Mesos perdirbimo pramonė

300 dokumentų
Maisto pramonė Lietuvoje
Maisto pramonė Lietuvoje. Kas yra maisto pramonė? Maisto pramonė - pramonės šaka, užsiimanti maisto (tiek pusgaminių, tiek gaminių) gamyba. Pagrindinės maisto pramonės šakos. Mėsos pramonė Pieno pramonė Žuvies. Mėsos pramonė. ...
Pramonės ir gamybos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2017 11 16
Prezentacija apie maisto pramonę
Maisto pramonė. Maisto pramonė Maisto pramonės istorija Lietuvoje Maisto pramonės šakų išsidėstymas Maisto pramonės rūšys. Maisto pramonė – viena iš seniausių ir labiausiai paplitusių pramonės šakų. Maisto pramonės istorija ...
Pramonės ir gamybos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2018 03 16
Maisto pramonė skaidrės (2)
Maisto Pramonė. Maisto pramonės šakos. Pieno pramonė Duonos pramonė Mėsos. Pieno pramonė Pieno pramonė – maisto pramonės. Mėsos pramonė Mėsos pramonė – maisto pramonės. Alkoholinių ir gaiviujų gėrimų pramonė Alkoholinių ir ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2016 11 20
Lietuvos maisto pramonė
Lietuvos maisto pramonė. Maisto pramonė – viena iš seniausių ir labiausiai paplitusių pramonės šakų. Maisto pramonė apima. Maisto produktų eksportas. Daugumą maisto produktų suvartoja valstybių. Maisto pramonės istorija. ...
Pramonės ir gamybos skaidrės, Skaidrės, 20 puslapių
2018 05 02
Lietuvos grudų perdirbimo pramonė
Įvadas. Pramonės konkurencingumas bei konkurencinių pranašumų formavimas. Europos ekonominės integracijos įtaka lietuvos pramonės konkurencingumui. Lietuvos grūdų perdirbimo pramonės konkurencingumo tyrimo es kontekste metodologija ir ...
Ekonomikos referatai, Referatas, 28 puslapiai
2012 02 23
Žuvų perdirbimo pramonė
Žuvų perdirbimo pramonė. Pagaminta ir perdirbta žuvininkystės produkcija. Vidutinis žuvų perdirbimo pramonės darbuotojų skaičius. Vidutinis metinis žuvų perdirbimo pramonės įmonėse darbuotojų dirbtų valandų skaičius. Verslinis ...
Pramonės ir gamybos skaidrės, Skaidrės, 16 puslapių
2019 04 09
Maisto pramonė pristatymas
Maisto pramonė. Maisto pramonės istorinė apžvalga Šešios pagrindinės maisto pramonės šakos Pieno pramonė. Tai pramonės šaka, užsiimanti maisto (tiek pusgaminių, tiek gaminių) gamyba. Maisto pramonės šakos. Pieno pramonė Duonos ...
Technologijų skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2015 02 20
Naftos pramonė ir ekologinės problemos
Naftos pramonė ir. Ekologinės problemos. Nafta. Naftos sudėtis. Naftos kilmės hipotezės. Naftos gavyba. Naftos perdirbimas. Naftos frakcinis distiliavimas. Pagrindinės naftos frakcijos. Naftos krekingas. Naftos riformingas. Naftos gavyba ...
Chemijos skaidrės, Skaidrės, 16 puslapių
2018 06 05
Fermentų panaudojimas maisto pramonėje skaidrės
Fermentų panaudojimo maisto pramonėje. Tikslas ir uždaviniai. Fermentų sudėtis ir savybės. Fermento veikimo mechanizmas. Fermentų svarba maisto pramonei. Fermentacija. Fermentacijos tipai. Fermentai naudojami. Pieno pramonė. Reninas. ...
Biologijos skaidrės, Skaidrės, 34 puslapiai
2019 01 12
Biotechnologijos ir maisto pramonė
Biotechnologijos ir maisto pramonė. Biotechnologija- bet kuri technologija. Biotechnologijų šakos. Žalioji biotechnologija Mėlynoji. Veiklos sritys, kuriose taikomos biotechnologijos. Farmacija Medicina Lengvoji pramonė Maisto pramonė ...
Biologijos skaidrės, Skaidrės, 7 puslapiai
2019 03 24
Mėsos ir mėsos produktų mikroorganizmai
Mėsos ir mėsos produktų mikroorganizmai. Mėsos mikrobiologinė kontrolė Praktinis darbas Nr. Išvardinkite mėsos produktų mikrobiologines savybes apibūdinančius rodiklius. Aukščiausios rūšies mėsos gaminiai.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 4 puslapiai
2018 06 20
Mėsos mikrobiologiniai gedimai
Mėsos mikrobiologinis. gedimas. Įvadas. Kas turi įtakos Mėsos mikrobiologiniam gedimui? Kada atsiranda gedimo požymiai? Galima išskirti šias atšaldytos mėsos gedimo rūšis. Mėsos mikrobiologinių gedimų sukėlėjai. Atšaldytos mėsos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 17 puslapių
2019 10 04
Mėsos mikrobiologija: mėsos šviežumo nustatymas
Mėsos apsauga nuo mikrobinio užteršimo. Mėsos šviežumo nustatymas. Gyvulių mėsos šviežumo požymiai. Atšaldytos ir sušaldytos mėsos mikroorganizmai. Mikrobai greičiau dauginasi atšildytoje mėsoje , kuri buvo lėtai užšaldyta. ...
Maisto technologijos analizės, Analizė, 4 puslapiai
2018 11 21
Chemijos pramonė Lietuvoje
Chemijos pramonė. Lietuvoje. Plastmasių gamyba. Uab stigma. Uab Plastmasės fabrikas. Odos perdirbimo pramonė. Odos gaminiai ir KO. Popieriaus pramonė. Uab Grigeo Grigiškės. Dažų, lakų ir klijų gamyba. Uab Dažų ir dangų fabrikas. Naftos ...
Chemijos skaidrės, Skaidrės, 22 puslapiai
2016 01 25
Maisto pramonė Lietuvoje referatas
Mėsos pramonė Lietuvoje. UAB „Utenos mėsa“. AB „Krekenavos agrofirma“. Daivida. Arvi kalakutai. Klaipėdos mėsinė. Priedai. Šaltiniai.
Pramonės ir gamybos referatai, Referatas, 7 puslapiai
2020 02 19
Mėsa skaidrės
Mėsa - kas tai? Kokia svarba žmogui naudojant mėsos produktus? Gaminimo būdai. Ką darome iš mėsos? Kur laikome mėsos produktus? Kokių yra mėsos rūšių? Su kuo derinami mėsos patiekalai? Kam skirti mėsos patiekalai? Receptas. Gaminimas. ...
Technologijų skaidrės, Skaidrės, 18 puslapių
2014 01 17
Mėsos ir mėsos produktų mikroorganizmai Mėsos mikrobiologinė kontrolė
Mėsos ir mėsos produktų mikroorganizmai. Mėsos mikrobiologinė kontrolė Praktinis darbas Nr. 2018 03 20 1 Užduotis Sudaryti minčių žemėlapį tema – mėsa ir mėsos produktai. D ir PP vitaminų. Pagrindinių baltyminių medžiagų. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 5 puslapiai
2018 06 20
Lietuvos maisto pramones konkurencingumo didinimo strategijos. Bakalauro darbas.
Įvadas. Konkurencingumo samprata, prielaidos ir didinimo strategijos. Konkurencingumo koncepcija ir jos teorinės interpretacijos. Konkurencingumo strategijos. Adaptavimosi išorinėje aplinkoje. Vidinių išteklių. Bendradarbiavimo ir ryšių ...
Ekonomikos bakalauro darbai, Bakalauro darbas, 90 puslapių
2010 10 10
Pramonės geografija Lietuvoje
Pramonės geografja (Lietuva). Pramonė yra svarbi ūkio šaka. Kasybos pramonės geografija. Šios pramonės pagaminta produkcija sudaro 2% visos gaminamos produkcijos vertės. Kuro ir elektroenergetikos pramonė. Lietuvoje yra nedaug savo kuro ...
Geografijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2018 05 18
Biologiniai rizikos veiksniai
Biologiniai rizikos veiksniai. Kas tie biologiniai rizikos veiksniai? . Biologinėmis medžiagomis vadinami mikroorganizmai. Ką sukelia biologinės medžiagos? . Biologinės medžiagos gali sukelti infekcines. Biologinės medžiagos retai ...
Biologijos skaidrės, Skaidrės, 6 puslapiai
2016 07 02
Pramonė
Pramonė. Pramonė – gamybos. Ši ūkinė veikla skaidoma taip Gavybos pramonė – mineralinių žaliavų gavyba kasyklose ir gręžiniuose. Pramonės šakos. Maisto pramonė Tekstilės. Pramonės šakų grupės. Sunkioji pramonė. Perdirbamos ...
Pramonės ir gamybos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2016 06 29
Mėsos mikrobiologija listeriozė
Įvadas. Mėsos mikroflora. Mėsos užterštumas mikroorganizmais. Mėsos užterštumas prieš gyvūlio skerdimą. Poskerdiminis užterštumas. Endogeninis užterštumas. Mėsos mikrobinis gedimas ir sukėlėjai. Gleivėjimas. Puvimas. Pelėjimas. ...
Biologijos referatai, Referatas, 16 puslapių
2013 12 19
Kauno prekybos centrų mėsos ph leistino rodiklio nustatymas ir vertinimas
Santrauka. Kauno miesto parduotuvių maltos mėsos ph nustatymas ir įvertinimas. Literatūros apžvalga. Mėsa. Statistika. Veiksnių, įtakojančių mėsos ir jos gaminių pH analizė. Faktoriai įtakojantys mėsos ph kaitai. Laikas. Lytis. ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 24 puslapiai
2017 01 02
Mėsos ir jos produktų mikrobiologija
Įvadas. Mėsos mikroflora. Atšaldytos, atšildytos ir sušaldytos mėsos mikroorganizmai. Atšaldytos mėsos mikroorganizmai. Sušaldytos mėsos mikroorganizmai. Atšildytos mėsos mikroflora. Sūdytų mėsos produktų mikroorganizmai. Mėsos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 19 puslapių
2016 06 26
Mėsos prekės
Mėsa ir mėsos prekės. Naminių gyvulių, paukščių, laukinių žvėrių ir paukščių skerdena arba jos dalys. Cheminė mėsos sudetis ir jos maistinė vertė. Baltymų. Riebalai. Angliavandenių. Mineralinių medžiagų. Vitaminų. Energinė ...
Technologijų skaidrės, Skaidrės, 26 puslapiai
2013 04 29
Lengvoji pramonė. Lengvoji pramonė- pramonės šaka, apimanti kailių, odos, avalynės, siuvimo, tekstilės pramonę. Lengvoji pramonė skirstoma. Siuvimo pramonė. „Lietvilna“. Galanterijos pramonė. „Mados Guru“. Odos pramonė. ...
Pramonės ir gamybos skaidrės, Skaidrės, 20 puslapių
2018 03 20
Mėsos cheminės sudėties analizė
Įvadas. Mėsos cheminės savybės. Mėsos baltymai. Mėsos riebalai. Komponentų pokyčiai laikymo metu. Pakitimai mėsoje laikymo metu. Mėsos svarba. Išvados. Naudota literatūra.
Chemijos referatai, Referatas, 10 puslapių
2012 05 27
Rūkytų mėsos produktų mikrobiologija
Darbo tikslas supažindinti su rūkytų mėsos gaminių mikrobiologija. Mikroorganizmų augimo dėsningumai mėsos gamybos metu. Šaltas mėsos gaminių rūkymas. Karštas mėsos gaminių rūkymas. Pradinės kultūros rūkytų mėsos produktų ...
Biologijos skaidrės, Skaidrės, 18 puslapių
2014 05 07
Maisto pramonė projektas
Projektinis darbas. Darbo tikslas. Maisto pramonė. Maisto pramonė skirstoma į šias šakas. Svarbiausi ištekliai. Veiksniai lemiantys pramonės šakos išsidėstymą. Situacija pasaulyje. Daugiausiai mėsos pagaminančios valstybės. ...
Pramonės ir gamybos skaidrės, Skaidrės, 13 puslapių
2017 05 01
Pašarai gyvuliams: Mėsos ir kaulų miltai
Pašaro sudėtis Gamyba Biologinio papildo. Pašaro sudėtis. Mėsos ir kaulų miltai – baltymų ir mineralų pašaras gyvuliams. Gamyba. Pagrindiniai žaliavų tiekėjai gamybai - mėsos perdirbimo įmonės. Biologinio papildo paskirtis. Bet ...
Veterinarijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2018 12 09
Priešskerdiminio laikymo įtaka gyvūnų sveikatai ir mėsos kokybei
Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Mėsos kokybės samprata ir kokybiniai faktoriai. Mėsos kokybė. Mėsos kokybiniai rodikliai. Mėsos fizinės savybės. Spalvingumas. Švelnumas. Vandens rišlumas. Virimo nuostoliai. Rūgštingumas. ...
Žemės ūkio referatai, Referatas, 28 puslapiai
2013 12 13
Jav pramonė
JAV pramonė. Automobilių gamyba. Chemijos pramonė. Atominė pramonė. Lengvoji pramonė. Maisto pramonė.
Geografijos projektai, Projektas, 11 puslapių
2014 03 05
Chemijos ir naftos pramonė pristatymas
Chemijos ir naftos pramonė. Naftos perdirbimo įrenginių operatorius. Naftos perdirbimo technologinių įrenginių operatoriaus kvalifikacija reikalinga norint dirbti naftos perdirbimo technologinių įrenginių operatoriumi. Cheminės ...
Chemijos skaidrės, Skaidrės, 6 puslapiai
2019 11 27
Lietuvos pramonė skaidrės
Lietuvos pramonė. Maisto gamyba. Elektronikos pramonė. Statybos pramonė. Lengvosios pramonės šakos. Lengvoji pramonė dabar. Chemijos pramonė Lietuvoje. Chemijos pramonė.
Geografijos skaidrės, Skaidrės, 13 puslapių
2016 06 22
Energetikos pramonė
Energetikos pramonė. Kas yra pramonė? Pramonės sektoriai. Pirminis ūkio sektorius. Antrinis ūkio sektorius. Trečiasis ūkio sektorius. Ketvirtasis ūkio sektorius. Energetikos pramonė. Energetikos pramonė aprėpia. Akmens anglies pramonę. ...
Geografijos skaidrės, Skaidrės, 20 puslapių
2014 05 07
Mėsos higienos kursinis darbas
Įvadas. Mėsos gaminių (dešrų) klasifikacija. Mėsos gaminių asortimentas. Virtos dešros. Virtos dešrelės ir sardelės. Kepeninės dešros ir paštetai. Kraujinės dešros. Slėgtainiai. Virtos rūkytos dešros ir dešrelės. Mėsos gaminių ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 29 puslapiai
2014 06 12
×
24 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo