Maisto technologija (4)

1101 dokumentas
Meniu sudarymas
Įvadas. Meniu „Aštrusis pipiras“. Išvados.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 7 puslapiai
2015 12 07
Patalpų ir teritorijos priežiūra
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Teritorijos , pastatų ir patalpų priežūros aprašymas. Įmonės teritorijos priežiūra. Įmonės pastatų priežiūra. Įmonės patalpų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 10 puslapių
2015 09 27
Sviesto sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
Įvadas. Produkto cheminė sudėtis. Sviesto komponentai ir jų cheminės savybės. Sviesto komponentų kitimas. Sviesto svarba žmogaus organizmui. Sviesto gamybos permainos Lietuvoje. Sviesto gamyba. Sviesto gamybos technologinis procesas. Sviesto ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 19 puslapių
2015 04 27
Verslo planas kavinei
Įvadas. Paslaugos techninė užduotis. Verslo aprašymas. Verslo srities aprašymas. Verslo srites apibūdinimas. Sumanymo unikalumas. Rinkodaros planas. Aplinkos analizė. Marketingo rinkinys. Paslaugų aprašymas. Valdymas ir personalas. ...
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 17 puslapių
2016 02 24
Bulvės kokybinė ir kiekybinė analizė
Įvadas. Bulvės cheminė sudėtis. Bulvės kokybinis vertinimas. Natrio atpažinimo reakcijos. Magnio atpažinimo reakcijos. Kalio atpažinimo reakcijos. Kalcio atpažinimo reakcijos. Geležies atpažinimo reakcijos. Fe2+ jono būdinga reakcija. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2015 04 08
Geriamas pienas
3,2% riebumo pieno technologinė schema. Žaliavos priėmimas. Žaliavinio pieno separavimas. Žaliavinės grietinėlės homogenizavimas. Normalizavimas. Pasterizacija. Atšaldymas. Fasavimas. Pasterizuoto 2,5% pieno kokybės reikalavimai. Pieno ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 17 puslapių
2015 05 13
Individualaus mitybos plano analizė
Įvadas. Mitybos planas. Apibendrinimas. Rekomendacijos. Bibliograinių nuorodų sąrašas. Tikslas - sukurti ir išanalizuodi individualios mitybos planą. Uždaviniai. Mitybos planas. Pirmadienis. Apibendrinimas. Rekomendacijos.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 9 puslapiai
2018 05 03
Jautienos ir jos produktų maistinė vertė
Jautenos ir jos produktų maistinė vertė, asortimentas, rinkos pasiūlos vertinimas. Turinis. Įvadas. Rūšys. Jautienos cheminė sudėtis. Įmitimo kategorijos nustatimai. Jautienos skerdenos supjaustymo shema. Jautienos sudalijama į grupes. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2016 06 25
Žuvies technologinės naujovės
Įvadas. Antrinės žaliavos. Antrinių žaliavų perdirbimo technologija - siloso gamyba. Menkės subproduktų panaudojimo galimybės. Fermentuoti žuvies gaminiai. Žuvies padažai. Žuvies paštetas. Išvados. Literatūra.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 10 puslapių
2015 12 09
Funkcionalioji karamelė
Įvadas. Karamelės charakteristika. Karamelės žaliava ir priedai. Karamelės gamybos technologija. Karamelinės gamybos technologijos schema. Karamelinio sirupo paruošimas. Karamelinės masės paruošimas. Karamelinio batono formavimas. ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 26 puslapiai
2017 01 31
Kavos aparatai
Kavos aparatai. Kava – iš kavamedžio sėklų (kavos pupelių) pagamintas, kofeino turintis gėrimas. Kavos gėrimo paruošimas. Profesionalūs kavos aparatai - restoranams-kavinėms-barams. Gaggia TS1GR Silver - profesionalus espresso kavos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2016 06 24
Maistinių medžiagų pakitimai
Baltymų pakitimai. Ruošiant produktus , kuriuose yra baltymų , vyksta šie baltymų pakitimai. Mėsos baltymų pasikeitimai. Kitų produktų baltymų pakitimai. Baltymų maistinės vertės pokyčiai. Angliavandenių pakitimai. Monosacharidų ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 9 puslapiai
2015 03 27
Maisto produktų juslinės savybės Lydyto sūrio juslinis įvertinimas Lydyto sūrio juslinio profilio sudarymas (Skonio, aromato, tekstūros profilio sudarymas)
Įvadas. Lydytų sūrių juslinis įvertinimas. Lydytų sūrių juslinio profilio sudarymas. “Memel Blue” pelėsinis lydytas sūrys. Lydytas sūris “Mildutė”. Lydytų sūrių grafiniai profiliai. “Memel Blue” pelėsinis sūris. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 12 puslapių
2017 01 18
Pagrindiniai virtuvės įrengimai
Pagrindiniai virtuvės ĮRENGIMAI. Įvadas. Virtuvės įrengimų klasifikacija. Mechaniniai įrengimai skirstomi į sekančias grupes. Daržovių valymo mašinos. Daržovių pjaustyklės. Elektrinės mėsmalės. Tešlos maišyklės. Viryklės. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 34 puslapiai
2016 07 05
Šokolado technologija
Kauno technologijos universitetas. Informacinės technologijos. Šokolado technologija. Darbą tikrino. Technologinis procesas. Kakavos masės paruošimas. Kakavos pupelių valymas ir rūšiavimas. Pupelių gruzdinimas. Pupelių smulkinimas ir ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 12 puslapių
2016 04 08
Valgomųjų ledų gamybos technologija įvedant naujus produktus
Įvadas. Valgomųjų ledų istorija. Žaliavos. Procesų ir operacijų detalizavimas. Pagrindinių žaliavų paruošimas. Ledų mišinio paruošimas. Mišinio filtravimas. Mišinio šiluminis apdorojimas. Mišinio homogenizavimas. Mišinio ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 31 puslapis
2018 11 28
Valgyklos ataskaita praktikos ataskaita
Įvadas. VMVT funkcijos ir uždaviniai. HN 15 nuostatos. Įranga, jos eksploatacija, sanitarinė priežiūra. Reikalavimai priimamai žaliavai, tarai, laikymui. Įgyti įgūdžiai praktikos metu. Technologinė dokumentacija. Išvados. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 18 puslapių
2017 05 04
ASU Mitybos patarimai dirbantiems protinį darbą
Mitybos patarimai dirbantiems. Artėjant egzaminų maratonui. Tam nemažai įtakos turi ilgas ir įtemptas protinis darbas. Mokslininkai įrodė. Šiuo metu labai paplitęs nesveikas maistas. Mitybos specialistas teigia, kad dažniausiai protinį ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 17 puslapių
2016 04 26
Bandelės gamyba
Bandelė ,,Roželė“. Ingredientai. Technologinė schema. Kepinių juslinės savybės remiantis 1 lentele. Trumpa gaminio charakteristika. Apskaičiuotas bandelių nukepimas. Išvada.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 3 puslapiai
2014 06 02
Cukraus gamybos technologija
Istorija. Istorija (Lietuvoje). Žaliava. Runkelių branda. Cukrinio runkelio šakniavaisio. cheminė sudėtis. Cukrinių runkelių technologines savybės. Grynumo koeficientas. Šakniavaisių priėmimas, jų laikymo organizavimas ir ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 61 puslapis
2016 07 05
Ispanijos virtuvė
Ispanijos virtuvė. Ispanų virtuvė Ispanijos garsiausi. Ispanų virtuvė. Šiuolaikinė ispanų virtuvė. Ispanijos garsiausi patiekalai. Ispanija – jūros. Ispaniškos salotos. Ispanai be galo mėgsta įvairias salotas. Ne mažiau puikus. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 15 puslapių
2017 03 21
Maisto saugos valdymas viešojo maitinimo įmonėse
Įvadas. Darbo tikslas ir uždaviniai. Literatūros apžvalga. Bendrieji kokybės ir maisto saugos vadybos principai. Maisto saugos strategijos principai, programos struktūra. ES politika ir teisės aktai reglamentuojantys maisto saugos ...
Maisto technologijos magistro darbai, Magistro darbas, 82 puslapiai
2019 04 16
Maitinimo įmonių patalpos, jų išdėstymas
Maitinimo įmonių patalpos, jų išdėstymas. Kaunas. Sudėtis ir planavimo schemos. Visuomeninio maitinimo įmonių. Lankytojų patalpos planuojamos pagal lankytojų. Lankytojų patalpas sudaro pagrindinės salės valgių išdavimo patalpa ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2017 01 04
Mėsos vyniotinių gamybos technologinio proceso analizė, įrenginiai, naujovės
Įvadas. Dėstymas Užduotis Nr. 1. Užduotis Nr. 2. Užduotis Nr. 3. 6. Užduotis Nr. 5. 13. Užduotis Nr. 6. 15. Užduotis Nr. 7. Išvados. Literatūra ir informacijos šaltiniai. Priedas brėžinys užduotis nr.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 19 puslapių
2018 01 11
Praktikos ataskaita valgykloje (2)
Įvadas. Apie įmonę. Žaliavų tiekimas ir laikymas. Žaliavų asortimentas ir tiekėjai, jų grupės ir sandėliavimo sąlygos. Patiekalų gamybos planavimas ir organizavimas. Gaminamų patiekalų asortimentas. Patiekalų technologinės ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 17 puslapių
2017 10 31
Renginių organizavimas kavinėje referatas
Renginių organizavimas. Temos aktualumas. Temos problema. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Teorinė dalis. Mokslo metų pirmosios dienos šventė. Helloween ‘ o vakarėlis. Šv. Valentino diena. – tasis gimtadienis. Technologinė dalis. Mokslo ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 28 puslapiai
2015 11 22
Salotų ir kepsnių baras verslo planas
Verslo planas. Santrauka. Įmonės aprašymas. Bendra informacija. Komercinė ūkinė veikla. Projekto aprašymas. Siūlomo projekto esmė. Ketinimų įgyvendinimo sąlygos. Aplinkos analizė. Įstatyminė aplinka. Valstybinis reguliavimas. ...
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 29 puslapiai
2015 04 30
Kavinės praktika
Įvadas. Sanitarija. Valgiaraštis. Patiekalų technologinės kortelės. Patiekalo gamybos ir apipavidalinimo aprašymas. Teorinės ir praktinės spragos praktikoje. Darbo vietos pasiskirstymas ir ką siūlytumėme praktikos kokybei pagerinti.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 11 puslapių
2016 01 02
Medus
Tyrimo tikslas. Uždaviniai. Įvadas. Medus. Medaus sudėtis. Medus ir sveikata. Žaizdų gijimas. Medus ir cukraligė. Gydomoji kosmetika. Medaus produktai. Žiedadulkės. Bičių duona. Bičių pienelis. Bičių pikis. Bičių nuodai. Bičių ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2016 02 21
Mityba pagal kraujo grupes skaidrės
Mityba pagal kraujo grupes. (pirma) kraujo grupė. Svorio kontrolės programa. A (antra) kraujo grupė. Svorio kontrolės programa. B (trečia) kraujo grupė. Svorio kontrolės programa. AB (ketvirta) kraujo grupė. Svorio kontrolės programa. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 16 puslapių
2016 10 27
×
126 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo