Maisto technologija (5)

1101 dokumentas
RVASVT sistemos diegimo etapai
Savikontrolės sistema. RVASVT ir GGP. SVT/GGP nustatymas skerdyklose ir įvairiose MPĮ. GGT-Geros gamybos taikymas. Savikontrolė. Rvasvt. RVASVT sistemos įdiegimo etapai. RVASVT sistemos 7 principai. Rizikos veiksnių nustatymas. Biologinių, ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 22 puslapiai
2017 05 11
Švieži ir konservuoti vaisiai
Įvadas. Švieži vaisiai. Vaisių skirstymas. Vaisiu nauda. Konservavimo reikmenys. Indai ir įrankiai kurių reikia vaisiams perdirbti namuose. Žaliavos pirminis paruošimas. Konservuotų gaminių laikymas. Konservų gedimo priežastys. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 17 puslapių
2015 10 26
Žuvų ir jų produktų mikrobiologija skaidrės
Žuvų ir jų produktų mikrobiologija. Žuvų cheminė sudėtis. Žuvų energinė vertė. Žuvies gedimo priežastys. Šviežios ir šaldytos žuvies mikroorganizmai. Mikrobiniam žuvies užterštumui turi įtakos. Patogeninės bakterijos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 46 puslapiai
2017 05 11
Kavinė Leomi verslo planas skaidrės
UAB leomi verslo planas. Leomi verslo planas. Verslo plano rengimo tikslai. Uždaviniai tikslams pasiekti. Kavinė leomi. Leomi pagrindiniai tikslai. Kavinė leomi siūlys paragauti. Darbuotojai. Darbuotojų kvalifikacijos kėlimas. Leomi moto. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 23 puslapiai
2016 11 19
Ledų linijos projektavimas ledų ant pagaliuko gamyba
Ledų linijos projektavimas. ledų ant pagaliuko gamyba. Ledų išpilstymo ir pakavimo įrenginys.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 7 puslapiai
2017 01 04
Maisto produktų kokybė ir saugumas
Įvadas. Maisto produktų kokybę reglamentuojantys teisės aktai. Europos Sąjungos ir Lietuvos Respublikos maisto įstatymai. Maisto kokybės valdymas. Maisto produktų kokybė ir saugumas. Maisto produktų sudėtis ir savybės. Ekologiški ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2019 10 29
Miltų gamybos procesų analizė
Įvadas. Naudojamos žaliavos. Technologinio proceso aprašymas. Naudojami įrenginiai. Miltų tipai. Miltų kokybė. Jų laikymas. pakavimas. Inovacijos gamyboje. Išvados. Naudota literatūra.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2016 10 07
Patogeniniai mikroorganizmai
Patogeninių mikroorganizmų savybės, jų patekimo į maistą šaltiniai ir būdai. Standartiniai patogeninių mikroorganizmų metodai. Žmonių žarnyno infekcijos. Dizenterija. Vidurių šiltinė. Cholera. Toksinės infekcijos, jų laboratorinė ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 33 puslapiai
2016 07 04
Geriamojo vandens sauga
8,5( 2 atsiliepimai )
Įvadas. Geriamasis vanduo. Jo fiziologinis vaidmuo. Geriamojo vandens sudėtis. Geriamojo vandens kokybė. Geriamojo vandens kokybė Lietuvoje. Geriamojo vandens saugos ir kokybės rodikliai. Mikrobiniai rodikliai. Toksiniai (cheminiai) ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 14 puslapių
2016 04 28
Kruopos
Įvadas. Kruopų asortimentas. Kruopų maistinė vertė. Kruopų ženklinima, pakavima ir laikymas. Kruopų patiekalai. Išvados. Naudota literatūra.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 11 puslapių
2015 02 21
Maisto produktų kokybės vertinimo būdai
Kokybės vertinimo būdai. kokybės valdymas ir sauga maisto produktų kokybės vertinimo būdai. Maisto produktų kokybės ir saugos valdymo sistema. Nebus jokios rizikos vartotojų sveikatai ar gyvybei. Ne didesnė. Maisto kokybės valdymo ...
Maisto technologijos aprašymai, Aprašymas, 8 puslapiai
2016 04 01
Maitinimo įmonių gamybos saugos ir kokybės valdymas ir užtikrinimas
Darbo tikslas. Uždaviniai. Įvadas. Tyrimo rezultatai. Produktų ženklinimas ir jų klaidos. Maisto priedai. Patiekalo technologinė kortelė. Išvados. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 12 puslapių
2016 02 26
Mielinė tešla laboratorinis darbas
Praktinis darbas. mielinė tešla. Užduoties vertinimo kriterijai. Rekomenduojamos literatūros sąrašas. Technologinės kortelės sudarymas. Mielinės tešlos paruošimas. Formavimo ir kepimo aprašymas. Gaminio juslinė charakteristika. ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 3 puslapiai
2016 12 12
Vakarėlio organizavimas TEMINIS VAKARAS „Laukiniai vakarai“
Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Esamos padėties analizė. Veikla. Renginio užsakymas. Renginio užsakymas sodybai. Užsakymų planas virtuvei ir serviruotojams. Užsakymų planas barui. Užsakymų planas serviruotojams. Valgiaraštis. ...
Maisto technologijos projektai, Projektas, 14 puslapių
2015 05 04
Vestuvių pobūvis analizė
Vestuvių pobūvis analizė. Įvadas. Darbo tikslas. Vestuvių vieta. Plano ruošimas vestuvėms organizuoti. Meniu pasirinkimas. Meniu. Stalo serviravimo elementų parinkimas ir paskaičiavimas. Vestuvių stalo serviravimas. Svečių ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2017 04 17
Įvadas. Vitaminai. Vitaminų kvalifikacija. Riebaluose tirpūs vitaminai. Vitaminų funkcijos organizme. Svarbiausi žmogui vitaminai. Vitaminų nauda žmogui. Vitaminų trūkumas organizmui. Išvados. Literatūros šaltiniai.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 16 puslapių
2016 12 21
Žuvų ir žuvų produktų gamybos technologijos
Žuvų ir žuvų produktų gamybos technologijos. Terminai ir sąvokos būtinoji programa. Maisto saugos rizikos veiksnys. Rizikos veiksnių analizės ir svarbių valdymo taškų sistema RVASVT. Svarbus valdymo taškas SVT. Valstybinė maisto ir ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 92 puslapiai
2017 11 23
Biochemijos savarankiškas darbas žmonių mityba energijos poreikis
Įvadas. Apie kalorijas. Maisto energetinė vertė. Poreikis. Apie sveiką mitybą. Pagrindiniai sveikos mitybos principai. Sveikos mitybos taisyklės. Paros energijos poreikis. Suaugusių žmonių fizinio aktyvumo koeficientai. Valgiaraščiai ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 18 puslapių
2014 11 17
Cukrus savarankiškas darbas
Įvadas. Cukraus cheminės savybės. gamyba. vartojimas. Saldikliai. Natūralūs saldikliai. Dirbtiniai saldikliai. Cukraus poveikis žmogaus organizmui. Išvados. Uždaviniai. Informacijos šaltinių sąrašas.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 27 puslapiai
2016 11 29
Darnus vystymasis: maisto pramonės poveikis visuomenės raidai
Įvadas. Darnaus vartojimo sąvokos paaiškinimas. Darnaus maisto vartojimo reikšmė individui. Darnaus vystymosi sampratos paaiškinimas. Maisto vartojimas pasaulyje. Kaip maisto pramonė prisideda prie mūsų gyvenimo kokybės. Išvados. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2017 05 28
Įrangos priežiūra
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Procedūros aprašymas įrangos priežiūra. Irangos techninė priežiūra ir remontai. Šaldymo kamerų patikra. Prietaisų patikra. Procedūros ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 10 puslapių
2015 09 27
Kavinės projektavimas
Įvadas. Maitinimo įmonės parinkimas. Projektuojamos įmonės grupė ir lygis. Gamybos centralizacijos laipsnis. Aptarnavimo kontingentas ir specializacijos laipsnis. Poreikiai, tenkinami įmonėje. Lankytojų aptarnavimo ir atsiskaitymo forma. ...
Maisto technologijos namų darbai, Namų darbas, 19 puslapių
2017 05 01
Kefyras
Įvadas. Apie kefyrą. Skirstymas. Maistinė kefyro sudėtis. Galimi maisto produkto komponentų pokyčiai laikymo metu. Kefyro svarba. Išvados. Teisės aktai. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 16 puslapių
2017 06 19
Kepyklos verslas
Projekto idėja. Norint pradėti verslą reikia turėti šiuos dokumentus. Reikalavimai (patalpomsPatalpos. Personalas. Projekto nauda. Aplinkos analizė. Individuali įmonė. Rinkos analizė. Marketingo planas. Rinkos dalyvių keliami reikalavimai.
Maisto technologijos verslo planai, Verslo planas, 8 puslapiai
2015 05 14
Konditerijos gaminių mikrobiologija
Konditerijos gaminių mikrobiologija. Mikroorganizmų šaltiniai. Konditerijos gaminių žaliava. Cukrus. Medus. Pienas, grietinėlė, sutirštintas. pienas, sviestas. Kiaušiniai, melanžas, kiaušinių milteliai. Kiaušinių gedimai. Baltai ir ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 34 puslapiai
2016 07 03
Maisto gamybos proceso tyrimo pristatymas UAB „Maxima grupė“ kulinarijos ceche
UAB" Maxima grupė". “Maxima Bazė XXX”. UAB ”Maxima” gamybos departamento strūktūra. UAB” Maxima” kulinarijos skyriaus darbuotojų sąrašas. Asortimentas. Cecho patalpų ir irenginių išdėstymas. Įrenginių aprašymas. Maisto ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 19 puslapių
2018 12 04
Maisto gamybos technologinis procesas
Darbo tikslai ir uždaviniai. Įmonės veiklos charakteristika. Gaminių asortimentas. Žaliavos ir medžiagos pagal produkcijos asortimentą parinkimas. Pieno kokybės pirminiai rodikliai. Pieno supirkimo ir įvertinimo tvarka. Natūralus ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 26 puslapiai
2019 04 15
Maisto pramonė skaidrės (2)
Maisto Pramonė. Maisto pramonės šakos. Pieno pramonė Duonos pramonė Mėsos. Pieno pramonė Pieno pramonė – maisto pramonės. Mėsos pramonė Mėsos pramonė – maisto pramonės. Alkoholinių ir gaiviujų gėrimų pramonė Alkoholinių ir ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2016 11 20
Personalo higienos priežiūra
Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. Personalo higienos priežiūros aprašymas. Bendroji personalo higienos priežiūra. Personalo sveikatos tikrinimas. Personalo privalomųjų higienos žinių tikrinimas. Įmonės sviečių bei darbuotojų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 13 puslapių
2015 09 27
Saugus darbas Švara ir higiena virtuvėje pamokos planas
Pamokos planas. Klasė 5 – 6. Trukmė 90 min. Pamokos tema Saugus darbas. Švara ir higiena virtuvėje. Pamokos tikslai. Pamokos uždaviniai. Mokymo metodai. Darbo priemonės sąsiuvinis, rašiklis, pieštukas, flomasteriai. Literatūra ir ...
Maisto technologijos planai, Planas, 2 puslapiai
2017 09 07
×
129 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo