavimas ir transportavimas
9( 2 atsiliepimai )
Įvadas. Higiena. Maisto kontrolė. Asmens higiena. Patalpų rengimas. Maisto produktų ženklinimas. Nesaugus maistas ir pašarai RASFF. Genetiškai modifikuotas maistas. Pieno produktai ir jų ženklinimas. Pienas ir jo produktai. Sūris ir jo ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 25 puslapiai
2015 07 12
Geros higienos praktikos pagrindai
Geros higienos praktikos pagrindai maisto sauga ir kokybė. Maisto sauga. Maisto higiena. Bendrieji kontrolės principai. Valstybinė maisto kontrolė. Geros gamybos praktika GGP , Geros higienos praktika GHP ir būtinosios programos. Patalpų ir ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 28 puslapiai
2016 02 05
Praktika valgykloje
Įvadas. Įmonės struktūra ir valdymas. Įmonės gamybos kryptis ir pagrindinė gaminama produkcija. Įmonėje naudojamos darbo įrangos sąrašas. Kavinės „GREITA“ naudojamos įrangos sąrašas. Įmonėje galiojančios žmonių saugos ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 puslapių
2014 06 18
Restorano praktikos ataskaita „La Traviata“
Uab „La Traviata“ maitinimo įmonės charakteristika. Įmonės raida. Restorano „La Traviata” veiklos įvertinimas. Centrum apyvarta, EUR. Dalyvavimas viešuosiuose pirkimuose. Bendras sėkmės koeficientas viešųjų pirkimų konkursuose. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 25 puslapiai
2015 02 15
Mėsos higienos kursinis darbas
Įvadas. Mėsos gaminių (dešrų) klasifikacija. Mėsos gaminių asortimentas. Virtos dešros. Virtos dešrelės ir sardelės. Kepeninės dešros ir paštetai. Kraujinės dešros. Slėgtainiai. Virtos rūkytos dešros ir dešrelės. Mėsos gaminių ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 29 puslapiai
2014 06 12
Duonos kepimo technologija kursinis darbas
Duonos kepimo technologija kursinis darbas.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 56 puslapiai
2017 02 08
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita. Įvadas Praktikos modulio tikslas. Gamyboje naudojamos žaliavos Rizikos veiksnys. Mėsa ir jos produktai. Daržovės , vaisiai , riešutai. Duonos , pyrago ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 24 puslapiai
2017 01 18
Žaliavų / galutinių produktų sulaikymas ir pašalinimas iš rinkos
Produkto pavadinimas. Tiekėjas. Gavimo data. Sąskaitos Nr. Sulaikymo priežastys. Patikrino.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 10 puslapių
2015 09 27
Maisto produktų technologija Kepykla diplominis
Įvadas. Profesinių kompetencijų sąrašas. Informacinių šaltinių apžvalga. Techninis ekonominis pagrindimas. Įmonės charakteristika. Kepyklos charakteristika. Technologinė dalis. Produkcijos asortimento parinkimas. Pagrindinių ir ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 27 puslapiai
2015 03 16
Patiekalo gaminimo schema ir rvasvt pritaikymas
Įvadas. Technologijos schema. Patiekalo gamybos ir apipavidalinimo aprašymas. Rvasvt. Žaliavų ir produktų priėmimo bei laikymo temperatūros ir sąlygos. Išvados.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 12 puslapių
2015 05 04
Praktika įmonėje Utenos duona
Įvadas. Apie įmonę. “Utenos duonos” naudojamos žaliavos, jų kokybės rodikliai. Maisto produktų kokybės reikalavimai,vertinimo būdai. Pagamintos pridukcijos laikymo sąlygos. Įmonės technologija. Praktikos dienoraštis. Priedai. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 14 puslapių
2014 06 28
RVASVT sistemos taikymas įmonėse
Rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų RVASVT sistemos taikymas maisto įmonėse maisto tvarkymo skyriuose. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Apkeptų varškėčių su razinomis pavojų įvertinimas. Patiekalu grupė. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 14 puslapių
2016 06 27
Kavinė Nidoje praktikos ataskaita
Praktikos ataskaita Uab „ nidos pastogė “. Praktikos tikslai. Įmonės veikla. Įmonės struktūra. Įmonės asortimentas. Žaliavų tiekėjai tikimas ir laikymas. Žaliavų priėmimas , verinimas ir laikymas. Patalpų išdėstymas įrengimas ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 16 puslapių
2015 10 22
Fermentinių sūrių gamyba
Įžanga. Teorinė dalis. Projektinė dalis. Įmonės AB „Vilkyškių pieninė“ veikla. Įmonės kokybė. Įmonės planas. Įmonės gaminamas asortimentas. Technologiniai įrenginiai. Naudojama Žaliava. Receptūra. Fermentinių sūrių gamybos ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 29 puslapiai
2015 10 20
Praktika kavinėje ataskaita
Įvadas. Įmonės charakteristika. Įmonės tipas. Maisto produktų kokybės ir saugos rodikliai. Maisto technologijų reglamentavimas žaliavos ir technologinė įranga. Žaliavos, jų tiekimas, gavimas, kokybės kontrolė. Įrenginiai ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 25 puslapiai
2018 01 16
Mėsos ir jos produktų mikrobiologija
Įvadas. Mėsos mikroflora. Atšaldytos, atšildytos ir sušaldytos mėsos mikroorganizmai. Atšaldytos mėsos mikroorganizmai. Sušaldytos mėsos mikroorganizmai. Atšildytos mėsos mikroflora. Sūdytų mėsos produktų mikroorganizmai. Mėsos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 19 puslapių
2016 06 26
Duonos kepimo technologija ir technologinių procesų mikroorganizmai
Įvadas. Duonos gamybos technologinio proceso ypatumai. Žaliavų mikroorganizmai ir jų šaltiniai. Duonos raugų mikroorganizmai. Duonos kepimo technologija. Ruginių miltų duonos tešlos mikroorganizmai. Kvietinių miltų duonos tešlos ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 15 puslapių
2018 03 27
Forminės duonos kepimo cecho modernizavimas
Bd žiniaraštis. Įvadas. Profesinių kompetencijų sąrašas. Informacijos šaltinių apžvalga. Projektinė baigiamojo darbo dalis Techninis ekonominis pagrindimas. Produkcijos asortimento parinkimas. Pagrindinių ir pagalbinių žaliavų ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 67 puslapiai
2015 03 18
Technologinių kortelių pavyzdžiai bei formos: patiekalai
Gamybos aprašymas. Apipavidalinimo aprašymas. Realizavimo trukmė gali būti. Patiekalo savikainos kortelė Nr. Patiekalo pavadinimas. Išeiga –. g.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 8 puslapiai
2017 05 07
40 vietų kavinės technologiniai skaičiavimai
8,3( 3 atsiliepimai )
Įvadas. Technologiniai skaičiavimai. Analogiškų įmonių analizė. Dienos valgiaraščio sudarymas. Technologijos, patiekalo savikainos kortelių, technologinių chemų ir energinių. Technologijos schemų sudarymas. Patiekalo savikainos ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 66 puslapiai
2015 11 13
Gyvo alaus specialios technologijos gamyba
Įvadas. Teorinės dalies studija. Technologinio procesų aprašymas. Technologinės operacijos ir įranga. Technologines operacijas atliekančių įrenginių charakteristikų palyginimas. Įrenginių technologinei linijai parinkimas – ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 23 puslapiai
2015 04 06
Ikimokyklinio amžiaus vaikų valgiaraštis
10( 3 atsiliepimai )
Subalansuota mityba. Vaikų mityba. Mitybos sutrikimai. Pagrindiniai mitybos patarimai. Baltymai. Angliavandeniai. Riebalai. Mitybos piramidė. Penkių dienų valgiaraštis ikimokyklinio amžiaus vaikams. Pirma diena. Antra diena. Trečia diena. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 17 puslapių
2014 11 18
Kepyklėlė - praktikos ataskaita
Specialiųjų technologijų profesinėsveiklos praktikos aplankas. Įmonėje gaminamos produkcijos asortimento analizė. Sluoksniuotos tešlos mieliniai skanėstai. Sausainiai ir kiti gaminiai Sausainiai. Porcijinis prancūziškas kiaušinių ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 38 puslapiai
2017 06 07
Mitybos planas
Įvadas. Temos aktualumas Šiandien be galo dinamiškame pasaulyje, dažnas žmogus pamiršta mitybos svarbą, skubėdami nevertiname ar valgome sveiką ir subalansuotą maistą, kai kurios šalys šokiruoja neveikos mitybos mastais pvz. Savaitės ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 6 puslapiai
2015 12 14
Maitinimo įmonių įrengimai konspektas
Įžanga. Maitinimo įmonių įrengimai, inventorius, įranga. Šiluminių įrengimų paskirtis, klasifikavimas, darbų saugos reikalavimai. Šaldymo įrengimų paskirtis, klasifikavimas, darbų saugos reikalavimai. Svėrimo prietaisai, jų ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 22 puslapiai
2015 02 15
Kavinės menių pavyzdys
Cezario salotos. 18,90 Lt(Pasirinktinai su skrudinta kiaulienos šonine, vištiena, lašiša. Graikiškos salotos su feta sūriu. 15,90 Lt(Paprika, pomidorai, mėlynasis svogūnas, fetos sūris, aisbergo salotos, graikiški riešutai, alyvuogės, ...
Maisto technologijos pavyzdžiai, Pavyzdys, 10 puslapių
2016 08 11
Renginio organizavimas gimtadienio organizavimas
Įvadas. Padėties analizė Uab „Laukinė orchdėja“. Užsakymo priėmimas. Plano ruošimas pobūviui. Gėlės. Užsakymas į virtuvę. Patalpų puošyba. Stalų serviravimas ir pobūvio meniu. Kainoraštis. Vakaro scenarijus. Susodinimo schema. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 18 puslapių
2014 09 19
×
Nežinai kaip atlikti užduotį? Klausk!