Mitybos stebėsena įvertinus kūno kompoziciją Energijos poreikiai ir pusiausvyra


Asmens sveikatos ugdymas. Mitybos stebėsena įvertinus kūno kompoziciją. Energijos poreikiai ir pusiausvyra darbo tikslas. S 10g. Kalaku tiena 50g. Juodoji arbata 150ml. Žolelių arbata 150ml. Rekomenduojami produktai daržovės , žalumynai neribojama. Riešutai , sėklos , riebalai. Prieskoniai , pagardai.


Darbo tikslas – išanalizuoti maisto medžiagų sudėtį, pasirinkti mitybos kiekį atitinkantį fizinį aktyvumą, apskaičiuoti kūno masės indeksą ir įsivertinti savo fizinį pajėgumą.

Suvartotų angliavandenių ir riebalų kiekis yra subalansuotas, tačiau suvartota per daug baltymų.

MAISTO GRUPĖS PRODUKTAI (įrašyti produktus gramais, surašyti baltymų, riebalų ir angliavandenių kiekį )

  • Microsoft Word 425 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 7 puslapiai (1406 žodžiai)
  • Universitetas
  • Rugiliak
  • Mitybos stebėsena įvertinus kūno kompoziciją Energijos poreikiai ir pusiausvyra
    10 - 2 balsai (-ų)
Mitybos stebėsena įvertinus kūno kompoziciją Energijos poreikiai ir pusiausvyra. (2017 m. Spalio 24 d.). https://www.mokslobaze.lt/mitybos-stebesena-ivertinus-kuno-kompozicija-energijos-poreikiai-ir-pusiausvyra.html Peržiūrėta 2019 m. Rugpjūčio 19 d. 13:41
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema