Maisto technologija (3)

1101 dokumentas
Maisto priedai ir jų analizė
Įvadas. Tyrimui pasirinkti maisto produktai. Maisto priedų analizė. Maisto priedų skirstymas. Maisto priedų poveikis gyvam organizmui. Maisto priedai. Butilintas hidroksitoluenas. Kalcio laktatas. Magnio stearatas. Apibendrinimas. Išvados. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 18 puslapių
2015 10 26
Naujametinis vakaras pobūvio šventės organizavimas
Teorinė dalis. Informacijos šaltinių apžvalga. Esamos padėties analizė. Projektinė dalis. Pobūvių planas. Renginio užsakymas. Užsakymų planas virtuvei ir servizinei. Užsakymų planas barui. Užsakymų planas servizinei. Valdymo schema. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 16 puslapių
2015 03 10
Valgiaraščiai ir jų rūšys
Valgiaraščiai Valgiaraščių rūšys. A la carte. Table d’hote. Specialaus vakarėlio arba funkcinis meniu. Ciklinis meniu. Ciklinių meniu privalumai. Ciklinių meniu trūkumai. Meniu Struktūra. Esminiai apsvarstymai prieš planuojant meniu. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 7 puslapiai
2014 07 04
Aliejai
Įvadas. Kas yra augalinis aliejus ir kokia jo energinė vertė? Aliejaus išgavimo būdai. Aliejaus gamyba. Kaip aliejus rafinuojamas ir kokį aliejų rinktis? Kaip aliejus rafinuojamas. Aliejaus klasifikavimas. Aliejaus valymo etapai. Augalinių ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 15 puslapių
2015 05 13
Kinų virtuvė referatas
Įvadas. Kinijos virtuvės klasifikacija. Pekino virtuvė. Šanchajaus virtuvė. Sičuano virtuvė. Kantono virtuvė. Kinų virtuvė. Pagrindiniai Kinietiški prieskoniai. Kinietiški desertai. Kiniečių valgymo įpatumai. Išvados.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2016 01 05
Kvietinės forminės ir padinės duonos gamybos RVASVT plano sudarymas
Įvadas. Kvietinės duonos aprašymas. Kvietinės duonos receptūros parinkimas. Žaliavų aprašymas. Tešlos apdorojimo operacijos. Žaliavų laikymas ir apdorojimas. Technologinio proseso ir produkcijos kokybės maisto saugos užtikrinimas. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 15 puslapių
2017 12 02
Mėsos ir mėsos produktų mikroorganizmai
Mėsos ir mėsos produktų mikroorganizmai. Mėsos mikrobiologinė kontrolė Praktinis darbas Nr. Išvardinkite mėsos produktų mikrobiologines savybes apibūdinančius rodiklius. Aukščiausios rūšies mėsos gaminiai.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 4 puslapiai
2018 06 20
Rizikos veiksnių analizė (jogurtas)
Jogurtas produkto apibūdinimas. Vartotojas ir vartojimo būdas. Pakuotės rūšis. Saugojimo sąlygos. Realizacijos kontrolė. Pienas ir pieno produktai. Ne pieno kilmės žaliavinės medžiagos. Maisto priedai. Ribojami maisto priedai. Su produktu ...
Maisto technologijos analizės, Analizė, 8 puslapiai
2015 05 26
Gamybinės praktikos ataskaita: AB „Pieno žvaigždės“
Įvadas. Rvasvt ggt/ght sistemos. RVASVT sistema varškės gamyboje. RVASVT varškės gamybos planas. Žaliavų tiekimas ir laikymas, kokybės kontrolė. Gaminio (varškės) aprašas. Varškės gamybos procesai. Varškės gamybos rizikos ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 20 puslapių
2019 01 04
Grietinės juslinis įvertinimas, juslinio profilio sudarymas
Grietinės juslinis įvertinimas , juslinio profilio sudarymas Maisto saugos ir kokybės savarankiškas darbas. Grietinės juslinių savybių analizė. Grietinės „ Žalioji karvutė “ juslinis vertinimas. Rodiklio pavadinimas. Skonis ir ...
Maisto technologijos namų darbai, Namų darbas, 9 puslapiai
2016 05 16
Naujo produkto-paslaugos kūrimas
Įvadas. Įmonės verslo aplinkos vertinimas. Įmonės veiklos vertinimas. Įmonės išorinės verslo aplinkos vertinimas. Įmonės vidinės verslo aplinkos vertinimas. Įmonės technologinio proceso pristatymas. Įmonės gaminamų produktų ir ...
Maisto technologijos projektai, Projektas, 16 puslapių
2016 11 01
Šaldymo įrengimai
8,5( 2 atsiliepimai )
Prekybiniai šaldymo įrengimai. Šaldymo įrengimai. Šalčio šaltiniai. Šaldymo būdai. Mašininis šaldymas. Prekybiniai šaldymo įrengimai. Pagal paskirtį. Pagal temperatūros režimą. Pagal šaldymo būdą. Pagal šaldymo agregato ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 25 puslapiai
2016 06 30
Mikrobiologinių procesų svarba maisto kokybei
Įvadas. Mikroorganizmai maisto pramonėje. Technologiškai svarbūs mikroorganizmai. Patogeniniai mikroorganizmai. Aplinkos sanitarinės būsenos indikatoriniai mikroorganizmai. Koliforminės bakterijos. Proteus genties bakterijos. Hemoliziniai ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 22 puslapiai
2016 10 06
Prekybiniai šaldymo įrengimai
Prekybiniai šaldymo įrengimai. Šaldymo vitrinos konditerijai. Šaldymo vitrinos ledams. Vitrininiai šaldytuvai – spintos. Ant baro statomos vitrinos. Gastronominės šaldymo vitrinos. Šaldomos vitrinos-prekystaliai. Šaldymo kameros. Šaldymo ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 21 puslapis
2015 04 03
Rūkytos dešros gamybos technologinio proceso analizė
Rūkytos dešros gamybos technologinio proceso analizė. Karštai ir šaltai rūkytų dešrų kokybės rodikliai. Juslinė- skoninis. Termiškai apdoroti mėsos. Termiškai apdorotų mėsos gaminių kokybės rodikliai. Termiškai neapdorotų ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2017 12 05
Valgyklos ataskaita
9,5( 2 atsiliepimai )
Įvadas. VMVT uždaviniai ir funkcijos. Bendrieji higienos reikalavimai, kuriuos atitinka įmonė. Įmonėje esanti įranga. Reikalavimai priimamai žaliavai, tarai, laikymui. Praktiniai įgūdžiai. Išvados. Informacijos šaltiniai.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 22 puslapiai
2016 03 03
Ekologiški tortai ir saldumynai verslo planas
9,5( 2 atsiliepimai )
Ekologiški tortai ir saldumynai verslo planas. Santrauka. Įvadas. Verslo aprašymas. Įmonės aprašymas. Tikslai. Prekės aprašymas. Rinkodara. Konkurencijos analizė. Pateikimo strategija. Kainodaros strategija. Reklama ir rėmimas. Paslaugos ...
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 26 puslapiai
2015 01 29
Kavinė Leomi verslo planas
Įvadas. Santrauka. Verslo aprašymas. Verslo tikslai. Rinka. Rinkodaros planas. Prekė (produktas). Paskirstymas. Pardavimo rėmimas. Pardavimų prognozė. Veiklos (gamybos, paslaugų, prekybos) planas. UAB leomi organizacijos struktūra. ...
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 32 puslapiai
2016 11 19
Maisto koncentratai
Maisto koncentratai. Tikslas. Paaiškinti maisto koncentratų reikšmę žmogaus mitybai. Uždaviniai. Aptarti maisto koncentratų privalumus ir trūkumus. Maisto koncentratų vaidmuo. Maisto produktų savybės – natūralus skonis ir kvapas. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2016 06 29
Maisto priedai E referatas
Įvadas. Maisto priedai. Maisto priedų vartojimo tikslai. Mėsos gaminiai. Pieniški gaminiai. Miltiniai konditerijos gaminiai. Išvados.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 22 puslapiai
2014 10 07
Maisto ruošimo technologijos
Apkeptų žuvies patiekalų asortimentas, paruošimo technologija, kokybė, patiekimas. Keptos žuvies žarijų kaitroje paruošimo technologija, patiekimas. Paprastų, suvožtinių, sluoksniuotų, užkandinių, desertinių ir karštų sumuštinių ...
Maisto technologijos namų darbai, Namų darbas, 7 puslapiai
2013 04 28
Maitinimo įmonės technologinio įrenginio aprašymas Konvekcinė krosnis
Tikslas. Įvadas. Įrenginių paskirtis, sandara, pagrindinės dalys. Konvekcinė kepimo spinta „Metos chef 24“. Konvekcinė kepimo spinta „Rational cd“. Eksplotavimas ir darbo sauga. Išvada. Naudoti informacijos šaltiniai.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2016 10 30
Tailando virtuvės technologinė programa
Teorinė dalis. Informacijos šaltinių apžvalga. Tailandas – gurmanų rojus. Atlikus tyrimą tapo aišku, jog susidomėjimas Tailando virtuvės patiekalais yra, žmonės pageidautų paragauti įvairių pirmųjų, antrųjų, šaltųjų ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 43 puslapiai
2017 01 10
Varškės sūrelių juslinis vertinimas
Įvadas. Maisto produktų juslinės savybės. Spalva ir išvaizda. Kvapas ir aromatas. Konsistencija ir tekstūra. Skonis ir liekamasis skonis. Glaistytų sūrelių juslinis vertinimas. Skonio, aromato ir tekstūros profiliai. Išvados. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 12 puslapių
2018 05 15
Vytintų dešrelių gamybos baro sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas
Vytintų dešrelių gamybos baro sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas Įvadas. Trumpa Vytintų dešrelių gamybos baro charakteristika. Vytintų dešrelių gamybos baro metinės programos apskaičiavimas. Ilgalaikio turto vertės ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 33 puslapiai
2017 09 30
Maisto kokybės valdymas
Svarbiausi apibrėžimai Maisto sauga. Maisto tvarkymo vieta. Rizikos veiksnys. Rvasvt sistema. SVT sprendimų medis. Stebėsena monitoringas. Kritinė riba. Korekcijos veiksmas. Prevencinė priemonė. Neatitiktinis produktas. Būtinoji programa. ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 2 puslapiai
2016 08 05
Maisto vadybos egzamino konspektas
Kas yra visuotinės kokybės vadyba vkv. Galima išskirti šias sudedamąsias visuotinės kokybės vadybos dalis. Paaiškinkite , kodėl gali žlugti geros kokybės siekimo iniciatyvos ? kur pastebite dažniausiai pasitaikančias grėsmes. Tai 3 ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 23 puslapiai
2017 01 18
Vegetarinis restoranas kavinė
Įvadas. Teorinė dalis. Temos teorinis pagrindimas. Esamos padėties analizė. Pagrindinių normatyvinių ir teisinių dokumentų maitinimo įmonės projektavimui, steigimui ir veiklos organizavimui apžvalga. Projektinė dalis. Maitinimo įmonės ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 40 puslapių
2015 02 20
Vytintų dešrų asortimento plėtra
Įvadas. Literatūros ir informacinių šaltinių apžvalga. Techninis ekonominis pagrindimas. Technologinė dalis. Produkcijos asortimento parinkimas. Būsimų gaminių receptūros. Pagrindinių ir pagalbinių žaliavų charakteristikos. ...
Maisto technologijos bakalauro darbai, Bakalauro darbas, 61 puslapis
2020 02 14
Kalorijų apskaičiavimas
Energijos apykaitos ir balanso skaičiavimai. Kūno masės indekso skaičiavimas. Paros energijos poveikio paskaičiavimas. Baltymų , riebalų , angliavandenių poreikis racione. Skysčių poreikis per parą. Parų energijos apykaitos balansas ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 7 puslapiai
2015 12 10
×
126 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo