Maisto technologija (4)

943 dokumentai
Praktikos ataskaita valgykloje (2)
Įvadas. Apie įmonę. Žaliavų tiekimas ir laikymas. Žaliavų asortimentas ir tiekėjai, jų grupės ir sandėliavimo sąlygos. Patiekalų gamybos planavimas ir organizavimas. Gaminamų patiekalų asortimentas. Patiekalų technologinės ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 17 puslapių
2017 10 31
Salotų ir kepsnių baras verslo planas
Verslo planas. Santrauka. Įmonės aprašymas. Bendra informacija. Komercinė ūkinė veikla. Projekto aprašymas. Siūlomo projekto esmė. Ketinimų įgyvendinimo sąlygos. Aplinkos analizė. Įstatyminė aplinka. Valstybinis reguliavimas. ...
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 29 puslapiai
2015 04 30
Verslo planas kavinei
Įvadas. Paslaugos techninė užduotis. Verslo aprašymas. Verslo srities aprašymas. Verslo srites apibūdinimas. Sumanymo unikalumas. Rinkodaros planas. Aplinkos analizė. Marketingo rinkinys. Paslaugų aprašymas. Valdymas ir personalas. ...
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 17 puslapių
2016 02 24
Geriamas pienas
3,2% riebumo pieno technologinė schema. Žaliavos priėmimas. Žaliavinio pieno separavimas. Žaliavinės grietinėlės homogenizavimas. Normalizavimas. Pasterizacija. Atšaldymas. Fasavimas. Pasterizuoto 2,5% pieno kokybės reikalavimai. Pieno ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 17 puslapių
2015 05 13
Kavinės praktika
Įvadas. Sanitarija. Valgiaraštis. Patiekalų technologinės kortelės. Patiekalo gamybos ir apipavidalinimo aprašymas. Teorinės ir praktinės spragos praktikoje. Darbo vietos pasiskirstymas ir ką siūlytumėme praktikos kokybei pagerinti.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 11 puslapių
2016 01 02
Kavos aparatai
Kavos aparatai. Kava – iš kavamedžio sėklų (kavos pupelių) pagamintas, kofeino turintis gėrimas. Kavos gėrimo paruošimas. Profesionalūs kavos aparatai - restoranams-kavinėms-barams. Gaggia TS1GR Silver - profesionalus espresso kavos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2016 06 24
Kvietinės forminės ir padinės duonos gamybos RVASVT plano sudarymas
Įvadas. Kvietinės duonos aprašymas. Kvietinės duonos receptūros parinkimas. Žaliavų aprašymas. Tešlos apdorojimo operacijos. Žaliavų laikymas ir apdorojimas. Technologinio proseso ir produkcijos kokybės maisto saugos užtikrinimas. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 15 puslapių
2017 12 02
Maitinimo įmonių darbo organizavimas
Lankytojų skaičiaus pagrindimas. Valgiaraščio sudarymas. Gaminamų patiekalų kiekio apskaičiavimas. Technologinių schemų pagrindimas. Patiekalų pardavimo grafiko sudarymas. Žaliavų kiekio apskaičiavimas. Žaliavų kiekio nustatymas. ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 26 puslapiai
2018 02 20
Mityba pagal kraujo grupes skaidrės
Mityba pagal kraujo grupes. (pirma) kraujo grupė. Svorio kontrolės programa. A (antra) kraujo grupė. Svorio kontrolės programa. B (trečia) kraujo grupė. Svorio kontrolės programa. AB (ketvirta) kraujo grupė. Svorio kontrolės programa. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 16 puslapių
2016 10 27
Švieži ir konservuoti vaisiai
Įvadas. Švieži vaisiai. Vaisių skirstymas. Vaisiu nauda. Konservavimo reikmenys. Indai ir įrankiai kurių reikia vaisiams perdirbti namuose. Žaliavos pirminis paruošimas. Konservuotų gaminių laikymas. Konservų gedimo priežastys. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 17 puslapių
2015 10 26
Žuvies technologinės naujovės
Įvadas. Antrinės žaliavos. Antrinių žaliavų perdirbimo technologija - siloso gamyba. Menkės subproduktų panaudojimo galimybės. Fermentuoti žuvies gaminiai. Žuvies padažai. Žuvies paštetas. Išvados. Literatūra.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 10 puslapių
2015 12 09
Cukraus gamybos technologija
Istorija. Istorija (Lietuvoje). Žaliava. Runkelių branda. Cukrinio runkelio šakniavaisio. cheminė sudėtis. Cukrinių runkelių technologines savybės. Grynumo koeficientas. Šakniavaisių priėmimas, jų laikymo organizavimas ir ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 61 puslapis
2016 07 05
Miltų gamybos procesų analizė
Įvadas. Naudojamos žaliavos. Technologinio proceso aprašymas. Naudojami įrenginiai. Miltų tipai. Miltų kokybė. Jų laikymas. pakavimas. Inovacijos gamyboje. Išvados. Naudota literatūra.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2016 10 07
Mitybos planas (2)
Įvadas. Tikslas. Užduotys. Mitybos planas. Mitybos plano analizė. Išvados. Literatūra.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 10 puslapių
2017 12 18
Patogeniniai mikroorganizmai
Patogeninių mikroorganizmų savybės, jų patekimo į maistą šaltiniai ir būdai. Standartiniai patogeninių mikroorganizmų metodai. Žmonių žarnyno infekcijos. Dizenterija. Vidurių šiltinė. Cholera. Toksinės infekcijos, jų laboratorinė ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 33 puslapiai
2016 07 04
Renginių organizavimas kavinėje referatas
Renginių organizavimas. Temos aktualumas. Temos problema. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Teorinė dalis. Mokslo metų pirmosios dienos šventė. Helloween ‘ o vakarėlis. Šv. Valentino diena. – tasis gimtadienis. Technologinė dalis. Mokslo ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 28 puslapiai
2015 11 22
Žuvų ir jų produktų mikrobiologija skaidrės
Žuvų ir jų produktų mikrobiologija. Žuvų cheminė sudėtis. Žuvų energinė vertė. Žuvies gedimo priežastys. Šviežios ir šaldytos žuvies mikroorganizmai. Mikrobiniam žuvies užterštumui turi įtakos. Patogeninės bakterijos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 46 puslapiai
2017 05 11
Kavinė Leomi verslo planas
Įvadas. Santrauka. Verslo aprašymas. Verslo tikslai. Rinka. Rinkodaros planas. Prekė (produktas). Paskirstymas. Pardavimo rėmimas. Pardavimų prognozė. Veiklos (gamybos, paslaugų, prekybos) planas. UAB leomi organizacijos struktūra. ...
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 32 puslapiai
2016 11 19
Maisto produktų juslinės savybės Lydyto sūrio juslinis įvertinimas Lydyto sūrio juslinio profilio sudarymas (Skonio, aromato, tekstūros profilio sudarymas)
Įvadas. Lydytų sūrių juslinis įvertinimas. Lydytų sūrių juslinio profilio sudarymas. “Memel Blue” pelėsinis lydytas sūrys. Lydytas sūris “Mildutė”. Lydytų sūrių grafiniai profiliai. “Memel Blue” pelėsinis sūris. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 12 puslapių
2017 01 18
Maisto vadybos egzamino konspektas
Kas yra visuotinės kokybės vadyba vkv. Galima išskirti šias sudedamąsias visuotinės kokybės vadybos dalis. Paaiškinkite , kodėl gali žlugti geros kokybės siekimo iniciatyvos ? kur pastebite dažniausiai pasitaikančias grėsmes. Tai 3 ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 23 puslapiai
2017 01 18
Maitinimo įmonės technologinio įrenginio aprašymas Konvekcinė krosnis
Tikslas. Įvadas. Įrenginių paskirtis, sandara, pagrindinės dalys. Konvekcinė kepimo spinta „Metos chef 24“. Konvekcinė kepimo spinta „Rational cd“. Eksplotavimas ir darbo sauga. Išvada. Naudoti informacijos šaltiniai.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2016 10 30
Maitinimo įmonių gamybos saugos ir kokybės valdymas ir užtikrinimas
Darbo tikslas. Uždaviniai. Įvadas. Tyrimo rezultatai. Produktų ženklinimas ir jų klaidos. Maisto priedai. Patiekalo technologinė kortelė. Išvados. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 12 puslapių
2016 02 26
Pagrindiniai virtuvės įrengimai
Pagrindiniai virtuvės ĮRENGIMAI. Įvadas. Virtuvės įrengimų klasifikacija. Mechaniniai įrengimai skirstomi į sekančias grupes. Daržovių valymo mašinos. Daržovių pjaustyklės. Elektrinės mėsmalės. Tešlos maišyklės. Viryklės. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 34 puslapiai
2016 07 05
Šokolado technologija
Kauno technologijos universitetas. Informacinės technologijos. Šokolado technologija. Darbą tikrino. Technologinis procesas. Kakavos masės paruošimas. Kakavos pupelių valymas ir rūšiavimas. Pupelių gruzdinimas. Pupelių smulkinimas ir ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 12 puslapių
2016 04 08
Vakarėlio organizavimas TEMINIS VAKARAS „Laukiniai vakarai“
Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Esamos padėties analizė. Veikla. Renginio užsakymas. Renginio užsakymas sodybai. Užsakymų planas virtuvei ir serviruotojams. Užsakymų planas barui. Užsakymų planas serviruotojams. Valgiaraštis. ...
Maisto technologijos projektai, Projektas, 14 puslapių
2015 05 04
Biochemijos savarankiškas darbas žmonių mityba energijos poreikis
Įvadas. Apie kalorijas. Maisto energetinė vertė. Poreikis. Apie sveiką mitybą. Pagrindiniai sveikos mitybos principai. Sveikos mitybos taisyklės. Paros energijos poreikis. Suaugusių žmonių fizinio aktyvumo koeficientai. Valgiaraščiai ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 18 puslapių
2014 11 17
Darnus vystymasis: maisto pramonės poveikis visuomenės raidai
Įvadas. Darnaus vartojimo sąvokos paaiškinimas. Darnaus maisto vartojimo reikšmė individui. Darnaus vystymosi sampratos paaiškinimas. Maisto vartojimas pasaulyje. Kaip maisto pramonė prisideda prie mūsų gyvenimo kokybės. Išvados. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2017 05 28
Funkcionalioji karamelė
Įvadas. Karamelės charakteristika. Karamelės žaliava ir priedai. Karamelės gamybos technologija. Karamelinės gamybos technologijos schema. Karamelinio sirupo paruošimas. Karamelinės masės paruošimas. Karamelinio batono formavimas. ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 26 puslapiai
2017 01 31
Gamybinės praktikos ataskaita: AB „Pieno žvaigždės“
Įvadas. Rvasvt ggt/ght sistemos. RVASVT sistema varškės gamyboje. RVASVT varškės gamybos planas. Žaliavų tiekimas ir laikymas, kokybės kontrolė. Gaminio (varškės) aprašas. Varškės gamybos procesai. Varškės gamybos rizikos ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 20 puslapių
2019 01 04
Įrangos priežiūra
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Procedūros aprašymas įrangos priežiūra. Irangos techninė priežiūra ir remontai. Šaldymo kamerų patikra. Prietaisų patikra. Procedūros ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 10 puslapių
2015 09 27
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema