Mėsos vyniotinio technologija ir keliami reikalavimai


Maisto produktų technologijos mėsos vyniotinio technologija. Įvadas. Darbe analizuojami mėsos vyniotiniams keliami kokybės reikalavimai. Kokybės reikalavimai. Žaliavų ir gaminio. Gaminio reikalavimai skirstomi į juslinius. Ženklinimas. Ant pakuotės turi būti nurodyta. Gamintoja pavadinimas. Įrenginiai. Krosnys, vakumatorius, mesmalė, purentuvas. Technologinis procesas. Išvados. Tikslas buvo susipažinti su mėsos vyniotinio gamybos technologija.


Darbe analizuojami mėsos vyniotiniams keliami kokybės reikalavimai. Produkto ženklinimas. Analizuojami gamybos įrenginiai. Technologinis procesas. (srautų diagrama).

GAMINIO REIKALAVIMAI SKIRSTOMI Į : Juslinius, Fizikinius-cheminius ir mikrobiologinius. PVZ: pateikiami jusliniai reikalavimai.

Išvaizda: sausas, švarus, apvalkalas nepažeistas, gaminys standžiai susuktas, suvyniotas į celofaninę plėvelę, galai stipriai surišti špagatu. Forma: pailga. Suslėgto cilindro. Konsistencija: standi. Pjūvio vaizdas: vienodai išmaišyta malta mėsa (faršas), kuriame matosi iki 3 mm dydžio kiaulienos , lašinių gabaliukai.

  • MS PowerPoint 92 KB
  • 2018 m.
  • Lietuvių
  • 7 puslapiai (193 žodžiai)
  • Kolegija
  • Bozena
  • Mėsos vyniotinio technologija ir keliami reikalavimai
    10 - 3 balsai (-ų)
Mėsos vyniotinio technologija ir keliami reikalavimai . (2018 m. Sausio 11 d.). https://www.mokslobaze.lt/mesos-vyniotinio-technologija-ir-keliami-reikalavimai.html Peržiūrėta 2018 m. Liepos 19 d. 04:49
×