Maisto technologija (4)

Maisto technologijos mokslo ir rašto darbai. Referatai, kursiniai ir kita informacija apie maistą ir juo paruošimą.
634 dokumentai
Kavinė Leomi verslo planas
Įvadas. Santrauka. Verslo aprašymas. Verslo tikslai. Rinka. Rinkodaros planas. Prekė (produktas). Paskirstymas. Pardavimo rėmimas. Pardavimų prognozė. Veiklos (gamybos, paslaugų, prekybos) planas. UAB leomi organizacijos struktūra. ...
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 32 puslapiai
2016 11 19
Kavinė verslo planas (2)
Verslo aprašymas. Verslo idėja. Kryptys. Charakteristika. Paslaugos. Rinkos tyrimas. Tendencijos rinkoje. Vartotojai. Konkurentai. Gamybinė veikla. Valdymas.Finansai. Literatūra.
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 19 puslapių
2015 10 20
Patogeniniai mikroorganizmai
Patogeninių mikroorganizmų savybės, jų patekimo į maistą šaltiniai ir būdai. Standartiniai patogeninių mikroorganizmų metodai. Žmonių žarnyno infekcijos. Dizenterija. Vidurių šiltinė. Cholera. Toksinės infekcijos, jų laboratorinė ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 33 puslapiai
2016 01 18
Profesinės veiklos praktikos ataskaita kepykla
Įvadas. Užduotis Nr. 1. Užduotis Nr. 2. Užduotis Nr. 3. Užduotis Nr. 4. Užduotis Nr. 5. Užduotis Nr. 6. Išvados. Literatūros sąrašas. Priedai.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 puslapių
2016 06 20
Technologinių kortelių pavyzdžiai bei formos: patiekalai
Gamybos aprašymas. Apipavidalinimo aprašymas. Realizavimo trukmė gali būti. Patiekalo savikainos kortelė Nr. Patiekalo pavadinimas. Išeiga –. g.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 8 puslapiai
2017 05 07
Bulvės kokybinė ir kiekybinė analizė
Įvadas. Bulvės cheminė sudėtis. Bulvės kokybinis vertinimas. Natrio atpažinimo reakcijos. Magnio atpažinimo reakcijos. Kalio atpažinimo reakcijos. Kalcio atpažinimo reakcijos. Geležies atpažinimo reakcijos. Fe2+ jono būdinga reakcija. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2015 04 08
Ekologiški tortai ir saldumynai verslo planas
Ekologiški tortai ir saldumynai verslo planas. Santrauka. Įvadas. Verslo aprašymas. Įmonės aprašymas. Tikslai. Prekės aprašymas. Rinkodara. Konkurencijos analizė. Pateikimo strategija. Kainodaros strategija. Reklama ir rėmimas. Paslaugos ...
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 26 puslapiai
2015 01 22
Kava išsinešimui - mada ar kokybė
Kava išsinešimui-mada ar kokybė? Tikslas ir uždaviniai. Tikslas Sužinoti kuo daugiau apie kava. Kas yra kava. kavos istorija. Kava – iš kavamedžio sėklų (kavos pupelių) pagamintas. Kavos rūšys. Kavos rūšis turi didžiulį poveikį ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 18 puslapių
2014 09 29
Kruopos
Įvadas. Kruopų asortimentas. Kruopų maistinė vertė. Kruopų ženklinima, pakavima ir laikymas. Kruopų patiekalai. Išvados. Naudota literatūra.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 11 puslapių
2015 02 20
Maisto pramonė skaidrės (2)
Maisto Pramonė. Maisto pramonės šakos. Pieno pramonė Duonos pramonė Mėsos. Pieno pramonė Pieno pramonė – maisto pramonės. Mėsos pramonė Mėsos pramonė – maisto pramonės. Alkoholinių ir gaiviujų gėrimų pramonė Alkoholinių ir ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2016 11 20
Maisto produktų užterštumas nitratais
Tikslas. Uždaviniai. Nitratų kelias iki maisto produktų. Nitratų savybės kenkiančios žmogaus organizmui. Pakitimai, kuriuos sukelia nitratai ir jų junginiai. Kaip nitritai ir nitratai veikia skirtingo amžiaus žmones. Kaip sumažinti ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 13 puslapių
2015 03 17
Naujo produkto technologinio proceso kūrimas
Įvadas. Gargždų ligoninės vykdoma veikla. Profilaktinis darbas su ligoniais, sergančiais cukriniu diabetu Gargždų ligoninėje. Topinambų pyrago kūrimas. Topinambų įtaka cukriniu diabetu sergantiems žmonėms. Topinambų pyrago gamybos ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 25 puslapiai
2015 12 01
Nutukusių žmonių mityba
Nutukusių žmonių racionali mityba. Įvadas. Kas yra nutukimas? nuo ko jis atsiranda? Kaip nustatyti nutukimą? Antsvorio mažinimas. Mityba. Išvados. Literatūros šaltiniai.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 11 puslapių
2015 02 19
Pesticidai skaidrės
Pesticidai. Klaipėda. Uždaviniai Išsiaiškinti pesticidų daromą poveikį žmogaus organizmui. Pesticidų poveikis žmogaus organizmui. Pesticidai – grupė cheminių medžiagų. Kiekvienais metais apie 3 mln. žmonių patiria sunkų ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 23 puslapiai
2015 12 09
Pienas, mėsa, kiaušiniai, medus
Pieno rusys: Karves pienas, ozkos pienas, aviu pienas, buivolu pienas, kupranugariu pienas, elniu pienas, kumeles pienas, briedziu pienas. Pienas - tai daugiakomponente polidispersine sistema, kurios dispersineje terpeje ( vandenyje) yra ...
Maisto technologijos aprašymai, Aprašymas, 20 puslapių
2014 11 07
Studentų mitybos įpročiai
Įvadas. Teorinė analizė. Kaip suprantame sveiką mitybą? Tyrimo duomenų analizė. Klaipėdos valstybinės kolegijos studentų mitybos įpročių pasikeitimas pradėjus studijuoti. Studentų požiūris į mitybos svarbą. Kiek ir kokiems maisto ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 14 puslapių
2014 06 11
Valgyklos ataskaita praktikos ataskaita
Įvadas. VMVT funkcijos ir uždaviniai. HN 15 nuostatos. Įranga, jos eksploatacija, sanitarinė priežiūra. Reikalavimai priimamai žaliavai, tarai, laikymui. Įgyti įgūdžiai praktikos metu. Technologinė dokumentacija. Išvados. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 18 puslapių
2017 05 04
Duonos ir kiaušinio mikrobiota
Įvadas. Žmogaus mikrobiota. Žarnyno mikrobiotos susidarymas ir jos pokyčiai. Maistiniai kiaušiniai. Kiaušinių atsparumas mikroorganizmams. Skysta šaldyta kiaušinių masė, mikroorganizmai. Kiaušinių milteliai, mikroorganizmai. Kiaušinių ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 13 puslapių
2016 01 22
Japonų virtuvė skaidrės
Japonų virtuvė. Yra Rytų Azijos šalis, esanti salyne tarp Ramiojo vandenyno ir Japonijos jūros. Japonija. Kadangi labai mėgstu Rytų šalių maistą. Įdėja, analogai. Japoniška virtuvė – viena iš Tolimųjų Rytų virtuvių. Ne sukurk, o ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 37 puslapiai
2015 03 05
Japonų virtuvė, Sušiai
Įvadas. Japonų virtuvė. Virtuvės specifika ir istorija. Valgymo tradicijos. Populiariausi patiekalai. Sušis. Receptai. Išvados. Informaciniai šaltiniai.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2014 10 23
Juslinis gaminių vertinimas
Juslinis gaminių vertinimas Kaunas , 2011 įvadas jusline analize. Bendrieji juslinės analizės principai. Jutimo organas. Jutimas pojūtis. Aptikimo slenkstis. Atpažinimo slenkstis. Angl. difference threshold –. Angl. terminal threshold ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 70 puslapių
2016 07 04
Kavinės projektavimas
Įvadas. Maitinimo įmonės parinkimas. Projektuojamos įmonės grupė ir lygis. Gamybos centralizacijos laipsnis. Aptarnavimo kontingentas ir specializacijos laipsnis. Poreikiai, tenkinami įmonėje. Lankytojų aptarnavimo ir atsiskaitymo forma. ...
Maisto technologijos namų darbai, Namų darbas, 19 puslapių
2017 05 01
Kepyklėlė - praktikos ataskaita
Specialiųjų technologijų profesinėsveiklos praktikos aplankas. Įmonėje gaminamos produkcijos asortimento analizė. Sluoksniuotos tešlos mieliniai skanėstai. Sausainiai ir kiti gaminiai Sausainiai. Porcijinis prancūziškas kiaušinių ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 38 puslapiai
2017 06 07
Konditerija skaidrės
Konditerija. Kas yra Konditerija? Pagrindiniai konditerijoje naudojami įrankiai ir inventorius? Pagrindiniai konditerijos įrankiai. Kokios pagrindinės žaliavos naudojamos konditerijoje? Riebalaigyvūniniai ir augaliniai. Sviestas. Kiaulienos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 20 puslapių
2016 02 27
Konditerijos gaminių mikrobiologija
Konditerijos gaminių mikrobiologija. Mikroorganizmų šaltiniai. Konditerijos gaminių žaliava. Cukrus. Medus. Pienas, grietinėlė, sutirštintas. pienas, sviestas. Kiaušiniai, melanžas, kiaušinių milteliai. Kiaušinių gedimai. Baltai ir ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 34 puslapiai
2015 12 03
Maisto pramonė Viešasis maitinimas
Maisto pramonė. Viešasis maitinimas. Goda Grigaliūnaitė 1e. Karolina Rutkauskaitė 1e. Viešasis maitinimas. Kas tai? Viešojo maitinimo istorija Lietuvoje. Teikiamos paslaugos, produkcija. Kompetencijos. Naudojamos priemonės. Mokymo įstaigos. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2015 01 02
Maitinimo paslaugų tradicijos ir plėtros galimybės Rusijoje ir kitose NVS šalyse
Įvadas. Apie maisto pramonę. Maitinimo paslaugų (restoranų) istorija. Nacionalinių virtuvių ypatumai rusijoje ir kitose nvs šalyse. Rusijos nacionalinė virtuvė. Ukrainos nacionalinė virtuvė. Kazachstano nacionalinė virtuvė. Moldovos ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 17 puslapių
2015 11 06
Naujo produkto-paslaugos kūrimas
Įvadas. Įmonės verslo aplinkos vertinimas. Įmonės veiklos vertinimas. Įmonės išorinės verslo aplinkos vertinimas. Įmonės vidinės verslo aplinkos vertinimas. Įmonės technologinio proceso pristatymas. Įmonės gaminamų produktų ir ...
Maisto technologijos projektai, Projektas, 16 puslapių
2016 10 31
Rizikos veiksnių analizė (jogurtas)
Jogurtas produkto apibūdinimas. Vartotojas ir vartojimo būdas. Pakuotės rūšis. Saugojimo sąlygos. Realizacijos kontrolė. Pienas ir pieno produktai. Ne pieno kilmės žaliavinės medžiagos. Maisto priedai. Ribojami maisto priedai. Su produktu ...
Maisto technologijos analizės, Analizė, 8 puslapiai
2015 05 24
Šokolado ir jo produktų technologija
Įvadas. Žaliavų parinkimas ir jų ruošimas gamybai. Pagrindinės žaliavos, naudojamos kreminių gaminių ir saldainių gamyboje. Pagrindinės žaliavos, naudojamos kreminių gaminių ir šokoladinių saldainių gamyboje. Poskyrio ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 25 puslapiai
2016 05 16
×