Maisto technologija (2)

1101 dokumentas
Ikimokyklinio amžiaus vaikų valgiaraštis
10( 3 atsiliepimai )
Subalansuota mityba. Vaikų mityba. Mitybos sutrikimai. Pagrindiniai mitybos patarimai. Baltymai. Angliavandeniai. Riebalai. Mitybos piramidė. Penkių dienų valgiaraštis ikimokyklinio amžiaus vaikams. Pirma diena. Antra diena. Trečia diena. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 17 puslapių
2014 11 18
Kavinės menių pavyzdys
Cezario salotos. 18,90 Lt(Pasirinktinai su skrudinta kiaulienos šonine, vištiena, lašiša. Graikiškos salotos su feta sūriu. 15,90 Lt(Paprika, pomidorai, mėlynasis svogūnas, fetos sūris, aisbergo salotos, graikiški riešutai, alyvuogės, ...
Maisto technologijos pavyzdžiai, Pavyzdys, 10 puslapių
2016 08 11
Renginio organizavimas gimtadienio organizavimas
Įvadas. Padėties analizė Uab „Laukinė orchdėja“. Užsakymo priėmimas. Plano ruošimas pobūviui. Gėlės. Užsakymas į virtuvę. Patalpų puošyba. Stalų serviravimas ir pobūvio meniu. Kainoraštis. Vakaro scenarijus. Susodinimo schema. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 18 puslapių
2014 09 19
Maitinimo produktų technologijos kursinis darbas Picerija Kaune
Įvadas. Technologiniai skaičiavimai. Valgiaraščio sudarymas. Technologijos korteliu, patiekalo savikainos kortelių, energinių verčių skaičiavimai ir technologijos schemų sudarymas. Žaliavų kiekio suvestinės apskaičiavimas. Žaliavų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 57 puslapiai
2016 06 07
Valgomųjų ledų technologinio proceso analizė
Įvadas. Valgomųjų ledų gamybai naudojamų žaliavų analizė. Pieno kokybės reikalavimai. Grietinėlės (10%) kokybės reikalavimai. Tirštinto pieno kokybės reikalavimai. Išrūgų miltelių kokybės reikalavimai. Cukraus kokybės ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 15 puslapių
2016 01 07
Pieno produktai maisto technologija praktinis darbas
Įvadas. Perdirbti pristatomo pieno mikrobiologiniai kriterijai. Pieno priėmimas ir pirminis jo apdorojimas. Filtravimas. Separavimas. Homogenizavimas. Normalizavimas( standartizavimas). Pasterizavimas. Varškės produktų gamybai įmonė naudoja. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 puslapių
2014 11 26
Varškės gamybos cechas
Studentas. Vadovas. Įvadas. Teorinė dalis. Saugaus produkto projektavimas. Numatomas produkcijos asortimentas, produktų aprašai. Numatomos naudoti pagrindinės ir pagalbinės žaliavos bei medžiagos. Technologinio proceso žaliavų ir ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 22 puslapiai
2016 03 30
Raugintu pieno produktų mikrobiologija
Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Raugintų pieno produktų mikrobiologija. Skystųjų raugintų pieno produktų mikroorganizmai. Raugintas pienas. Grietinė. Jogurtas. Kefyras. Pieno produktai. Varškė. Raugintų pieno produktų ydos. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 18 puslapių
2014 11 26
Duonos kepimo technologija skaidrės
Įvadas. Duona Lietuvoje. Duonos asortimentas. Priklausomai nuo žaliavos sudėties, duona gali būti. Priklausomai nuo miltų tipo, duona gali būti. Žaliavos. Cheminė sudėtis,. Duonos gamybos technologija. Miltų paruošimas. Tešlos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 21 puslapis
2015 05 06
Maitinimo įmonių gamybos technologijos ir įrengimai
Įvadas. Darbo tikslas. Uždaviniai. Dėstymas. Užduotis nr. Užduotis Nr. Užduotis Nr. 2. 1. Užduotis Nr. 2. 2. Užduotis Nr. Užduotis Nr. 4. Užduotis Nr. Užduotis nr. Užduotis Nr. Išvados. Literatūra ir informacijos šaltiniai.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 25 puslapiai
2016 02 26
Varškės sūrių gamybos technologija
Įvadas. Varškės sūrių gamybos technologija. Pieno priėmimas, pašildymas ir separavimas. Pieno normalizavimas. Pieno pasterizavimas ir atšaldymas. Pieno užraugimas ir rauginimas. Varškės sutraukos pašildymas, išrūgų atskyrimas, ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 14 puslapių
2017 04 19
Gimtadienio organizavimas restorane
Įvadas. Užsakymas. Valgiaraščio sudarymas. Stalo serviravimas. Aptarnavimo pasirinkimas. Priedai. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 16 puslapių
2015 04 30
Juslinis gaminių vertinimas
Juslinis gaminių vertinimas Kaunas , 2011 įvadas jusline analize. Bendrieji juslinės analizės principai. Jutimo organas. Jutimas pojūtis. Aptikimo slenkstis. Atpažinimo slenkstis. Angl. difference threshold –. Angl. terminal threshold ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 70 puslapių
2016 07 05
Tešlų ruošimo technologija
Įvairių tešlų ruošimo technologija. Tešlų rūšys:. Mielinės tešlos ruošimo technologija. Sluoksniuotos tešlos ruošimo technologija. Kapotos tešlos ruošimo technologija. Plikytos tešlos ruošimo technologija. Baltyminės tešlos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 20 puslapių
2012 05 24
Varškės sūrių gamybos technologijos analizė
Įvadas. Žaliavos naudojamos varškės sūrių gamyboje. Augalinės žaliavos varškės sūrių gamyboje. Varškės sūrių gamybos technologija. Technologinis varškės sūrių gamybos proceso schema. 2, 13, 7% riebumo ir liesų varškės ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 26 puslapiai
2018 05 23
Patiekalų asortimento gerinimas
Įvadas. Patiekalų asortimento valdymas teoriniu aspektu. Asortimento samprata ir reikšmė. Asortimento formavimas. Asortimento klasifikavimas. Asortimento parametrai ir struktūra. Asortimento formavimą įtakojantys veiksniai. Asortimento ...
Maisto technologijos bakalauro darbai, Bakalauro darbas, 38 puslapiai
2017 06 04
Mitybos planas (2)
Įvadas. Tikslas. Užduotys. Mitybos planas. Mitybos plano analizė. Išvados. Literatūra.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 10 puslapių
2017 12 18
Kulinarijos konspektas
Reikalavimai žaliavų priėmimui, laikymui, pusgaminių laikymui ir patiekalų patiekimui. Prieskoniai. Prieskonių rūšys ir jų panaudojimas. Maisto paruošimo būdai. Patiekalai ruošiami taikant įvairius gaminimo būdus. Virimas ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 42 puslapiai
2016 08 05
Maisto kokybės valdymas ir užtikrinimas praktikos ataskaita
Maisto produktų kokybės valdymas ir užtikrinimas. Aprašykite žaliavas ir numatyti jose RV. Identifikuokite rizikos veiksnius ir nustatykite svarbius valdymo taškus. Prieš pradedant darbą studentai surenka literatūros duomenis pagal ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 14 puslapių
2017 04 11
Maisto saugos ir kokybės užtikrinimas
Technologinių procesų saugos užtikrinimas viešojo maitinimo įmonėje Uab. Būtinosios programos , jų taikymas įmonėje. Žaliavų , medžiagų ir gatavos produkcijos priežiūros programa.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 7 puslapiai
2015 12 10
Sviežių vištienos dešrelių asortimento plėtra
Studijų programos tikslas ir studijų rezultatai. Įvadas. Informacinių šaltinių apžvalga. Įmonės cecho charakteristika. Technologinė dalis. Produkcijos asortimento parinkimas. Šviežių vištienos dešrelių receptūros. Pagrindinių ir ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 56 puslapiai
2015 09 27
Maitinimo įmonių darbo organizavimas
Lankytojų skaičiaus pagrindimas. Valgiaraščio sudarymas. Gaminamų patiekalų kiekio apskaičiavimas. Technologinių schemų pagrindimas. Patiekalų pardavimo grafiko sudarymas. Žaliavų kiekio apskaičiavimas. Žaliavų kiekio nustatymas. ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 26 puslapiai
2018 02 20
Konditerijos cecho praktikos ataskaita
Gamybinės technologinės profesinės veiklos UAB ‘‘ utenos duona ‘‘ praktikos ataskaita. Bendra įmonės veiklos charakteristika. Įmonės gaminių asortimentas Konditerijos gaminiai. Pagamintos produkcijos laikymo sąlygos. Įmonės ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 9 puslapiai
2017 05 29
Profesinės veiklos praktikos ataskaita kepykla
Įvadas. Užduotis Nr. 1. Užduotis Nr. 2. Užduotis Nr. 3. Užduotis Nr. 4. Užduotis Nr. 5. Užduotis Nr. 6. Išvados. Literatūros sąrašas. Priedai.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 puslapių
2016 06 20
Vaiko gimtadienio šventė
Maitinimo įmonių gamybos saugos ir kokybės valdymas ir užtikrinimas. vaiko gimtadienio šventė. Įvadas.  . vaiko gimtadienio šventės organizavimas. Vaiko gimtadienio šventės organizavimas. Kvietimai į gimtadienį. Šventės patalpa. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 25 puslapiai
2016 07 04
Fermentinio sūrio gamybos technologinio proceso analizė Įrenginių parinkimas ir išdėstymas technologinėje linijoje Naujovės fermentinio sūrio gamybos technologijoje
Fermentinio sūrio gamybos technologinio proceso analizė. Įrenginių parinkimas ir išdėstymas technologinėje linijoje. Naujovės fermentinio sūrio gamybos technologijoje. Nenokinamas arba šviežias sūris. Technologinio proceso aprašas. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 17 puslapių
2017 03 16
Maisto priedų, naudojamų maisto pramonėje, tyrimas
Maisto priedų , naudojamų maisto pramonėje , tyrimas. Maisto priedų gaminiuose tyrimas. Gamintojas Gaminys Produkto sudėtis. Maisto priedai –. Maisto priedai ir jų funkcijos. Simbolis Pavadinimas Funkcinė grubė. Maisto priedų cheminės ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 18 puslapių
2018 04 02
Cukrus referatas
Įžanga. Cukrus. Istorija. Valgomasis cukrus. Cukraus rūšys. Cukraus rūšys, cukraus produktai ir cukraus spiritas. Neigiamas cukraus poveikis. Cukrus – daugiau nei saldiklis. Cukraus funkcinės savybės. Saldumas. Skonis ir kvapas. Apimtis. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 23 puslapiai
2015 05 13
Maisto medžiagų pokyčiai
Maisto medžiagų pokyčiai šiluminio paruošimo metu. Baltymų pokyčiai. Baltymų hidratacija. Baltymų dehidratacija. Baltymų denatūracija. Baltymų destrukcija. Riebalų pokyčiai. Riebalų oksidacija. Riebalų hidrolizė. Termiškai ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 52 puslapiai
2016 10 27
Gimtadienio organizavimas
Įvadas. Informacjos šaltinių analizė. Veikla (renginio planas). Renginio užsakymo sudarymas. Meniu sudarymas. Meniu. Renginio galimų scenarijų parengimas (programa). Stalų serviravimo ir aptarnavimo ypatumai. Valdymo schema. Renginio ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 15 puslapių
2016 01 12
×
129 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo