Mitybos savęs įsivertinimo darbas


Mitybos stebėsena įvertinus kūno kompoziciją. energijos poreikiai ir pusiausvyra.


Darbo tikslas – išanalizuoti maisto medžiagų sudėtį, pasirinkti mitybos kiekį atitinkantį fizinį aktyvumą, apskaičiuoti kūno masės indeksą ir įsivertinti savo fizinį pajėgumą.

2. Apskaičiuoti maisto raciono (3 parų) sudėtį ir kaloringumą, kurį asmuo realiai gauna.

2. Apskaičiuoti maisto raciono (paros) sudėtį ir kaloringumą, kurį tiriamasis realiai gauna.

Mano maisto racionas nesubalansuotas. Angliavandenių, riebalų ir baltymų kiekis neatitinka rekomenduojamos paros maisto energetinės vertės. Angliavandenių pas mane yra per mažai (apie 3 proc.), o riebalų ir baltymų per daug (0,15 proc. ir apie 3 proc). Tačiau mano maisto racionas labai nenukrypęs nuo rekomenduojamų normų, nes tik šiek tiek yra per mažai angliavandenių ir tik truputį per daug riebalų ir baltymų.

____________________________ _____________Poilsio diena__________________2020ml__________________ Vienos dienos valgiaraštis (sporto, poilsio diena) Rekomenduojamas skysčių kiekis Valgiaraštį sudarė / vardas pavardė

  • Microsoft Word 624 KB
  • 2016 m.
  • Lietuvių
  • 6 puslapiai (1249 žodžiai)
  • Universitetas
  • Wioleta
  • Mitybos savęs įsivertinimo darbas
    10 - 2 balsai (-ų)
Mitybos savęs įsivertinimo darbas. (2016 m. Lapkričio 15 d.). https://www.mokslobaze.lt/mitybos-saves-isivertinimo-darbas.html Peržiūrėta 2019 m. Rugpjūčio 26 d. 08:05
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema