Maisto technologija (3)

943 dokumentai
Maisto priedai E referatas
Įvadas. Maisto priedai. Maisto priedų vartojimo tikslai. Mėsos gaminiai. Pieniški gaminiai. Miltiniai konditerijos gaminiai. Išvados.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 22 puslapiai
2014 10 07
Maisto ruošimo technologijos
Apkeptų žuvies patiekalų asortimentas, paruošimo technologija, kokybė, patiekimas. Keptos žuvies žarijų kaitroje paruošimo technologija, patiekimas. Paprastų, suvožtinių, sluoksniuotų, užkandinių, desertinių ir karštų sumuštinių ...
Maisto technologijos namų darbai, Namų darbas, 7 puslapiai
2013 04 28
Rizikos veiksnių analizė (jogurtas)
Jogurtas produkto apibūdinimas. Vartotojas ir vartojimo būdas. Pakuotės rūšis. Saugojimo sąlygos. Realizacijos kontrolė. Pienas ir pieno produktai. Ne pieno kilmės žaliavinės medžiagos. Maisto priedai. Ribojami maisto priedai. Su produktu ...
Maisto technologijos analizės, Analizė, 8 puslapiai
2015 05 26
Sviežių vištienos dešrelių asortimento plėtra
Studijų programos tikslas ir studijų rezultatai. Įvadas. Informacinių šaltinių apžvalga. Įmonės cecho charakteristika. Technologinė dalis. Produkcijos asortimento parinkimas. Šviežių vištienos dešrelių receptūros. Pagrindinių ir ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 56 puslapiai
2015 09 27
Valgiaraščiai ir jų rūšys
Valgiaraščiai Valgiaraščių rūšys. A la carte. Table d’hote. Specialaus vakarėlio arba funkcinis meniu. Ciklinis meniu. Ciklinių meniu privalumai. Ciklinių meniu trūkumai. Meniu Struktūra. Esminiai apsvarstymai prieš planuojant meniu. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 7 puslapiai
2014 07 04
Grietinės juslinis įvertinimas, juslinio profilio sudarymas
Grietinės juslinis įvertinimas , juslinio profilio sudarymas Maisto saugos ir kokybės savarankiškas darbas. Grietinės juslinių savybių analizė. Grietinės „ Žalioji karvutė “ juslinis vertinimas. Rodiklio pavadinimas. Skonis ir ...
Maisto technologijos namų darbai, Namų darbas, 9 puslapiai
2016 05 16
Maisto priedai ir jų analizė
Įvadas. Tyrimui pasirinkti maisto produktai. Maisto priedų analizė. Maisto priedų skirstymas. Maisto priedų poveikis gyvam organizmui. Maisto priedai. Butilintas hidroksitoluenas. Kalcio laktatas. Magnio stearatas. Apibendrinimas. Išvados. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 18 puslapių
2015 10 26
Vegetarinis restoranas kavinė
Įvadas. Teorinė dalis. Temos teorinis pagrindimas. Esamos padėties analizė. Pagrindinių normatyvinių ir teisinių dokumentų maitinimo įmonės projektavimui, steigimui ir veiklos organizavimui apžvalga. Projektinė dalis. Maitinimo įmonės ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 40 puslapių
2015 02 20
Maisto koncentratai
Maisto koncentratai. Tikslas. Paaiškinti maisto koncentratų reikšmę žmogaus mitybai. Uždaviniai. Aptarti maisto koncentratų privalumus ir trūkumus. Maisto koncentratų vaidmuo. Maisto produktų savybės – natūralus skonis ir kvapas. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2016 06 29
Maisto priedų, naudojamų maisto pramonėje, tyrimas
Maisto priedų , naudojamų maisto pramonėje , tyrimas. Maisto priedų gaminiuose tyrimas. Gamintojas Gaminys Produkto sudėtis. Maisto priedai –. Maisto priedai ir jų funkcijos. Simbolis Pavadinimas Funkcinė grubė. Maisto priedų cheminės ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 18 puslapių
2018 04 02
Meniu sudarymas
Įvadas. Meniu „Aštrusis pipiras“. Išvados.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 7 puslapiai
2015 12 07
Naujo produkto-paslaugos kūrimas
Įvadas. Įmonės verslo aplinkos vertinimas. Įmonės veiklos vertinimas. Įmonės išorinės verslo aplinkos vertinimas. Įmonės vidinės verslo aplinkos vertinimas. Įmonės technologinio proceso pristatymas. Įmonės gaminamų produktų ir ...
Maisto technologijos projektai, Projektas, 16 puslapių
2016 11 01
Šaldymo įrengimai
8,5( 2 atsiliepimai )
Prekybiniai šaldymo įrengimai. Šaldymo įrengimai. Šalčio šaltiniai. Šaldymo būdai. Mašininis šaldymas. Prekybiniai šaldymo įrengimai. Pagal paskirtį. Pagal temperatūros režimą. Pagal šaldymo būdą. Pagal šaldymo agregato ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 25 puslapiai
2016 06 30
Maisto kokybės valdymas
Svarbiausi apibrėžimai Maisto sauga. Maisto tvarkymo vieta. Rizikos veiksnys. Rvasvt sistema. SVT sprendimų medis. Stebėsena monitoringas. Kritinė riba. Korekcijos veiksmas. Prevencinė priemonė. Neatitiktinis produktas. Būtinoji programa. ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 2 puslapiai
2016 08 05
Maitinimo įmonių gamybos technologijos ir įrengimai
Įvadas. Darbo tikslas. Uždaviniai. Dėstymas. Užduotis nr. Užduotis Nr. Užduotis Nr. 2. 1. Užduotis Nr. 2. 2. Užduotis Nr. Užduotis Nr. 4. Užduotis Nr. Užduotis nr. Užduotis Nr. Išvados. Literatūra ir informacijos šaltiniai.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 25 puslapiai
2016 02 26
Rūkytos dešros gamybos technologinio proceso analizė
Rūkytos dešros gamybos technologinio proceso analizė. Karštai ir šaltai rūkytų dešrų kokybės rodikliai. Juslinė- skoninis. Termiškai apdoroti mėsos. Termiškai apdorotų mėsos gaminių kokybės rodikliai. Termiškai neapdorotų ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2017 12 05
Tailando virtuvės technologinė programa
Teorinė dalis. Informacijos šaltinių apžvalga. Tailandas – gurmanų rojus. Atlikus tyrimą tapo aišku, jog susidomėjimas Tailando virtuvės patiekalais yra, žmonės pageidautų paragauti įvairių pirmųjų, antrųjų, šaltųjų ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 43 puslapiai
2017 01 10
Varškės sūrių gamybos technologijos analizė
Įvadas. Žaliavos naudojamos varškės sūrių gamyboje. Augalinės žaliavos varškės sūrių gamyboje. Varškės sūrių gamybos technologija. Technologinis varškės sūrių gamybos proceso schema. 2, 13, 7% riebumo ir liesų varškės ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 26 puslapiai
2018 05 23
Kalorijų apskaičiavimas
Energijos apykaitos ir balanso skaičiavimai. Kūno masės indekso skaičiavimas. Paros energijos poveikio paskaičiavimas. Baltymų , riebalų , angliavandenių poreikis racione. Skysčių poreikis per parą. Parų energijos apykaitos balansas ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 7 puslapiai
2015 12 10
Maistinių medžiagų pakitimai
Baltymų pakitimai. Ruošiant produktus , kuriuose yra baltymų , vyksta šie baltymų pakitimai. Mėsos baltymų pasikeitimai. Kitų produktų baltymų pakitimai. Baltymų maistinės vertės pokyčiai. Angliavandenių pakitimai. Monosacharidų ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 9 puslapiai
2015 03 27
Patalpų ir teritorijos priežiūra
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Teritorijos , pastatų ir patalpų priežūros aprašymas. Įmonės teritorijos priežiūra. Įmonės pastatų priežiūra. Įmonės patalpų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 10 puslapių
2015 09 27
Sviesto sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
Įvadas. Produkto cheminė sudėtis. Sviesto komponentai ir jų cheminės savybės. Sviesto komponentų kitimas. Sviesto svarba žmogaus organizmui. Sviesto gamybos permainos Lietuvoje. Sviesto gamyba. Sviesto gamybos technologinis procesas. Sviesto ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 19 puslapių
2015 04 27
Valgyklos ataskaita praktikos ataskaita
Įvadas. VMVT funkcijos ir uždaviniai. HN 15 nuostatos. Įranga, jos eksploatacija, sanitarinė priežiūra. Reikalavimai priimamai žaliavai, tarai, laikymui. Įgyti įgūdžiai praktikos metu. Technologinė dokumentacija. Išvados. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 18 puslapių
2017 05 04
Varškės sūrelių juslinis vertinimas
Įvadas. Maisto produktų juslinės savybės. Spalva ir išvaizda. Kvapas ir aromatas. Konsistencija ir tekstūra. Skonis ir liekamasis skonis. Glaistytų sūrelių juslinis vertinimas. Skonio, aromato ir tekstūros profiliai. Išvados. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 12 puslapių
2018 05 15
Vytintų dešrelių gamybos baro sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas
Vytintų dešrelių gamybos baro sąnaudų ir ekonominių rodiklių apskaičiavimas Įvadas. Trumpa Vytintų dešrelių gamybos baro charakteristika. Vytintų dešrelių gamybos baro metinės programos apskaičiavimas. Ilgalaikio turto vertės ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 33 puslapiai
2017 09 30
ASU Mitybos patarimai dirbantiems protinį darbą
Mitybos patarimai dirbantiems. Artėjant egzaminų maratonui. Tam nemažai įtakos turi ilgas ir įtemptas protinis darbas. Mokslininkai įrodė. Šiuo metu labai paplitęs nesveikas maistas. Mitybos specialistas teigia, kad dažniausiai protinį ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 17 puslapių
2016 04 26
Bandelės gamyba
Bandelė ,,Roželė“. Ingredientai. Technologinė schema. Kepinių juslinės savybės remiantis 1 lentele. Trumpa gaminio charakteristika. Apskaičiuotas bandelių nukepimas. Išvada.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 3 puslapiai
2014 06 02
Bulvės kokybinė ir kiekybinė analizė
Įvadas. Bulvės cheminė sudėtis. Bulvės kokybinis vertinimas. Natrio atpažinimo reakcijos. Magnio atpažinimo reakcijos. Kalio atpažinimo reakcijos. Kalcio atpažinimo reakcijos. Geležies atpažinimo reakcijos. Fe2+ jono būdinga reakcija. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2015 04 08
Maitinimo įmonių patalpos, jų išdėstymas
Maitinimo įmonių patalpos, jų išdėstymas. Kaunas. Sudėtis ir planavimo schemos. Visuomeninio maitinimo įmonių. Lankytojų patalpos planuojamos pagal lankytojų. Lankytojų patalpas sudaro pagrindinės salės valgių išdavimo patalpa ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2017 01 04
Mikrobiologinių procesų svarba maisto kokybei
Įvadas. Mikroorganizmai maisto pramonėje. Technologiškai svarbūs mikroorganizmai. Patogeniniai mikroorganizmai. Aplinkos sanitarinės būsenos indikatoriniai mikroorganizmai. Koliforminės bakterijos. Proteus genties bakterijos. Hemoliziniai ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 22 puslapiai
2016 10 06
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema