Maisto technologija (2)

956 dokumentai
Maitinimo įmonių įrengimai konspektas
Įžanga. Maitinimo įmonių įrengimai, inventorius, įranga. Šiluminių įrengimų paskirtis, klasifikavimas, darbų saugos reikalavimai. Šaldymo įrengimų paskirtis, klasifikavimas, darbų saugos reikalavimai. Svėrimo prietaisai, jų ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 22 puslapiai
2015 02 15
Rvasvt dokumentų rengimas ir valdymas
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. RVASVT sistemos dokumentacija. Priedas Nr. Rvasvt procedūrų sąrašas eil. Žymuo Pavadinimas.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 6 puslapiai
2015 09 27
Valgomųjų ledų technologinio proceso analizė
Įvadas. Valgomųjų ledų gamybai naudojamų žaliavų analizė. Pieno kokybės reikalavimai. Grietinėlės (10%) kokybės reikalavimai. Tirštinto pieno kokybės reikalavimai. Išrūgų miltelių kokybės reikalavimai. Cukraus kokybės ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 15 puslapių
2016 01 07
Restorano baigiamoji praktikos ataskaita
Įvadas. Užduotis. Išvados. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 22 puslapiai
2015 06 17
Raugintu pieno produktų mikrobiologija
Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Raugintų pieno produktų mikrobiologija. Skystųjų raugintų pieno produktų mikroorganizmai. Raugintas pienas. Grietinė. Jogurtas. Kefyras. Pieno produktai. Varškė. Raugintų pieno produktų ydos. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 18 puslapių
2014 11 26
Gimtadienio organizavimas restorane
Įvadas. Užsakymas. Valgiaraščio sudarymas. Stalo serviravimas. Aptarnavimo pasirinkimas. Priedai. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 16 puslapių
2015 04 30
Maitinimo produktų technologijos kursinis darbas Picerija Kaune
Įvadas. Technologiniai skaičiavimai. Valgiaraščio sudarymas. Technologijos korteliu, patiekalo savikainos kortelių, energinių verčių skaičiavimai ir technologijos schemų sudarymas. Žaliavų kiekio suvestinės apskaičiavimas. Žaliavų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 57 puslapiai
2016 06 07
Varškės gamybos cechas
Studentas. Vadovas. Įvadas. Teorinė dalis. Saugaus produkto projektavimas. Numatomas produkcijos asortimentas, produktų aprašai. Numatomos naudoti pagrindinės ir pagalbinės žaliavos bei medžiagos. Technologinio proceso žaliavų ir ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 22 puslapiai
2016 03 30
Duonos kepimo technologija skaidrės
Įvadas. Duona Lietuvoje. Duonos asortimentas. Priklausomai nuo žaliavos sudėties, duona gali būti. Priklausomai nuo miltų tipo, duona gali būti. Žaliavos. Cheminė sudėtis,. Duonos gamybos technologija. Miltų paruošimas. Tešlos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 21 puslapis
2015 05 06
Pieno produktai maisto technologija praktinis darbas
Įvadas. Perdirbti pristatomo pieno mikrobiologiniai kriterijai. Pieno priėmimas ir pirminis jo apdorojimas. Filtravimas. Separavimas. Homogenizavimas. Normalizavimas( standartizavimas). Pasterizavimas. Varškės produktų gamybai įmonė naudoja. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 puslapių
2014 11 26
Juslinis gaminių vertinimas
Juslinis gaminių vertinimas Kaunas , 2011 įvadas jusline analize. Bendrieji juslinės analizės principai. Jutimo organas. Jutimas pojūtis. Aptikimo slenkstis. Atpažinimo slenkstis. Angl. difference threshold –. Angl. terminal threshold ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 70 puslapių
2016 07 05
Maisto saugos ir kokybės užtikrinimas
Technologinių procesų saugos užtikrinimas viešojo maitinimo įmonėje Uab. Būtinosios programos , jų taikymas įmonėje. Žaliavų , medžiagų ir gatavos produkcijos priežiūros programa.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 7 puslapiai
2015 12 10
Tešlų ruošimo technologija
Įvairių tešlų ruošimo technologija. Tešlų rūšys:. Mielinės tešlos ruošimo technologija. Sluoksniuotos tešlos ruošimo technologija. Kapotos tešlos ruošimo technologija. Plikytos tešlos ruošimo technologija. Baltyminės tešlos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 20 puslapių
2012 05 24
Maisto kokybės valdymas ir užtikrinimas praktikos ataskaita
Maisto produktų kokybės valdymas ir užtikrinimas. Aprašykite žaliavas ir numatyti jose RV. Identifikuokite rizikos veiksnius ir nustatykite svarbius valdymo taškus. Prieš pradedant darbą studentai surenka literatūros duomenis pagal ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 14 puslapių
2017 04 11
Vaiko gimtadienio šventė
Maitinimo įmonių gamybos saugos ir kokybės valdymas ir užtikrinimas. vaiko gimtadienio šventė. Įvadas.  . vaiko gimtadienio šventės organizavimas. Vaiko gimtadienio šventės organizavimas. Kvietimai į gimtadienį. Šventės patalpa. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 25 puslapiai
2016 07 04
Naujametinis vakaras pobūvio šventės organizavimas
Teorinė dalis. Informacijos šaltinių apžvalga. Esamos padėties analizė. Projektinė dalis. Pobūvių planas. Renginio užsakymas. Užsakymų planas virtuvei ir servizinei. Užsakymų planas barui. Užsakymų planas servizinei. Valdymo schema. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 16 puslapių
2015 03 10
Patiekalų asortimento gerinimas
Įvadas. Patiekalų asortimento valdymas teoriniu aspektu. Asortimento samprata ir reikšmė. Asortimento formavimas. Asortimento klasifikavimas. Asortimento parametrai ir struktūra. Asortimento formavimą įtakojantys veiksniai. Asortimento ...
Maisto technologijos bakalauro darbai, Bakalauro darbas, 38 puslapiai
2017 06 04
Aliejai
Įvadas. Kas yra augalinis aliejus ir kokia jo energinė vertė? Aliejaus išgavimo būdai. Aliejaus gamyba. Kaip aliejus rafinuojamas ir kokį aliejų rinktis? Kaip aliejus rafinuojamas. Aliejaus klasifikavimas. Aliejaus valymo etapai. Augalinių ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 15 puslapių
2015 05 13
Cukrus referatas
Įžanga. Cukrus. Istorija. Valgomasis cukrus. Cukraus rūšys. Cukraus rūšys, cukraus produktai ir cukraus spiritas. Neigiamas cukraus poveikis. Cukrus – daugiau nei saldiklis. Cukraus funkcinės savybės. Saldumas. Skonis ir kvapas. Apimtis. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 23 puslapiai
2015 05 13
Kulinarijos konspektas
Reikalavimai žaliavų priėmimui, laikymui, pusgaminių laikymui ir patiekalų patiekimui. Prieskoniai. Prieskonių rūšys ir jų panaudojimas. Maisto paruošimo būdai. Patiekalai ruošiami taikant įvairius gaminimo būdus. Virimas ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 42 puslapiai
2016 08 05
Maisto medžiagų pokyčiai
Maisto medžiagų pokyčiai šiluminio paruošimo metu. Baltymų pokyčiai. Baltymų hidratacija. Baltymų dehidratacija. Baltymų denatūracija. Baltymų destrukcija. Riebalų pokyčiai. Riebalų oksidacija. Riebalų hidrolizė. Termiškai ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 52 puslapiai
2016 10 27
Profesinės veiklos praktikos ataskaita kepykla
Įvadas. Užduotis Nr. 1. Užduotis Nr. 2. Užduotis Nr. 3. Užduotis Nr. 4. Užduotis Nr. 5. Užduotis Nr. 6. Išvados. Literatūros sąrašas. Priedai.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 puslapių
2016 06 20
Gimtadienio organizavimas
Įvadas. Informacjos šaltinių analizė. Veikla (renginio planas). Renginio užsakymo sudarymas. Meniu sudarymas. Meniu. Renginio galimų scenarijų parengimas (programa). Stalų serviravimo ir aptarnavimo ypatumai. Valdymo schema. Renginio ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 15 puslapių
2016 01 12
Konditerijos cecho praktikos ataskaita
Gamybinės technologinės profesinės veiklos UAB ‘‘ utenos duona ‘‘ praktikos ataskaita. Bendra įmonės veiklos charakteristika. Įmonės gaminių asortimentas Konditerijos gaminiai. Pagamintos produkcijos laikymo sąlygos. Įmonės ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 9 puslapiai
2017 05 29
Mitybos planas (2)
Įvadas. Tikslas. Užduotys. Mitybos planas. Mitybos plano analizė. Išvados. Literatūra.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 10 puslapių
2017 12 18
Varškės sūrių gamybos technologija
Įvadas. Varškės sūrių gamybos technologija. Pieno priėmimas, pašildymas ir separavimas. Pieno normalizavimas. Pieno pasterizavimas ir atšaldymas. Pieno užraugimas ir rauginimas. Varškės sutraukos pašildymas, išrūgų atskyrimas, ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 14 puslapių
2017 04 19
Kinų virtuvė referatas
Įvadas. Kinijos virtuvės klasifikacija. Pekino virtuvė. Šanchajaus virtuvė. Sičuano virtuvė. Kantono virtuvė. Kinų virtuvė. Pagrindiniai Kinietiški prieskoniai. Kinietiški desertai. Kiniečių valgymo įpatumai. Išvados.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2016 01 05
Mėsos ir mėsos produktų mikroorganizmai
Mėsos ir mėsos produktų mikroorganizmai. Mėsos mikrobiologinė kontrolė Praktinis darbas Nr. Išvardinkite mėsos produktų mikrobiologines savybes apibūdinančius rodiklius. Aukščiausios rūšies mėsos gaminiai.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 4 puslapiai
2018 06 20
Prekybiniai šaldymo įrengimai
Prekybiniai šaldymo įrengimai. Šaldymo vitrinos konditerijai. Šaldymo vitrinos ledams. Vitrininiai šaldytuvai – spintos. Ant baro statomos vitrinos. Gastronominės šaldymo vitrinos. Šaldomos vitrinos-prekystaliai. Šaldymo kameros. Šaldymo ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 21 puslapis
2015 04 03
Valgyklos ataskaita
9,5( 2 atsiliepimai )
Įvadas. VMVT uždaviniai ir funkcijos. Bendrieji higienos reikalavimai, kuriuos atitinka įmonė. Įmonėje esanti įranga. Reikalavimai priimamai žaliavai, tarai, laikymui. Praktiniai įgūdžiai. Išvados. Informacijos šaltiniai.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 22 puslapiai
2016 03 03
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema