Maisto technologija (32)

943 dokumentai
Vytintų žuvų gamybos technologija
Įvadas. Naudojamos žaliavos. Vytinti žuvininkystės gaminiai. Technologinio proceso aprašymas. Technologijos proceso aprašymas. Naudojami įrenginiai. Kokybės kontrolė ir jos vertinimas. Pakavimas ir laikymas. Inovacijos gamyboje. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2019 05 22
Žaliavalgystė ir patiekalų žaliavalgiams ruošimas
Įvadas. Kas yra žaliavalgystė? Organizmo reakcija. Kokie maisto produktai privalo būti žaliavalgių racione? Pagrindiniai aspektai. Pagrindiniai žalio maisto ruošimo principai. Patiekalų receptūros9 Išvados. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2019 03 21
Žemaitija ir jos virtuvės ypatybės
Žemaitija ir jos virtuvės ypatybės. Žemaičių virtuvė. Vakarų Lietuvos etninės grupės lietuvių. Kastinys. – tai senovės žemaičių patiekalas. Apie kastinį. Žemaitiškas kastinys yra tradicinis pašildytos išsuktos ir po to ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2017 03 20
Žemuogė skaidrės
Žemuogė. Žemuogė – erškėtinių šeimos daugiametis žolinis augalas, priklausantis žemuogių ir braškių genčiai. Kvalifikacija. Karalystė Augalų Skyrius. Žemuogėse gausu žmogaus organizmui būtinų. Sveikatai naudingi ir. Pašalinis ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 9 puslapiai
2016 06 28
Ženklai ant plastikinių gaminių
Maisto technologijos Ženklai ant plastikinių gaminių. Klaipėda. Įvadas. Plastikas, plastmasė (gr. plastēs − lipdantis) − polimerinė medžiaga. Darbo tikslas – išanalizuoti ženklų ant plastikinių gaminių reikšmę ir svarbą. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 22 puslapiai
2016 07 04
Žuvies ir mėsos gaminiai
Žuvis ir mėsa. Laboratoriniai šviežios. Šviežios, džiovintos, rūkytos ir vytintos žuvies kontrolei imama kiekvienos rūšies žuvis. Šviežios, džiovintos, rūkytos ir vytintos žuvies. Laboratoriniai jūros produktų mėginiai ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2018 05 28
Žuvies konservų juslinės analizės pristatymas
Juslinė analizė. Skumbrių filė „Baltijos delikatesai“ pomidorų padaže. Skumbrių filė „FISH PORT“ pomidorų padaže. Žuvies konservų pomidorų padaže kvapo vertinimas. Žuvies konservų pomidorų padaže kvapo profilis. Žuvies ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 13 puslapių
2018 07 05
Žuvies patiekalo gamyba
Žuvies patiekalas. Tikslai ir uždaviniai. Gerai išlaikyti technologijų mokyklinį brandos egzaminą. Techninė užduotis. Idėja. Patinka žuvies patiekalai. Buvau gaminusi šį patiekalą. Analogas. Ingredientai 800 g menkės. Žuvies ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 18 puslapių
2018 05 31
Žuvies produktų sauga ir kokybė
Lietuvos sveikatos mokslų universitetas. Veterinarijos akademija. Žuvies produktų sauga ir kokybė. Darbo tikslas. Tikslui pasiekti sprendžiami. Uždaviniai. Respondentų pasiskirstymo. Apžvalga. Rezultatai. Valstybinė maisto kontrolė. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2018 05 29
Žydų tradicinė virtuvė
Kašer. Kašruto taisyklės. Iš kur kilo šios taisyklės? Žydų virtuvė. Macai – žydiška duonelė. Kadangi ir duonos. Čolentas. Šakšuka – žydiška “Kiaušinienė”. Įdaryti žuvies kukuliai. Žuvis įdaryta daržovėmis (doradų ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2017 02 20
Безглютеновая еда
Анастасия Шугальская Глютен Глютен. « клейковиной ». Важно разделять вред продуктов с глютеном и вред самого глютена. Таблица ...
Maisto technologijos namų darbai, Namų darbas, 3 puslapiai
2019 03 04
Мексиканская кухня
Мексиканская кухня. Моника Кершите Ивета Валвоните. Черты. Мексиканская кухня имеет. Многие мексиканские блюда. Рис по‑мексикански ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 6 puslapiai
2018 06 22
Рецепты
Рецепты. Завтрак. Подготовим продукты Нарежем. Продукты (на 4 порции)Хлеб белый - 4 кусочка  Яйца - 4 шт. Обед. Spustelėkite norėdami įtraukti tekstą. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 8 puslapiai
2018 02 11
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema