Kavines meniu

298 dokumentai
Kavinės menių pavyzdys
Cezario salotos. 18,90 Lt(Pasirinktinai su skrudinta kiaulienos šonine, vištiena, lašiša. Graikiškos salotos su feta sūriu. 15,90 Lt(Paprika, pomidorai, mėlynasis svogūnas, fetos sūris, aisbergo salotos, graikiški riešutai, alyvuogės, ...
Maisto technologijos pavyzdžiai, Pavyzdys, 10 puslapių
2016 08 11
Meniu planavimas
Meniu planavimas. Meniu tipai. Ciklinis meniu. Ciklinių meniu privalumai. Ciklinių meniu trūkumai. Iš anksto suplanuotos ir suprojektuotos meniu. Privalumai. Trūkumai. Meniu struktūra. Esminiai apsvarstymai prieš planuojant meniu. Meniu ...
Kulinarijos referatai, Referatas, 10 puslapių
2011 12 29
Restoranai, valgyklos, kavinės skaidrės
Restoranai, kavinės, valgyklos. Restoranas. Restorano aplinka. Restoranų klasifikavimas. Restorano meniu. Restorano aptarnavimo reikalavimai. Restoranai Panevėžyje. Kavinės. Kavinės aplinka. Kavinių klasifikavimas. Kavinės meniu. Kavinės ...
Technologijų skaidrės, Skaidrės, 19 puslapių
2016 07 03
Kavinės verslo planas Le French café
Įvadas. Verslo aprašymas ir bendra informaciją apie le french cafÉ. Informacija apie kavinę. Verslo formos pasirinkimas. Kavinės tikslai. Kavinės vertybės. Įvaizdis ir kavinės ženklas. Gaminiai ir paslaugos. Rinkos apžvalga. Rinka. ...
Verslo verslo planai, Verslo planas, 21 puslapis
2017 04 11
Valgiaraščiai ir jų rūšys
Valgiaraščiai Valgiaraščių rūšys. A la carte. Table d’hote. Specialaus vakarėlio arba funkcinis meniu. Ciklinis meniu. Ciklinių meniu privalumai. Ciklinių meniu trūkumai. Meniu Struktūra. Esminiai apsvarstymai prieš planuojant meniu. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 7 puslapiai
2014 07 04
Kavinės projektas
9,7( 3 atsiliepimai )
50 vietų pakelės užeiga - kavinė. Įvadas. Technologiniai skaičiavimai. Maitinimo veiklos apibūdinimas. Analogiškų įmonių analizė. Technologijos, patiekalo savikainos kortelių, technologinių schemų sudarymas ir energinių verčių ...
Technologijų kursiniai darbai, Kursinis darbas, 44 puslapiai
2013 04 30
Nacionalinių patiekalų kavinės organizavimas
Įvadas. Žemaičių virtuvė namuose. Žemaičių kraštas žemėlapyje. Žemaičių kavinė. Klientų aptarnavimas. Stalų serviravimo būdai. Žemaičių kavinės meniu. Bulvinių blynų receptūra. Vištienos filė kepsnys su sūriu ir saulėje ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 12 puslapių
2015 03 26
Kavinės kūrimas ir valdymas. Marketingas
Įvadas. Paslaugų esmė, savybės ir klasifikacija. Paslaugų marketingo ypatumai. Paslaugų įmonių marketingo strategijos. Prekes lydinčios paslaugos. Kavinės kūrimas ir valdymas. Kavinės kūrimas. Maisto prekių kainos ir nuolaidos. ...
Ekonomikos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 25 puslapiai
2012 02 29
Kavinės paslaugos gavėjo ir paslaugos tiekėjo tarpusavio ryšių tyrimas
Įvadas. Uab veiklos aprašymas. Vizija, misija ir tikslai. Paslaugų teikimo sistemos elementai. Vartotojų nuomonės tyrimas. Anketos analizė. Išvados. Literatūra. Priedai. Priedas. Instrumentariumas. Priedas. Anketa.
Vadybos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 18 puslapių
2012 02 27
Mitybos ir maisto kultūra tarpukario Lietuvoje
Mitybos ir maisto kultūra tarpukario Lietuvoje. Tarpukaris. Laikinoji sostinė. Skirtumai. Žymiausi restoranai. „Metropolis“. „Versalis“. „Trys milžinai“. „Konradas“. Vegetariškos kavinės. Maistas ir mityba. Pokyčiai ...
Istorijos skaidrės, Skaidrės, 19 puslapių
2018 05 10
Rusų skaidrės apie viešbutį ir restorano meniu valgiaraštį
Гостиница "звезда“ ежедневное меню. Меню завтрак. Амлет. Хлопья. Блины. Каша. Меню завтрака, напитки. Обеденное меню. Напитки, десерт. ...
Rusų kalbos skaidrės, Skaidrės, 8 puslapiai
2013 01 30
18-tas gimtadienis, šventės organizavimas Meniu
Darbo tikslai ir uždaviniai. Įvadas. Pasiruošimas 18- tam gimtadieniui. Gimtadienio laikas. Gimtadienio vieta. Veikla. Renginio užsakymo sudarymas. Meniu sudarymas. Meniu. Stalo serviravimas. Išvados. Literatūra.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 13 puslapių
2017 02 26
Meksikietiškos kavinės verslo planas skaidrės
Verslo planas. Idėja. Eat and smile. Projekto tikslai. Projekto uždaviniai. Pagrindinis uždavinys. Projekto nauda įmonei. Projekto poveikis. Planuojamos investicijos. Rinkos analizė. Sėkmės veiksniai. Konkurentai. Planuojamos investicijos. ...
Vadybos skaidrės, Skaidrės, 19 puslapių
2013 01 28
Meniu dizaino ypatumai
Meniu dizaino ypatumai. Dabar bus pateikiami 6 išskirtiniai meniu dizainai. Smith restoranas ir klubas įsikūręs Gay Village centre, Toronte. Minimalistinis ir elegantiškas meniu dizainas puošia Niujorko restorano Eleven Madison Park ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2017 11 09
Vero cofee ir Caif cofee kaviniu marketingo komplekso palyginimas
Caif cafe” meniu (31). Vero cafe” meniu (29). Kainų lyginimas. Kavinių tinklas Lietuvoje. Prekių pateikimas (paskirstymas). Mobilios kavinės paslauga. Vero cafe” rėmimas. Mobili kavinė Kavos kortelė “Twiter”. Caif cafe” rėmimas. ...
Marketingo skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2016 06 30
Greito maisto kavinės kūrimas
Greito maisto kavinė. Tikslas. Atidaryti greito maisto. Paskola. Reikalinga 50 000 eurų paskola. Kavinės Vieta. Radome puikia vieta. Patiekiamas maistas. Nesveikas maistas Pica Mėsainis Kebabas Koldūnai Bulvytės fri. Kavinės ...
Verslo skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2017 06 07
Kavinės marketingo strategija
Kavinės marketingo strategija Kavinės logotipas. Maisto kokybės gerinimas. Tolesnių veiksmų marketingo srityje gairės.
Marketingo savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 5 puslapiai
2018 03 06
Maitinimo paslaugų vadyba: kavinės „Dangiškas skonis” gamybinės programos sudarymas
Kavinės „Dangiškas skonis”asortimentas. Planuojamų lankytojų skaičius kavinėje „Dangiškas skonis”. Kavinės „Dangiškas skonis ” gamybos procesų organizavimo etapai.
Turizmo savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 7 puslapiai
2015 03 16
Meniu sudarymas
Įvadas. Meniu „Aštrusis pipiras“. Išvados.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 7 puslapiai
2015 12 07
Kavinės verslas plėtra: verslo planas
Kavinės verslas plėtojimas verslo planas. Santrauka. Kavinės „saulė“ verslo planas. Siūlomo projekto esmė. Rinkodaros planas. Gamybos planas. Organizacinis planas. Finansinis planas. Išvados. Literatūros sąrašas.
Verslo verslo planai, Verslo planas, 18 puslapių
2018 12 10
Vartotojo meniu programoje MS Access
Vartotojo meniu kūrimas programoje MS Access. Praktinė užduotis su atsakymais.
Informatikos pavyzdžiai, Pavyzdys, 1 puslapis
2010 06 17
Restorano kavinės verslo planas
Verslo aprašymas. Verslo srities aprašymas. Steigiamos įmonės rūšis. Įmonės tikslai ir uždaviniai. Marketingas. Rinkos apžvalga. Rinkos dalies išskirimas. Konkurencijos analizė. Marketingo planas. Kainų politika. Pardavimo strategija. ...
Vadybos verslo planai, Verslo planas, 59 puslapiai
2012 04 11
Kavinės rinkodaros planas
Įvadas. Išorės veiksnių analizė. Ekonominė aplinka. Socialinė ir kultūrinė aplinka. Politinė ir teisinė aplinka. Gamtinė aplinka. Vidaus veiksnių analizė. Pirkėjai. Tiekėjai. Partneriai. Konkurentai. Gaminama produkcija ir teikiamos ...
Marketingo kursiniai darbai, Kursinis darbas, 17 puslapių
2013 04 08
Kavinės paslaugų pasiūlos tyrimas
Įvadas. Paslaugos samprata, paslaugos savybės, paslaugų pasiūlą įtakojantys veiksniai. Paslaugų samprata. Paslaugų savybės. Paslaugų nematerialumas. Paslaugos neatsiejamumas. Kokybės nepastovumas. Paslaugos trumpalaikiškumas. Nuosavybės ...
Marketingo kursiniai darbai, Kursinis darbas, 25 puslapiai
2013 11 06
5 dienų žygio meniu sudarymas
Įvadas. Kelmės ir telšių rajonų turizmo infrastruktūros šiandieninė situacija. Maisto pasipildymo galimybės maršrute šiauliai- biržuvėnai. Žygio meniu. Asmenims. Bendras grupės maisto kiekis. Išvados. Literatūra ir šaltiniai. Darbo ...
Turizmo namų darbai, Namų darbas, 10 puslapių
2012 02 17
Kavinės verslo planas skaidrės
Verslas. Tikslai. Kavinės uždaviniai. Verslo uždaviniai. Uždaviniai. Pagrindinis uždavinys. Verslo nauda įmonei. Kavinės vieta. Kavinių poveikis. Planuojamos investicijos. Rinkos analizė. Finansavimo šaltiniai. Planuojamos investicijos. ...
Ekonomikos skaidrės, Skaidrės, 22 puslapiai
2013 10 10
Restorano kavinės projektas
9,5( 2 atsiliepimai )
Įvadas. Technologinė dalis. Patiekalų skaičiaus realizavimo apskaičiavimas. Valgiaraščio sudarymas. Dienos valgiaraštis. Baro meniu. Technologinės kortelės. Patiekalų technologijos schemų sudarymas. Savikainos kortelės. Energinių ...
Verslo kursiniai darbai, Kursinis darbas, 54 puslapiai
2014 12 06
Kavinės pristatymas
Kavinės „Primavera“ pristatymas. Mūsų įmonės misija – suteikti klientams galimybę greitai ir skaniai pavalgyti. Reikalingi ištekliai. „Primavera“ komanda siekia, kad kiekvienas klientas kavinukėje rastų kažką sau.
Marketingo skaidrės, Skaidrės, 6 puslapiai
2014 11 26
Kavinės verslo plėtra - verslo planas
Įvadas. Verslo plano aprašymo šaltinių apžvalga. Kavinės „Po liepa“ marketingo planas. Įmonės vizija, tikslai ir galimybės.
Verslo verslo planai, Verslo planas, 15 puslapių
2018 03 20
Kavinės verslas skaidrės
Verslo planas. Idėja. Planuojama atidaryti patiekalų kavinė naujai statomoje degalinėje. Tikslai. Rinką papildyti tradiciniais patiekalais. Pagrindinis uždavinys. Gauti finansavimą iš banko naujos kavinės steigimui. Projekto nauda įmonei. ...
Ekonomikos skaidrės, Skaidrės, 8 puslapiai
2015 03 23
Mitybos profesijos
Mityba. Kas yra mityba? Mityba – organizmo veiklos. Sveikos mitybos piramidė. Kokios yra profesijos? Virėjas Konditeris Pieninės operatorius Kepėjas Dietologas Kavinės direktorius Picų kepėjas. Virėjas. Virėjas – virtuvėje ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 13 puslapių
2016 10 20
Maitinimo įmonės charakteristika, patalpų išdėstymas, patiekalų asortimentas
Įvadas. UAB “Gotika” įmonės charakteristika. UAB „Gotika“ kavinės patalpų išdėstymas ir maitinimo įmonės naudojami įrenginiai. Įmonės ir jos teikiamų paslaugų reklama. Valgiaraščio, menių struktūra, patiekalų ...
Vadybos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 28 puslapiai
2018 11 18
Technologijų mokyklinio brandos egzamino baigiamojo darbo aprašas Kavinė
Techninė užduotis. Pagrindinės baigiamojo darbo apraše vartojamos sąvokos. Projektavimas. Idėjos paieška, analogai, jų analizė ir apibendrinimas. Kavinės analogai. Įdėjos įgyvendinimo etapai. Veiklos įregistravimas. Kavinės vieta. ...
Technologijų aprašymai, Aprašymas, 20 puslapių
2014 05 20
Autocad aprašymas
8,5( 2 atsiliepimai )
Autocad 2010 aplinka. Esinių (grafinių objektų) sąvybės. Duomenų įvedimas. Esinių braižymas (komandų meniu draw, įrankių juosta draw). Esinių redagavimas (komandų meniu modify, įrankių juostos modify ). Matmenų žymėjimas ...
Braižybos konspektai, Konspektas, 30 puslapių
2016 10 17
Langų kūrimas C++
Langų kūrimas Microsoft Visual C++ 2012 programavimo aplinkoje. Projekto sukūrimas. Formos savybių keitimas. Reikšmių įvedimas, mygtuko veiksmo programavimas. Meniu valdoma programa ir dialogo organizavimas. Meniu įkėlimas į formą ir ...
Informatikos aprašymai, Aprašymas, 21 puslapis
2014 03 20
Scenarijus Naujo meniu pristatymas „Spoon to the Moon“ restorane
Scenarijus Naujo meniu pristatymas „ Spoon to the Moon “ restorane “. Naujo meniu pristatymas. Renginio forma. Renginio idėja. Dalyviai ir atlikėjai. Detalūs renginio parengiamieji darbai Renginio erdvė. Renginio techninė dalis. Renginio ...
Menų scenarijai, Scenarijus, 6 puslapiai
2015 12 07
×
Nežinai kaip atlikti užduotį? Klausk!