Maisto technologija (5)

Maisto technologijos mokslo ir rašto darbai. Referatai, kursiniai ir kita informacija apie maistą ir juo paruošimą.
632 dokumentai
Varškės sūrių gamybos technologija
Įvadas. Varškės sūrių gamybos technologija. Pieno priėmimas, pašildymas ir separavimas. Pieno normalizavimas. Pieno pasterizavimas ir atšaldymas. Pieno užraugimas ir rauginimas. Varškės sutraukos pašildymas, išrūgų atskyrimas, ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 14 puslapių
2017 04 19
Vokietijos virtuve
Vokietijos virtuvė. Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokykla. Eglė Kondrotaitė 924gr. Faktai. Įvadas. Sostinė – Berlynas. Plotas – 357 021 kv. km. Vieningos vokiškos virtuvės nėra. Įvairiuose Vokietijos regionuose virtuvė. Tipiškas ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 21 puslapis
2015 01 29
"Be konservantų” ir “Jokių E” mėsos gaminių lyginamasis vertinimas
Darbo aktualumas. Darbo problema. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Darbo objektas. Darbo metodai. Darbo rezultatai. Darbo sudėtis. Konkurencijos teoriniai aspektai. Konkurencijos samprata. Konkurencinės prekės indentifikavimo elementai. ...
Maisto technologijos bakalauro darbai, Bakalauro darbas, 55 puslapiai
2015 04 08
Alyvuogių aliejus referatas
Dažniausiai neteisingai suprantamos alyvuogių aliejaus sąvokos. Com types of olive oil. Html Alyvuogių aliejus gali būti klasifikuojami į šias rūšis Žemos kokybės alyvuogių aliejus. Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo Extra Virgin ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 12 puslapių
2015 12 09
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita. Įvadas Praktikos modulio tikslas. Gamyboje naudojamos žaliavos Rizikos veiksnys. Mėsa ir jos produktai. Daržovės , vaisiai , riešutai. Duonos , pyrago ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 24 puslapiai
2017 01 18
Cukraus gamybos technologija
Istorija. Istorija (Lietuvoje). Žaliava. Runkelių branda. Cukrinio runkelio šakniavaisio. cheminė sudėtis. Cukrinių runkelių technologines savybės. Grynumo koeficientas. Šakniavaisių priėmimas, jų laikymo organizavimas ir ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 61 puslapis
2016 03 29
Darnus vystymasis: maisto pramonės poveikis visuomenės raidai
Įvadas. Darnaus vartojimo sąvokos paaiškinimas. Darnaus maisto vartojimo reikšmė individui. Darnaus vystymosi sampratos paaiškinimas. Maisto vartojimas pasaulyje. Kaip maisto pramonė prisideda prie mūsų gyvenimo kokybės. Išvados. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2017 05 28
Daro vietų organizavimas maitinimo įmonėse
Daro vietų organizavimas maitinimo įmonėse. Darbo vietos paruošiamuosiuose skyriuose. Darbo organizavimas užbaigiamuosiuose skyriuose. Darbo organizavimas paruošiamosiose įmonėse. Technologiniai procesai paruošiamosiose įmonėse. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 38 puslapiai
2017 01 04
Dietetika skaidrės
Tinkamo maitinimosi reikalavimai. Kas yra tinkamas maitinimasis? Tinkamas maitinimasis (II). Pagrindinės tinkamo maitinimosi taisyklės. Tinkamo maitinimosi principai. Kur panaudojamos su maistu gautos maistinės medžiagos organizme ir nuo ko ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 19 puslapių
2016 04 19
Dumbliai ir jūros gėrybės maisto pramonėje
Dumbliai ir jūros gėrybės maisto pramonėje. Gamybos technologija. Įvadas. Dumbliai. Savybės. Nauda žmogui. Gavyba, auginimas. Perdirbimas ir panaudojimas. Jūros gėrybės. Vėžiagyviai. Moliuskai. Galvakojai moliuskai. Pilvakojai moliuskai. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 16 puslapių
2015 01 31
Geriamojo vandens sauga
Įvadas. Geriamasis vanduo. Jo fiziologinis vaidmuo. Geriamojo vandens sudėtis. Geriamojo vandens kokybė. Geriamojo vandens kokybė Lietuvoje. Geriamojo vandens saugos ir kokybės rodikliai. Mikrobiniai rodikliai. Toksiniai (cheminiai) ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 14 puslapių
2016 04 24
Juslinis gaminių vertinimas
Juslinis gaminių vertinimas Kaunas , 2011 įvadas jusline analize. Bendrieji juslinės analizės principai. Jutimo organas. Jutimas pojūtis. Aptikimo slenkstis. Atpažinimo slenkstis. Angl. difference threshold –. Angl. terminal threshold ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 70 puslapių
2016 07 04
Kapotos tešlos paruošimas
Maisto produktų technologijos praktinių darbų aplankas. Praktinis darbas nr. tema. Kapotos tešlos paruošimas. Baziniai kapotos tešlos ingredientai. Kapotos tešlos ydos , atsiradimo priežastys ir požymiai. Ydos atsiradimo priežastys ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 7 puslapiai
2017 03 28
Konditerijos gaminiai projektas
Konditerijos gaminiai. Vaisių ir uogų konditerija. Drebučiai. Vaisių košė. Pastilė. Cukatai ( cukruočiai). Šokoladas, kakava. Šokolado kokybė. Šokolado laikymas. Karamelė. Priklausomai nuo gamybos būdo karamelė klasifikuojama. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 57 puslapiai
2017 05 25
Ledų linijos projektavimas skaidrės
Ledų linijos projektavimas. ledų ant pagaliuko gamyba. savarankiškas darbas. Darbo tikslas ir uždaviniai. Darbo tikslas. Žaliavos ir gamybos. procesas. Žaliavos, naudojamos ledų gamyboje Vanduo. Gamyba Gamybai naudojamas pienas ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2017 01 03
Maistinės skaidulos skaidrės
LSMU. Veterinarijos akademija. Maisto saugos katedra. Maistinės skaidulos. Maitinės skaidulos - tai augalinės kilmės organiniai junginiai. Išskyrus ligniną, visos šios medžiagos yra polisacharidai. Todėl tiek maisto produktų ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 20 puslapių
2015 06 11
Maitinimo įmonių gamybos saugos ir kokybės valdymas ir užtikrinimas
Darbo tikslas. Uždaviniai. Įvadas. Tyrimo rezultatai. Produktų ženklinimas ir jų klaidos. Maisto priedai. Patiekalo technologinė kortelė. Išvados. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 12 puslapių
2016 02 25
Maitinimo įmonių patalpos, jų išdėstymas
Maitinimo įmonių patalpos, jų išdėstymas. Kaunas. Sudėtis ir planavimo schemos. Visuomeninio maitinimo įmonių. Lankytojų patalpos planuojamos pagal lankytojų. Lankytojų patalpas sudaro pagrindinės salės valgių išdavimo patalpa ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2017 01 03
Medus
Tyrimo tikslas. Uždaviniai. Įvadas. Medus. Medaus sudėtis. Medus ir sveikata. Žaizdų gijimas. Medus ir cukraligė. Gydomoji kosmetika. Medaus produktai. Žiedadulkės. Bičių duona. Bičių pienelis. Bičių pikis. Bičių nuodai. Bičių ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2016 02 21
Mielinė tešla laboratorinis darbas
Praktinis darbas. mielinė tešla. Užduoties vertinimo kriterijai. Rekomenduojamos literatūros sąrašas. Technologinės kortelės sudarymas. Mielinės tešlos paruošimas. Formavimo ir kepimo aprašymas. Gaminio juslinė charakteristika. ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 3 puslapiai
2016 12 11
Mielinės sluoksniuotos tešlos gamyba
Mielinės sluoksniuotos tešlos gamyba Mielinės sluoksniuotos tešlos ydos , jų priežastys ir požymiai Ydos. Užduoties vertinimo kriterijai. Rekomenduojamos literatūros sąrašas. Technologinės kortelės sudarymas. Skonis ir kvapas. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 4 puslapiai
2017 04 09
Mikrobiologiniai rizikos veiksniai ir jų prevencija duonos gamyboje mikrobiologijos pagrindu
Biologiniai rizikos veiksniai duonos gamyboje ir jų prevencija maisto mikrobiologijos pagrindu. Įvadas. Duona – kepinys. Situacija. Pirmadienį, Rugsėjo 19d. , parduotuvėje ,,IKI“ buvo pirkta. Situacijos analizė. Išvados. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 7 puslapiai
2016 11 08
Mityba sportuojantiems
Mityba sportuojantiems. Tikslai ir uždaviniai. Mitybos piramide. Mityba norint sulieknėt. Svorio metimo dieta. Maistas kurio turėtumete vengti. Gėrimai kurių turėtumete vengti ir kurios vartoti. Valgymas prieš treniruotę. Valgymas ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 18 puslapių
2016 01 20
Nealkoholiniai gėrimai
Nealkoholiniai gėrimai. Nealkoholinis gėrimas – bet koks gėrimas. Gaivinantys. Gėrimai. Apie gėrimus. Gaminant gėrimus reikia laikytis tam tikrų taisyklių. Keletas kokteilių. Receptų. Ingredientai Braškės, 500 gramų Pienas. Porcijų ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 16 puslapių
2015 04 08
Patalpų ir teritorijos priežiūra
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Teritorijos , pastatų ir patalpų priežūros aprašymas. Įmonės teritorijos priežiūra. Įmonės pastatų priežiūra. Įmonės patalpų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 10 puslapių
2015 09 26
Pieno produktų pristatymas
Pieno produktu gamybos mikrobiologiniai procesai ir jų vykdymas. Įvadas. Pieno produktai tokie. Pieno produktų mikrobiologija. Rauginimo procesas pasaulyje žinomas jau keletą tūkstančių metų. Rūgštūs pieno produktai – vieni iš ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 16 puslapių
2014 11 25
Rūkytos dešros gamybos technologinio proceso analizė
Rūkytos dešros gamybos technologinio proceso analizė. Karštai ir šaltai rūkytų dešrų kokybės rodikliai. Juslinė- skoninis. Termiškai apdoroti mėsos. Termiškai apdorotų mėsos gaminių kokybės rodikliai. Termiškai neapdorotų ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2017 12 05
Savaitinis moksleivių meniu
Mineralinės druskos. Vitamino C. Vitamino A. Vitaminas B skirstomas į vitaminus B1 , B2 , B6 , B. Vitaminas B. Vitamino B. Vitamino D. Metų amžiaus vaikai.Metų amžiaus vaikai ikimokyklinio amžiaus vaikai.Paauglystėje atsiranda daug mitybos ...
Maisto technologijos namų darbai, Namų darbas, 18 puslapių
2014 10 03
Visuomenės nuomonės apie maisto priedus tyrimas
Santrumpų paaiškinimai. Svarbiausiųsąvokų žodynėlis. Paveikslų sąrašas. Įvadas. Literatūros apžvalga. Maisto priedų paskirtis ir savybės. Maisto priedų poveikis žmogaus organizmui. Tyrimo metodika. Tyriamųjų imtis. Tyrimo ...
Maisto technologijos bakalauro darbai, Bakalauro darbas, 39 puslapiai
2016 10 11
Įvadas. Vitaminai. Vitaminų kvalifikacija. Riebaluose tirpūs vitaminai. Vitaminų funkcijos organizme. Svarbiausi žmogui vitaminai. Vitaminų nauda žmogui. Vitaminų trūkumas organizmui. Išvados. Literatūros šaltiniai.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 16 puslapių
2016 12 13
×