Maisto technologija (5)

943 dokumentai
Kepyklos verslas
Projekto idėja. Norint pradėti verslą reikia turėti šiuos dokumentus. Reikalavimai (patalpomsPatalpos. Personalas. Projekto nauda. Aplinkos analizė. Individuali įmonė. Rinkos analizė. Marketingo planas. Rinkos dalyvių keliami reikalavimai.
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 8 puslapiai
2015 05 14
Ledų linijos projektavimas ledų ant pagaliuko gamyba
Ledų linijos projektavimas. ledų ant pagaliuko gamyba. Ledų išpilstymo ir pakavimo įrenginys.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 7 puslapiai
2017 01 04
Maisto pramonė skaidrės (2)
Maisto Pramonė. Maisto pramonės šakos. Pieno pramonė Duonos pramonė Mėsos. Pieno pramonė Pieno pramonė – maisto pramonės. Mėsos pramonė Mėsos pramonė – maisto pramonės. Alkoholinių ir gaiviujų gėrimų pramonė Alkoholinių ir ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2016 11 20
Maisto produktų kokybės vertinimo būdai
Kokybės vertinimo būdai. kokybės valdymas ir sauga maisto produktų kokybės vertinimo būdai. Maisto produktų kokybės ir saugos valdymo sistema. Nebus jokios rizikos vartotojų sveikatai ar gyvybei. Ne didesnė. Maisto kokybės valdymo ...
Maisto technologijos aprašymai, Aprašymas, 8 puslapiai
2016 04 01
Mėsos vyniotinių gamybos technologinio proceso analizė, įrenginiai, naujovės
Įvadas. Dėstymas Užduotis Nr. 1. Užduotis Nr. 2. Užduotis Nr. 3. 6. Užduotis Nr. 5. 13. Užduotis Nr. 6. 15. Užduotis Nr. 7. Išvados. Literatūra ir informacijos šaltiniai. Priedas brėžinys užduotis nr.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 19 puslapių
2018 01 11
Saugus darbas Švara ir higiena virtuvėje pamokos planas
Pamokos planas. Klasė 5 – 6. Trukmė 90 min. Pamokos tema Saugus darbas. Švara ir higiena virtuvėje. Pamokos tikslai. Pamokos uždaviniai. Mokymo metodai. Darbo priemonės sąsiuvinis, rašiklis, pieštukas, flomasteriai. Literatūra ir ...
Maisto technologijos planai, Planas, 2 puslapiai
2017 09 07
Studentų mitybos įpročiai
Įvadas. Teorinė analizė. Kaip suprantame sveiką mitybą? Tyrimo duomenų analizė. Klaipėdos valstybinės kolegijos studentų mitybos įpročių pasikeitimas pradėjus studijuoti. Studentų požiūris į mitybos svarbą. Kiek ir kokiems maisto ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 14 puslapių
2014 06 12
"Be konservantų” ir “Jokių E” mėsos gaminių lyginamasis vertinimas
Darbo aktualumas. Darbo problema. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Darbo objektas. Darbo metodai. Darbo rezultatai. Darbo sudėtis. Konkurencijos teoriniai aspektai. Konkurencijos samprata. Konkurencinės prekės indentifikavimo elementai. ...
Maisto technologijos bakalauro darbai, Bakalauro darbas, 55 puslapiai
2015 04 09
Ekologiški tortai ir saldumynai verslo planas
Ekologiški tortai ir saldumynai verslo planas. Santrauka. Įvadas. Verslo aprašymas. Įmonės aprašymas. Tikslai. Prekės aprašymas. Rinkodara. Konkurencijos analizė. Pateikimo strategija. Kainodaros strategija. Reklama ir rėmimas. Paslaugos ...
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 26 puslapiai
2015 01 29
Gaiviųjų gėrimų mikrobiologija
Gaiviųjų gėrimų mikrobiologija. Gaiviųjų gėrimų žaliavos. Gaiviųjų gėrimų gamybos. technologinės operacijos. Gaiviųjų gėrimų mikroorganizmai. Vaisių sulčių mikrobiologija. Pagrindinės mielių rūšys, randamos vaisių sultyse. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 54 puslapiai
2016 07 02
Geriamojo vandens sauga
Įvadas. Geriamasis vanduo. Jo fiziologinis vaidmuo. Geriamojo vandens sudėtis. Geriamojo vandens kokybė. Geriamojo vandens kokybė Lietuvoje. Geriamojo vandens saugos ir kokybės rodikliai. Mikrobiniai rodikliai. Toksiniai (cheminiai) ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 14 puslapių
2016 04 28
Graikiška virtuvė skaidrės
Graikiška virtuvė. Graikų virtuvė Virtuvės pagrindas Tradicinės. Graikų virtuvė. Graikų nacionalinė virtuvė savo ištakomis siekia Senovės Graikiją. Virtuvės pagrindas. Kviečiai Alyvuogės Vynas Kvietinė duona. Tradicinės graikų ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 13 puslapių
2016 06 29
Jautienos ir jos produktų maistinė vertė
Jautenos ir jos produktų maistinė vertė, asortimentas, rinkos pasiūlos vertinimas. Turinis. Įvadas. Rūšys. Jautienos cheminė sudėtis. Įmitimo kategorijos nustatimai. Jautienos skerdenos supjaustymo shema. Jautienos sudalijama į grupes. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2016 06 25
Kapotos tešlos paruošimas
Maisto produktų technologijos praktinių darbų aplankas. Praktinis darbas nr. tema. Kapotos tešlos paruošimas. Baziniai kapotos tešlos ingredientai. Kapotos tešlos ydos , atsiradimo priežastys ir požymiai. Ydos atsiradimo priežastys ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 7 puslapiai
2017 03 28
Makaronai skaidrės
Makaronai. Kas yra makaronai ? Makaronai - vienas svarbesnių maisto produktų. Maistinės savybės. Didelis gliukozės kiekis Pakankamas baltymų kiekis Ribotas kiekis riebalų. Pakavimas. Kartoninėse dėžėse ar plastikiniuose maišeliuose. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 9 puslapiai
2016 06 28
Medus
Tyrimo tikslas. Uždaviniai. Įvadas. Medus. Medaus sudėtis. Medus ir sveikata. Žaizdų gijimas. Medus ir cukraligė. Gydomoji kosmetika. Medaus produktai. Žiedadulkės. Bičių duona. Bičių pienelis. Bičių pikis. Bičių nuodai. Bičių ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2016 02 21
Mėsos ir mėsos produktų mikroorganizmai Mėsos mikrobiologinė kontrolė
Mėsos ir mėsos produktų mikroorganizmai. Mėsos mikrobiologinė kontrolė Praktinis darbas Nr. 2018 03 20 1 Užduotis Sudaryti minčių žemėlapį tema – mėsa ir mėsos produktai. D ir PP vitaminų. Pagrindinių baltyminių medžiagų. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 5 puslapiai
2018 06 20
Mielinė tešla laboratorinis darbas
Praktinis darbas. mielinė tešla. Užduoties vertinimo kriterijai. Rekomenduojamos literatūros sąrašas. Technologinės kortelės sudarymas. Mielinės tešlos paruošimas. Formavimo ir kepimo aprašymas. Gaminio juslinė charakteristika. ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 3 puslapiai
2016 12 12
Valgomųjų ledų gamybos technologija įvedant naujus produktus
Įvadas. Valgomųjų ledų istorija. Žaliavos. Procesų ir operacijų detalizavimas. Pagrindinių žaliavų paruošimas. Ledų mišinio paruošimas. Mišinio filtravimas. Mišinio šiluminis apdorojimas. Mišinio homogenizavimas. Mišinio ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 31 puslapis
2018 11 28
Įvadas. Vitaminai. Vitaminų kvalifikacija. Riebaluose tirpūs vitaminai. Vitaminų funkcijos organizme. Svarbiausi žmogui vitaminai. Vitaminų nauda žmogui. Vitaminų trūkumas organizmui. Išvados. Literatūros šaltiniai.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 16 puslapių
2016 12 21
Žuvų ir žuvų produktų gamybos technologijos
Žuvų ir žuvų produktų gamybos technologijos. Terminai ir sąvokos būtinoji programa. Maisto saugos rizikos veiksnys. Rizikos veiksnių analizės ir svarbių valdymo taškų sistema RVASVT. Svarbus valdymo taškas SVT. Valstybinė maisto ir ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 92 puslapiai
2017 11 23
Agurku cheminė sudėtis
Tūrinys. Įvadas. Agurkų cheminė sudėtis. Agurkų nauda žmogui. Augaliniai baltymai agurkuose. Augaliniai riebalai agurkuose. Angliavandeniai agurkuose. Gliukozė. Fruktozė. Mineralinės medžiagos agurkuose. Kalis. Fosforo. Magnis. Kalcis. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 16 puslapių
2017 01 19
Augalu ekstraktai
Augalų ekstraktai. Jų reikšmė maisto gamyboje ir žmogaus organizmui. Augalai ir jų ekstraktai. Augalų ekstraktai maisto produktų gamyboje. Natūralūs konservantai. Žalioji arbata ir jos ekstraktas. Greipfrutų sėklų ekstraktas. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 18 puslapių
2016 06 30
Cukrus savarankiškas darbas
Įvadas. Cukraus cheminės savybės. gamyba. vartojimas. Saldikliai. Natūralūs saldikliai. Dirbtiniai saldikliai. Cukraus poveikis žmogaus organizmui. Išvados. Uždaviniai. Informacijos šaltinių sąrašas.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 27 puslapiai
2016 11 29
Dietologija Vaikų alergiškų laktozei valgiaraštis
Alergija laktozės turintiems produktams. Alergija glitimo turintiems produktams. 3-5 metų vaikų alergiškų laktozei dienos valgiaraštis. 4-7 metų vaikų alergiškų laktozei dienos valgiaraštis. 6-10 metų vaikų alergiškų laktozei dienos ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 10 puslapių
2016 01 25
Kavinė verslo planas (2)
Verslo aprašymas. Verslo idėja. Kryptys. Charakteristika. Paslaugos. Rinkos tyrimas. Tendencijos rinkoje. Vartotojai. Konkurentai. Gamybinė veikla. Valdymas.Finansai. Literatūra.
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 19 puslapių
2015 10 20
Kavinės projektavimas
Įvadas. Maitinimo įmonės parinkimas. Projektuojamos įmonės grupė ir lygis. Gamybos centralizacijos laipsnis. Aptarnavimo kontingentas ir specializacijos laipsnis. Poreikiai, tenkinami įmonėje. Lankytojų aptarnavimo ir atsiskaitymo forma. ...
Maisto technologijos namų darbai, Namų darbas, 19 puslapių
2017 05 01
Konditerijos gaminių mikrobiologija
Konditerijos gaminių mikrobiologija. Mikroorganizmų šaltiniai. Konditerijos gaminių žaliava. Cukrus. Medus. Pienas, grietinėlė, sutirštintas. pienas, sviestas. Kiaušiniai, melanžas, kiaušinių milteliai. Kiaušinių gedimai. Baltai ir ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 34 puslapiai
2016 07 03
Kruopos
Įvadas. Kruopų asortimentas. Kruopų maistinė vertė. Kruopų ženklinima, pakavima ir laikymas. Kruopų patiekalai. Išvados. Naudota literatūra.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 11 puslapių
2015 02 21
Mielinės sluoksniuotos tešlos gamyba
Mielinės sluoksniuotos tešlos gamyba Mielinės sluoksniuotos tešlos ydos , jų priežastys ir požymiai Ydos. Užduoties vertinimo kriterijai. Rekomenduojamos literatūros sąrašas. Technologinės kortelės sudarymas. Skonis ir kvapas. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 4 puslapiai
2017 04 10
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema