Maisto technologijos praktikos ataskaitos

24 dokumentai
Praktika valgykloje
Įvadas. Įmonės struktūra ir valdymas. Įmonės gamybos kryptis ir pagrindinė gaminama produkcija. Įmonėje naudojamos darbo įrangos sąrašas. Kavinės „GREITA“ naudojamos įrangos sąrašas. Įmonėje galiojančios žmonių saugos ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 puslapių
2014 06 18
Restorano praktikos ataskaita „La Traviata“
Uab „La Traviata“ maitinimo įmonės charakteristika. Įmonės raida. Restorano „La Traviata” veiklos įvertinimas. Centrum apyvarta, EUR. Dalyvavimas viešuosiuose pirkimuose. Bendras sėkmės koeficientas viešųjų pirkimų konkursuose. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 25 puslapiai
2015 02 15
Kavinė Nidoje praktikos ataskaita
Praktikos ataskaita Uab „ nidos pastogė “. Praktikos tikslai. Įmonės veikla. Įmonės struktūra. Įmonės asortimentas. Žaliavų tiekėjai tikimas ir laikymas. Žaliavų priėmimas , verinimas ir laikymas. Patalpų išdėstymas įrengimas ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 16 puslapių
2015 10 22
Praktika įmonėje Utenos duona
Įvadas. Apie įmonę. “Utenos duonos” naudojamos žaliavos, jų kokybės rodikliai. Maisto produktų kokybės reikalavimai,vertinimo būdai. Pagamintos pridukcijos laikymo sąlygos. Įmonės technologija. Praktikos dienoraštis. Priedai. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 14 puslapių
2014 06 28
Viešasis maitinimas Praktika restorane Miesto sodas
Įvadas. Teorinė dalis. Išvados ir rekomendacijos. Informacijos šaltinių sąrašas.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 13 puslapių
2015 03 26
Fermentinių sūrių gamyba
Įžanga. Teorinė dalis. Projektinė dalis. Įmonės AB „Vilkyškių pieninė“ veikla. Įmonės kokybė. Įmonės planas. Įmonės gaminamas asortimentas. Technologiniai įrenginiai. Naudojama Žaliava. Receptūra. Fermentinių sūrių gamybos ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 29 puslapiai
2015 10 20
Pieno produktai maisto technologija praktinis darbas
Įvadas. Perdirbti pristatomo pieno mikrobiologiniai kriterijai. Pieno priėmimas ir pirminis jo apdorojimas. Filtravimas. Separavimas. Homogenizavimas. Normalizavimas( standartizavimas). Pasterizavimas. Varškės produktų gamybai įmonė naudoja. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 puslapių
2014 11 26
Restorano baigiamoji praktikos ataskaita
Įvadas. Užduotis. Išvados. Literatūros sąrašas.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 22 puslapiai
2015 06 17
Valgyklos ataskaita
9,5( 2 atsiliepimai )
Įvadas. VMVT uždaviniai ir funkcijos. Bendrieji higienos reikalavimai, kuriuos atitinka įmonė. Įmonėje esanti įranga. Reikalavimai priimamai žaliavai, tarai, laikymui. Praktiniai įgūdžiai. Išvados. Informacijos šaltiniai.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 22 puslapiai
2016 03 03
Kepyklėlė - praktikos ataskaita
Specialiųjų technologijų profesinėsveiklos praktikos aplankas. Įmonėje gaminamos produkcijos asortimento analizė. Sluoksniuotos tešlos mieliniai skanėstai. Sausainiai ir kiti gaminiai Sausainiai. Porcijinis prancūziškas kiaušinių ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 38 puslapiai
2017 06 07
Maisto kokybės valdymas ir užtikrinimas praktikos ataskaita
Maisto produktų kokybės valdymas ir užtikrinimas. Aprašykite žaliavas ir numatyti jose RV. Identifikuokite rizikos veiksnius ir nustatykite svarbius valdymo taškus. Prieš pradedant darbą studentai surenka literatūros duomenis pagal ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 14 puslapių
2017 04 11
Profesinės veiklos praktikos ataskaita kepykla
Įvadas. Užduotis Nr. 1. Užduotis Nr. 2. Užduotis Nr. 3. Užduotis Nr. 4. Užduotis Nr. 5. Užduotis Nr. 6. Išvados. Literatūros sąrašas. Priedai.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 puslapių
2016 06 20
Kavinės praktika
Įvadas. Sanitarija. Valgiaraštis. Patiekalų technologinės kortelės. Patiekalo gamybos ir apipavidalinimo aprašymas. Teorinės ir praktinės spragos praktikoje. Darbo vietos pasiskirstymas ir ką siūlytumėme praktikos kokybei pagerinti.
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 11 puslapių
2016 01 02
Valgyklos ataskaita praktikos ataskaita
Įvadas. VMVT funkcijos ir uždaviniai. HN 15 nuostatos. Įranga, jos eksploatacija, sanitarinė priežiūra. Reikalavimai priimamai žaliavai, tarai, laikymui. Įgyti įgūdžiai praktikos metu. Technologinė dokumentacija. Išvados. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 18 puslapių
2017 05 04
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita. Įvadas Praktikos modulio tikslas. Gamyboje naudojamos žaliavos Rizikos veiksnys. Mėsa ir jos produktai. Daržovės , vaisiai , riešutai. Duonos , pyrago ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 24 puslapiai
2017 01 18
Praktika kavinėje ataskaita
Įvadas. Įmonės charakteristika. Įmonės tipas. Maisto produktų kokybės ir saugos rodikliai. Maisto technologijų reglamentavimas žaliavos ir technologinė įranga. Žaliavos, jų tiekimas, gavimas, kokybės kontrolė. Įrenginiai ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 25 puslapiai
2018 01 16
Praktikos ataskaita valgykloje (2)
Įvadas. Apie įmonę. Žaliavų tiekimas ir laikymas. Žaliavų asortimentas ir tiekėjai, jų grupės ir sandėliavimo sąlygos. Patiekalų gamybos planavimas ir organizavimas. Gaminamų patiekalų asortimentas. Patiekalų technologinės ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 17 puslapių
2017 10 31
Konditerijos cecho praktikos ataskaita
Gamybinės technologinės profesinės veiklos UAB ‘‘ utenos duona ‘‘ praktikos ataskaita. Bendra įmonės veiklos charakteristika. Įmonės gaminių asortimentas Konditerijos gaminiai. Pagamintos produkcijos laikymo sąlygos. Įmonės ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 9 puslapiai
2017 05 29
Praktikos ataskaita American pizza
Picerijos valgiaraštis. Keturių sūrių. Kumpio ir grybų. Kumpio ir saliamio. Vištienos bbq. Favorita aštri. Rančos vegetariška. Keturių mėsų. Havajų bbq. Niujorko vegetariška. Sietlo aštri. Arizonos aštri. Salotos Kumpio. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 14 puslapių
2016 06 07
Pažintinė praktika kavinėje
Įvadas. Įmonės veikla. Įmonės vidinė ir išorine aplinka. Higienos tasyklės viešojo maitinimo istaigoje. Įmonės kuriamų produktų ir teikiamų paslaugų analizė. Maisto žaliavų ir produktų laikymo žurnalas. Realizavimo trukmė. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 10 puslapių
2017 05 05
Praktikos ataskaita valgykloje
Įvadas. Apie įmonę. Žaliavų tiekimas ir laikymas. Žaliavų asortimentas ir tiekėjai. Žaliavų suskirstymas į grupes, jų sandėliavimo sąlygos. Patiekalų gamybos organizavimas. Gaminamų patiekalų asortimentas. Asortimento gamybos ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 12 puslapių
2017 10 31
Lankytojų aptarnavimo profesinės praktikos ataskaita
Viešbučio ,,PANORAMA“ patiekalai ir vyno derinimas prie jų. Stalų dekoravimas. Teminis stalas „Latino“ vakarėliui. Velykų stalo dekoravimas. Krykštynų stalo dekoravimas. Populiariausių kokteilių atsiradimo istorijos, paruošimas ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 22 puslapiai
2016 09 13
Minkštos trapios tešlos gamyba
Praktinis darbas minkštos trapios tešlos gamyba praktinio darbo tikslas. Receptūra pyragėlių su abrikosų uogiene gamybai Žaliavos. Technologinio proceso operacija. Proceso etapas Galimi rizikos veiksniai Sprendimo pagrindimas. Gaminys ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 41 puslapis
2017 04 12
Lankytojų profesinio aptarnavimo praktikos ataskaita
Darbo tikslas. Vynai. Vyno derinimas su maistu. Teminių stalų dekoravimo pavyzdžiai. Kokteiliai. Glad eye. Savikainos kortelė nr. Vulkano (Vulkanas). Savikainos kortelė nr. Italian cherry (. Savikainos kortelė nr. Golden coconut (Auksinis ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 18 puslapių
2015 03 01
×