Duonos kepimo technologija

300 dokumentų
Duonos kepimo technologija kursinis darbas
Duonos kepimo technologija kursinis darbas.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 56 puslapiai
2017 02 08
Duonos kepimo technologija ir technologinių procesų mikroorganizmai
Įvadas. Duonos gamybos technologinio proceso ypatumai. Žaliavų mikroorganizmai ir jų šaltiniai. Duonos raugų mikroorganizmai. Duonos kepimo technologija. Ruginių miltų duonos tešlos mikroorganizmai. Kvietinių miltų duonos tešlos ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 15 puslapių
2018 03 27
Duonos kepimo technologija skaidrės
Įvadas. Duona Lietuvoje. Duonos asortimentas. Priklausomai nuo žaliavos sudėties, duona gali būti. Priklausomai nuo miltų tipo, duona gali būti. Žaliavos. Cheminė sudėtis,. Duonos gamybos technologija. Miltų paruošimas. Tešlos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 21 puslapis
2015 05 06
Duonos kepimo technologija referatas
Periodišku. Nubraižyti ir aprašyti srauto diagramą. Nubraižyti gaminamo produkto srauto diagramą. ( RV kiekvienos maisto tvarkymo pakopos metu. ( įvertinti RV. ( nurodyti prevencinę priemonę. ( Nustatyti ir apibūdinti svarbius valdymo ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 16 puslapių
2017 03 23
Duonos kepimo technologinių procesų mikroorganizmai. Toksinė infekcija - proteazė
Duonos kepimo technologinių procesų mikroorganizmai. Toksinė infekcija – proteozė. Apie duoną. Duonos gamybos technologinio proceso ypatumai. Žaliavų mikroorganizmai ir jų šaltiniai. Parazitai. Duonos raugų mikroorganizmai. Duonos kepimo ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 20 puslapių
2016 06 28
Duona referatas istorija kepimas tradicijos
Įvadas. Duonos kepimo istorija. Duonos maistinė vertė ir cheminė sudėtis. Pagrindinės duonos rūšys. Pagal žaliavas. Pagal technologiją. Kuo vertingesnė rugine duona? Kodėl verta atsisakyti baltos duonos. Duona vaistas, maistas ar ...
Kalbos kultūros savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 14 puslapių
2016 11 01
Mikrobiologiniai rizikos veiksniai ir jų prevencija duonos gamyboje mikrobiologijos pagrindu
Biologiniai rizikos veiksniai duonos gamyboje ir jų prevencija maisto mikrobiologijos pagrindu. Įvadas. Duona – kepinys. Situacija. Pirmadienį, Rugsėjo 19d. , parduotuvėje ,,IKI“ buvo pirkta. Situacijos analizė. Išvados. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 7 puslapiai
2016 11 08
Duonos produktų kepimo pramonė
Įvadas. Pagrindiniai duonos rinkos šakos dalyviai. Duonos rinkos šakos dalyvių didėjimas. Duonos gaminių pasiūla rinkoje. Pasiūlos pokyčiai. Duonos gaminių paklausa rinkoje. Duonos rinkos vertė augs. Paklausos ir pasiūlos elastingumas. ...
Ekonomikos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 17 puslapių
2014 09 18
Augalinių maisto žaliavų ir produktų gamyba ir higiena Grūdų, miltų, duonos ir kepinių technologija
Grūdai , malimas. Sandėlių ir grūdų kenkėjai , jų nustatymas , prevencijos priemonės. Miltų technologinių parametrų parinkimas skirtingiems duonos - pyrago gaminiams. duonos ligos. Tradicinė duonos gamybos technologija ir jos ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 19 puslapių
2017 01 02
Maisto priedai duonoje
Įvadas. Duonos gamybos technologija. Duonos istorija. Duonos savybės ir vertė. Duonos gamybai naudojama žaliava. Duonos gamyboje naudojami priedai. Naudojamų duonos gamybai maisto priedų charakteristika. Ekologiška duona. Įdomus faktai apie ...
Technologijų referatai, Referatas, 17 puslapių
2016 08 04
Mikroorganizmų fermentai ir panaudojimas maisto produktų technologijose: Duonos kepimo organizmai
Įvadas. Mikroorganizmų fiziologija. Mikroorganizmų cheminė sudėtis. Mikroorganizmų fermentai. Mikroorganizmų fermcntų panaudojimas. Duonos kepimo technologinių procesų mikroorganizmai. Tešlos mikroorganizmai ir jų veikla. Kvietinės ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 22 puslapiai
2019 03 15
Grikinės duonos gamybos cechas
Įvadas. Įmonės tipas. Kuriamos įmonės planuojamų gaminių asortimentas. Duonos(grikinės) kepimo technologinė schema. Būtinieji technologiniai skaičiavimai. Įrenginių sąrašas duonos gamybos įmonėje. Įmonės patalpų planas. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 10 puslapių
2017 12 15
Duonos reikšmė lietuvių papročiuose ir tradicijose
Duonos reikšmė lietuvių papročiuose ir tradicijose. Kepa duoną ankstyvą rytą. Pirkia kvepia Ajerais ir saldžiarūgščiu minkymu. Kodėl duona buvo vertinama, bei garbinama? Kaip ir kada buvo kepama duona? Kokia duonos reikšmė? Duonos ...
Kultūros skaidrės, Skaidrės, 6 puslapiai
2019 06 03
Lietuvos duonos istorija ir gamybos technologija
Įvadas. Lietuvos duonos istorija. Pagrindinės duonos rūšys. Pagal žaliavas. Pagal technologijas. Duona lietuviškose tradicijose. Šventinis pyragas. Duona vestuvėse. Duona nuo seno vadinta stebuklinga. Lietuviškos duonos receptai. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 15 puslapių
2018 05 23
Bandelių kepimas
Duonos kepimo technologijos ir įrengimų modulio praktiniai darbai. Natalija butrimienė duonos kepimo technologijos ir įrengimų modulio užduotys. Natalija butrimienė maisto saugos ir kokybės modulio mikrobiologijos praktiniai darbai. Natalija ...
Technologijų laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 12 puslapių
2015 04 28
Mikrobiologija duonos mikrobiologines ydos
Duonos ydos, jų sukėlėjai ir profilaktika. Duonos pelėjimas. Duonos pigmentacija. Kreidinis duonos gedimas. Bulvinė liga: sukėlėjai, aplinkos higiena ir sanitarija. Duonos gaminių apsauga nuo gedimo. Mikrobinis duonos gedimas. Kreidinį ...
Chemijos analizės, Analizė, 8 puslapiai
2013 04 04
Kepimo įranga
Periodinio veikimo gruzdintuvės. Eksploatacijos taisyklės. Kepimo spintos. Elektrinė konditerinė kepimo spinta. Eksplotavimo taisyklės (elektrinės kepimo spintos).
Kulinarijos konspektai, Konspektas, 16 puslapių
2015 05 12
Mikrobiologijos savarankiškas darbas Duona
Įvadas. Cheminė duonos sudėtis ir jų maistinė vertė. Duonos mikrobiologija. Duonos gamybos technologinio proceso ypatumai. Duonos ydos, jų sukėlėjai ir profilaktika. Mikrobinis duonos gedimas. Duonos gaminių apsauga nuo gedimo. Šaltiniai.
Biologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2013 07 09
Duonos ir pyrago gaminiai
Duonos pyrago gaminiai. Ką vadiname duona. Duonos rūšys. Duona Lietuvoje. Žaliavos. Duonos ir pyrago gamybos technologinio proceso schema. Duonos jusliniai rodikliai. Duonos kokybės reikalavimai. Duonos kepimas namų sąlygomis. Ruginės ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 15 puslapių
2018 01 05
Kepimo spintos
Kepimo spintos. Darbo tikslas. Sužinoti kas yra kepimo spintos ir koks jų pritaikymas maisto pramonėje. Darbo uždaviniai. Sususipažinti su kepimo. Kas tai yra? Elektrinės kepimo spintos skirtos kulinariniams bei konditeriniams gaminiams ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2016 11 17
Benroji maisto produktų technologija Laboratoriniai darbai
Benroji maisto produktų technologija. Laboratorinis darbas miltų drėgmės nustatymas darbo tikslas. Laboratorinis darbas miltų glitimo kiekio nustatymas darbo tikslas. Laboratorinis darbas duonos akytumo nustatymas darbo tikslas. Pasvėriau ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 7 puslapiai
2016 10 07
Duonos mikrobiologija
Įvadas. Pagrindinių duonos sudedamųjų dalių mikrobiologija. Duonos gamybos mikrobiologija. Duonos gamybos technologinio proceso ypatumai. Duonos gedimai, jų sukėlėjai. Naudingi mikroorganizmai. Žalingi mikroorganizmai. Sąnitarinės ...
Kulinarijos referatai, Referatas, 16 puslapių
2013 08 19
Duonos kepinių įmonės steigimo procesas, veiklos organizavimo proceso modeliavimas
Duonos kepinių įmonės steigimo procesas, veiklos organizavimo proceso modeliavimas. Įvadas. Duonos gaminių kepimo verslo samprata. Tinklinio modelio konstravimas. Tinklinio modelio grafiko konstravimas ir optimizavimas. Išvados. ...
Vadybos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 20 puslapių
2019 03 05
Duonos technologinių procesų mikroorganizmai ir salmoneliozė
Įvadas. Duonos gaminių žaliavų mikroorganizmai. Duonos gamybos mikrobiologija. Raugų paruošimas. Duonos gamybos ypatumai. Duonos gedimai, jų sukėlėjai ir profilaktika. Sanitarinė duonos gamybos kontrolė. Išvados. Naudota literatūra. ...
Biologijos referatai, Referatas, 19 puslapių
2014 12 09
UAB „Vilniaus duona” gamybos organizavimas
Įvadas. Duonos gamybos organizavimo ypatumai. Duonos gamybos vieta žemės ūkio sistemoje. Duonos gamybos teisiniai aspektai. Duonos gamybos ypatumai. Duonos gamybos Uab „Vilniaus duona” organizavimas. Duonos gamybos aplinkos veiksnių ...
Vadybos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 26 puslapiai
2016 03 30
Plikytos duonos gamybos technologija
Įvadas. Technolohinė kortelė. Gamybos procesai ir naudojami įrengimai. Technologinio proceso schema. Svarbūs valdymo taškai. Plikytos duonos gamyboje vartojamų žaliavų tiekėjai.
Maisto technologijos referatai, Referatas, 13 puslapių
2018 10 24
Duonos, pyrago, miltinės konditerijos kepinių ir jų gamybai naudojamų žaliavų keliamų kokybės reikalavimai
Įvadas. Bandelė – smulkusis. Tikslas – įgyti žinių ir gebėjimų tyrimo išvadoms formuoti. Kvietiniai miltai. Duonos, pyrago, miltinės konditerijos kepinių ir jų gamybai naudojamų žaliavų keliamų kokybės reikalavimų analizė. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 9 puslapiai
2020 01 11
Darbo higiena duonos pramonėje
Žmogaus sauga. Darbo higiena duonos pramonėje. Kaunas. Kokybės užtikrinimas duonos pramonėje. Duonos produktų kokybė, higiena ir ypač jų sauga. Duonos gaminiai. Duonos gaminimo įmonės susiduria su labai griežtais higienos standartais. ...
Pramonės ir gamybos skaidrės, Skaidrės, 7 puslapiai
2019 05 13
Duonos ir pyrago gaminiai, importas eksportas
Turinys. Įvadas. Teorinė dalis. Duonos ir pyrago gaminių transportinės būklės įvertinimas. Duonos ir pyrago gaminių transporto priemonių apžvalga. Metodika. Duonos ir pyrago gaminių logistikos proceso vertinimas. Duonos ir pyrago ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 26 puslapiai
2018 05 11
Duonos reikšmė Lietuvoje
Duonos reikšmė Lietuvoje. Duona. Duonos istorija. Lietuvos duonos istorija. Lietuviškos duonos rūšys. Duona lietuviškose tradicijose. Duona- patarlės ir priežodžiai. Lietuviškos naminės duonos receptas. Duona, kurią galima iškepti ...
Turizmo skaidrės, Skaidrės, 17 puslapių
2016 06 23
Duonos pjaustymo mašina
Duonos pjaustymo mašinos. Kaip veikia duonos pjaustimo mašina. Kam skirta duonos pjaustimo mašina? Gastronomijos produktų pjaustymo mašina „Stellina - 220". Mašiną sudaro. Eksploatavimas bei darbo sauga. Pradedamas darbas. Maitinimo ...
Mechanikos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2016 06 28
Miltų gamybos technologija, grūdų paruošimo etapai
Miltų gamybos technologija. Grūdų paruošimo etapą sudaro. Cheminė miltų sudėtis. Miltų asortimentas. Kvietinių miltų tipai. Ruginių miltų tipai. Rūpių ruginių miltų tipai. Miltų jusliniai, fizikiniai ir cheminiai rodikliai. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 28 puslapiai
2019 05 10
Forminės duonos kepimo cecho modernizavimas
Bd žiniaraštis. Įvadas. Profesinių kompetencijų sąrašas. Informacijos šaltinių apžvalga. Projektinė baigiamojo darbo dalis Techninis ekonominis pagrindimas. Produkcijos asortimento parinkimas. Pagrindinių ir pagalbinių žaliavų ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 67 puslapiai
2015 03 18
Raugai duonos gamyboje
Times New Roman. Simsun. Symbol. 1_Default Design. Microsoft Word Document. Raugai duonos gamyboje. Įvadas. Raugai ruginės duonos gamyboje. Raugai ruginės duonos gamyboje. Raugai kvietinės duonos gamyboje. Raugai kvietinės duonos gamyboje. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 109 puslapiai
2014 06 10
Grūdų ir duonos mikrobiologija
Grūdų ir jų produktų mikrobiologija. Lektorė A. Laukaitienė. Grūdų gedimas. Grūdų paviršiuje visada. Pradėję gesti grūdai netinka žmonių maistui. Grūdų apsauga nuo gedimo. Laikomi sausose, vėsiose patalpose Nuėmus derlių ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2016 11 01
Duonos istorija
Duona. Kepinys iš ruginių  kvietinių  kvietruginių miltų. Sudėtis. Pagrindinės žaliavos duonai yra persijoti miltai ir vanduo, pagalbinės – druska, raugas, mielės. Skoniui pagerinti kai kada ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2018 12 10
×
24 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo