Maitinimo verslo ekonomikos ir organizavimo dalyko projektinis darbas


Įvadas. Santrauka. Verslo aprašymas. Steigiamos įmonės rūšis. Įmonės tikslai ir uždaviniai. Prekės ar paslaugos aprašymas. Marketingas. Rinkos apžvalga. Rinkos dalies išskirymas. Konkurencijos analizė. Kainų politika. Gamyba. Gamybos paslaugų aprašymas. Vietos analizė. Kavinės “Rokana” SSGG analizė. Patalpos. Įrengimai. Žaliavos ir tiekėjai. Vadyba. Savininkai ir valdytojai. Įmonės valdymo struktūra. Rizikos vertinimas. Finansai. Reikiamos lėšos ir jų panaudojimas. Išvados.

Darbo tikslas – parengti kavinės „Rokana“ verslo planą.

Tyrimo metodai:

Mokslinės literatūros analizė naudojama sampratoms patikslinti.

Kitos periodinės ir neperiodinės įvairių autorių literatūros analizė, siekiant surinkti kuo daugiau įvairios informacijos apie sėkmingą verslo plano sudarymą, jo struktūrą ir svarbiausias dalis.

  • Kulinarija Projektas
  • Microsoft Word 51 KB
  • 2014 m.
  • 22 puslapiai (3731 žodžiai)
  • Kolegija
  • Ana
  • Maitinimo verslo ekonomikos ir organizavimo dalyko projektinis darbas
    10 - 3 balsai (-ų)
Maitinimo verslo ekonomikos ir organizavimo dalyko projektinis darbas. (2014 m. Balandžio 09 d.). https://www.mokslobaze.lt/maitinimo-verslo-ekonomikos-ir-organizavimo-dalyko-projektinis-darbas.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 20 d. 16:01
×