Maisto technologijos kursiniai darbai

43 dokumentai
Rvasvt sistema
9( 2 atsiliepimai )
Uab “ tortana ” rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. Konditerijos gamybos produktų aprašymas. Gamyboje naudojamų žaliavų , medžiagų ir receptūrų komponentai , bei jų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 42 puslapiai
2015 09 27
Įmonės gamybos technologinių procesų aprašymas
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. Konditerijos gamybos srautų diagrama. Žaliavos priėmimas. Balto biskvito paruošimas. Rudo ,, Naktelės ” biskvito ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 20 puslapių
2015 09 27
Maisto technologijos kursinis darbas
Technologinė kortelė Nr. Patiekalo pavadinimas. Kukuliai „Buratinas“. Žaliavos pavadinimas. Matavimo. Vnt. Žaliavos kiekis. Patiekalo, garnyro, padažo išeiga. Patiekalo gamybos technologijos aprašymas. Maisto prekė skirstomos i šias ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 13 puslapių
2014 09 29
Duonos kepimo technologija kursinis darbas
Duonos kepimo technologija kursinis darbas.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 56 puslapiai
2017 02 08
Žaliavų / galutinių produktų sulaikymas ir pašalinimas iš rinkos
Produkto pavadinimas. Tiekėjas. Gavimo data. Sąskaitos Nr. Sulaikymo priežastys. Patikrino.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 10 puslapių
2015 09 27
Mėsos higienos kursinis darbas
Įvadas. Mėsos gaminių (dešrų) klasifikacija. Mėsos gaminių asortimentas. Virtos dešros. Virtos dešrelės ir sardelės. Kepeninės dešros ir paštetai. Kraujinės dešros. Slėgtainiai. Virtos rūkytos dešros ir dešrelės. Mėsos gaminių ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 29 puslapiai
2014 06 12
40 vietų kavinės technologiniai skaičiavimai
8,3( 3 atsiliepimai )
Įvadas. Technologiniai skaičiavimai. Analogiškų įmonių analizė. Dienos valgiaraščio sudarymas. Technologijos, patiekalo savikainos kortelių, technologinių chemų ir energinių. Technologijos schemų sudarymas. Patiekalo savikainos ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 66 puslapiai
2015 11 13
Rvasvt dokumentų rengimas ir valdymas
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. RVASVT sistemos dokumentacija. Priedas Nr. Rvasvt procedūrų sąrašas eil. Žymuo Pavadinimas.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 6 puslapiai
2015 09 27
Gyvo alaus specialios technologijos gamyba
Įvadas. Teorinės dalies studija. Technologinio procesų aprašymas. Technologinės operacijos ir įranga. Technologines operacijas atliekančių įrenginių charakteristikų palyginimas. Įrenginių technologinei linijai parinkimas – ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 23 puslapiai
2015 04 06
Varškės gamybos cechas
Studentas. Vadovas. Įvadas. Teorinė dalis. Saugaus produkto projektavimas. Numatomas produkcijos asortimentas, produktų aprašai. Numatomos naudoti pagrindinės ir pagalbinės žaliavos bei medžiagos. Technologinio proceso žaliavų ir ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 22 puslapiai
2016 03 30
Maitinimo produktų technologijos kursinis darbas Picerija Kaune
Įvadas. Technologiniai skaičiavimai. Valgiaraščio sudarymas. Technologijos korteliu, patiekalo savikainos kortelių, energinių verčių skaičiavimai ir technologijos schemų sudarymas. Žaliavų kiekio suvestinės apskaičiavimas. Žaliavų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 57 puslapiai
2016 06 07
Maisto saugos ir kokybės užtikrinimas
Technologinių procesų saugos užtikrinimas viešojo maitinimo įmonėje Uab. Būtinosios programos , jų taikymas įmonėje. Žaliavų , medžiagų ir gatavos produkcijos priežiūros programa.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 7 puslapiai
2015 12 10
Varškės sūrių gamybos technologijos analizė
Įvadas. Žaliavos naudojamos varškės sūrių gamyboje. Augalinės žaliavos varškės sūrių gamyboje. Varškės sūrių gamybos technologija. Technologinis varškės sūrių gamybos proceso schema. 2, 13, 7% riebumo ir liesų varškės ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 26 puslapiai
2018 05 23
Maitinimo įmonių darbo organizavimas
Lankytojų skaičiaus pagrindimas. Valgiaraščio sudarymas. Gaminamų patiekalų kiekio apskaičiavimas. Technologinių schemų pagrindimas. Patiekalų pardavimo grafiko sudarymas. Žaliavų kiekio apskaičiavimas. Žaliavų kiekio nustatymas. ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 26 puslapiai
2018 02 20
Vytintų dešrelių gamybos baro sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas
Vytintų dešrelių gamybos baro sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas Įvadas. Trumpa Vytintų dešrelių gamybos baro charakteristika. Vytintų dešrelių gamybos baro metinės programos apskaičiavimas. Ilgalaikio turto vertės ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 33 puslapiai
2017 09 30
Vegetarinis restoranas kavinė
Įvadas. Teorinė dalis. Temos teorinis pagrindimas. Esamos padėties analizė. Pagrindinių normatyvinių ir teisinių dokumentų maitinimo įmonės projektavimui, steigimui ir veiklos organizavimui apžvalga. Projektinė dalis. Maitinimo įmonės ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 40 puslapių
2015 02 20
Patalpų ir teritorijos priežiūra
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Teritorijos , pastatų ir patalpų priežūros aprašymas. Įmonės teritorijos priežiūra. Įmonės pastatų priežiūra. Įmonės patalpų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 10 puslapių
2015 09 27
Funkcionalioji karamelė
Įvadas. Karamelės charakteristika. Karamelės žaliava ir priedai. Karamelės gamybos technologija. Karamelinės gamybos technologijos schema. Karamelinio sirupo paruošimas. Karamelinės masės paruošimas. Karamelinio batono formavimas. ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 26 puslapiai
2017 01 31
Valgomųjų ledų gamybos technologija įvedant naujus produktus
Įvadas. Valgomųjų ledų istorija. Žaliavos. Procesų ir operacijų detalizavimas. Pagrindinių žaliavų paruošimas. Ledų mišinio paruošimas. Mišinio filtravimas. Mišinio šiluminis apdorojimas. Mišinio homogenizavimas. Mišinio ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 31 puslapis
2018 11 28
Įrangos priežiūra
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Procedūros aprašymas įrangos priežiūra. Irangos techninė priežiūra ir remontai. Šaldymo kamerų patikra. Prietaisų patikra. Procedūros ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 10 puslapių
2015 09 27
Personalo higienos priežiūra
Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. Personalo higienos priežiūros aprašymas. Bendroji personalo higienos priežiūra. Personalo sveikatos tikrinimas. Personalo privalomųjų higienos žinių tikrinimas. Įmonės sviečių bei darbuotojų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 13 puslapių
2015 09 27
Jogurtų sudedamųjų dalių mitybinės vertės analizė
Įvadas. Jogurtas ir jo atsiradimo istorija. Jogurto gamyba. Jogurto rūšys ir riebumas. Naudingosios medžiagos. Jogurto savybės, maistinė ir energinė vertė. Jogurto fizikiniai cheminiai rodikliai. Visa tiesa apie jogurtus kas sveika ir kas ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 23 puslapiai
2017 11 24
Naujo produkto technologinio proceso kūrimas
Įvadas. Gargždų ligoninės vykdoma veikla. Profilaktinis darbas su ligoniais, sergančiais cukriniu diabetu Gargždų ligoninėje. Topinambų pyrago kūrimas. Topinambų įtaka cukriniu diabetu sergantiems žmonėms. Topinambų pyrago gamybos ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 25 puslapiai
2015 12 02
Duonos ir kiaušinio mikrobiota
Įvadas. Žmogaus mikrobiota. Žarnyno mikrobiotos susidarymas ir jos pokyčiai. Maistiniai kiaušiniai. Kiaušinių atsparumas mikroorganizmams. Skysta šaldyta kiaušinių masė, mikroorganizmai. Kiaušinių milteliai, mikroorganizmai. Kiaušinių ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 13 puslapių
2016 01 25
Išleistuvių pobūvio organizavimas
Įvadas. Pobūvis furšetas. Kaip statyti stalus ir ką tiekti. Įrankiai ir indai. Užsakymo priėmimas. Pasiruošimas pobūviui. Stalų ilgis, sustatymo forma. Gėlės ir dekoratyviniai elementai. Padavėjai pobūvio aptarnavimui ir jų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 15 puslapių
2017 02 15
Karaimai, jų kultūra ir kulinarinis paveldas
Įvadas. Karaimų tautos istorija, tradicijos ir papročiai. Krašto istorija, karaimų gyvenimo būdas ir veikla. Papročiai ir tautiniai drabužiai. Šventės. Karaimų kulinarijos specifika. Karaimų tautiniai patiekalai. Karaimų ir lietuvių ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 39 puslapiai
2014 09 11
Mielinių bandelių receptūros skaičiavimai
Įvadas. Numatomas produkcijos asortimentas, receptūros. Numatomos naudoti pagrindinės ir pagalbinės žaliavų specifikacijos. Mielinių bandelių su cinamonu schema. Technologinio proceso aprašas. Technologinių įrenginių charakteristikų, ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 40 puslapių
2019 03 05
Įvairių lietuviškų patiekalų kavinė kelyje
Įvadas. Technologiniai skaičiavimai. Patiekalų skaičiaus realizavimo apskaičiavimas.Technologinių procesų analizė. Žaliavų parinkimas. Pirminio paruošimo parinkimas. Terminio apdorojimo parinkimas. Patalpų, įrenginių ir inventoriaus ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 49 puslapiai
2017 05 06
Kefyro gamybos technologinės linijos projektavimas
Įvadas. Nagrinėjimo produkto apibūdinimas, asortimentas. Technologijos proceso diagrama. Technologijos proceso aprašymas. Žaliavų sunaudojimo normų ar produkcijos įšeigų skaičiavimas. Juslinės, fizikinės cheminės, mikrobiologinės ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 16 puslapių
2019 04 22
Riestainių gamybos įrengimų analizė UAB „Javinė"
Įvadas. Įmonės įrengimai. Maišyklių, kepimo krosnių, riestainių pakavimo teorinė apžvalga. Plastiškųjų produktų maišymo įrenginiai. Maišytuvai su vertikaliu kubilu. Maišytuvai su sukamu vertikaliu kubilu ir nejudančia mente. ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 33 puslapiai
2019 01 23
×
24 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo