Pieno produktu eksportas i uzsieni

300 dokumentų
Eksportas iš Lietuvos
Įvadas. Dalis. Lietuvos eksportas. Prekės pasirinkimas ir jos eksportas. Pieno perdirbimo įmonės Lietuvoje. Pasaulinė pieno prekybos dinamika ir tendencijos. Lietuvos reitingai pieno produktų eksporte. Dalis. Latvijos analizė. Lenkijos ...
Ekonomikos referatai, Referatas, 31 puslapis
2015 03 03
Raugintu pieno produktų mikrobiologija
Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Raugintų pieno produktų mikrobiologija. Skystųjų raugintų pieno produktų mikroorganizmai. Raugintas pienas. Grietinė. Jogurtas. Kefyras. Pieno produktai. Varškė. Raugintų pieno produktų ydos. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 18 puslapių
2014 11 25
Pieno pramonės produktų eksporto iš Lietuvos analizė: būklė, problemos ir perspektyvos
Įvadas. Pieno pramonės produktų eksporto iš lietuvos analizė. Statistikos departamento duomenys. Didžiausi pieno pramonės produkcijos eksportuotojai lietuvoje. Rokiškio sūris. Pieno žvaigždės. Projektas - ab „pieno žvaigždės“ ...
Ekonomikos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 25 puslapiai
2013 05 22
Pieno produktų kainų pokyčiai Lietuvoje
Įvadas. Paklausos ir pasiūlos analizės pagrindai. Paklausa. Pasiūla. Rinkos pusiausvyra. Pieno produktai Lietuvoje. Pieno kainas lemiantys veiksniai. Pieno produktų kainų tendencijos. Vidutinės natūralaus pieno supirkimo kainos. Išvados. ...
Ekonomikos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 28 puslapiai
2014 11 02
Pieno produktai maisto technologija praktinis darbas
Įvadas. Perdirbti pristatomo pieno mikrobiologiniai kriterijai. Pieno priėmimas ir pirminis jo apdorojimas. Filtravimas. Separavimas. Homogenizavimas. Normalizavimas( standartizavimas). Pasterizavimas. Varškės produktų gamybai įmonė naudoja. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 puslapių
2014 11 25
Pieno tarša
Įvadas. Žalias karvių pienas. Užterštumas bakterijomis. Somatinių ląstelių skaičius. Pieno užšalimo temperatūra. Pieno pristatymo – priėmino organizavimas ir tvarka. Kokybiško pieno gavimo sąlygos. Sanitarinė pieno indų ir ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 21 puslapis
2014 11 01
Superkamo pieno kokybės analizė
Superkamo pieno kokybės pokyčių analizė. Įvadas. Informacijos šaltinių analizė. Pieno sektoriaus būklė ir perspektyvos. Reikalavimai pieno gamybos ūkiams. Reikalavimai žaliaviniam pienui. Pieno sudėties vertinimas. Pieno kokybės ...
Žemės ūkio diplominiai darbai, Diplominis darbas, 46 puslapiai
2012 11 07
Pieno produktų pristatymas
Pieno produktu gamybos mikrobiologiniai procesai ir jų vykdymas. Įvadas. Pieno produktai tokie. Pieno produktų mikrobiologija. Rauginimo procesas pasaulyje žinomas jau keletą tūkstančių metų. Rūgštūs pieno produktai – vieni iš ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 16 puslapių
2014 11 25
Pieno mikoorganizmai ir jų įtaka pieno produktų kokybei
Pieno mikoorganizmai ir jų įtaka pieno produktų kokybei įvadas. Pieno rūgšties bakterijos. Raugai. Išvados. Naudota literatūra.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 11 puslapių
2017 05 17
Lietuvos pieno sektoriaus pokyčių analizė Lietuvai tapus Europos sąjungos nare
Įvadas. Literatūros apžvalga. Pasaulio pieno ir pieno produktų rinkos apžvalga. ES pieno ir pieno produktų rinkos apžvalga. Pieno rinkos organizavimo priemonių valdymas. ES struktūrinės paramos priemonės. Investicijos į žemės ūkio ...
Ekonomikos bakalauro darbai, Bakalauro darbas, 46 puslapiai
2017 03 06
Pieno rinka
Įvadas. Pieno rinkos problemos. Pieno kvotos. Kainų sistema. Rinkos dalyviai. Pieno gamyba. Plėtros galimybės. Ūkių specializacija ir pieno gamybos koncentravimas. Perdirbėjų sąlygos. Rinkų plėtros priemonės importas + eksportas. ...
Marketingo referatai, Referatas, 15 puslapių
2015 04 08
Pienas ir jo produktai
Pienas ir jo produktai. Pieno produktai Pienas Šviežio pieno. Įvairūs maisto produktai, gaminami iš gryno pieno ir kitų pieno produktų. Pieno produktai. Pienas ir jo produktai yra viena iš svarbių mūsų kasdieninės mitybos dalių. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2018 01 22
AB „Pieno žvaigždės“ charakteristika
Ab „Pieno žvaigždės“. AB „Pieno žvaigždės“ charakteristika. Produktai. Lietuvos rinka. Eksportas. Eksporto dalis. AB „Pieno žvaigždės“ rinkos situacijos analizė. Apyvarta, mln. Lt. AB „Pieno žvaigždės“ marketingo ...
Vadybos aprašymai, Aprašymas, 11 puslapių
2015 04 09
Pieno tyrimai
Įvadas. Pieno produktų kokybė ir jo patikra. Pirminis pieno apdorojimas. Kokybės reikalavimai. Techniniai reikalavimai. Pieno laikymas ir gabenimas.
Biologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 16 puslapių
2016 01 15
Ekologiškų pieno produktų vartotojų motyvacijos tyrimas
Įvadas. Vartotojų motyvacijos teoriniai aspektai. Motyvacijos samprata. Vartotojų motyvaciją sąlygojantys veiksniai. Motyvacijos analizė vartojant ekologiškus pieno produktus. Ekologiškų pieno produktų charakteristika. Ekologiškų ...
Marketingo tyrimai, Tyrimas, 20 puslapių
2016 10 26
Maisto pramonė skaidrės (2)
Maisto Pramonė. Maisto pramonės šakos. Pieno pramonė Duonos pramonė Mėsos. Pieno pramonė Pieno pramonė – maisto pramonės. Mėsos pramonė Mėsos pramonė – maisto pramonės. Alkoholinių ir gaiviujų gėrimų pramonė Alkoholinių ir ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 12 puslapių
2016 11 20
Pienas referatas
Pienas. Įžanga. Įvadas. Cheminės pieno savybės. Pieno komponentų sudėties ir cheminių savybių analizė. Motinos, karvės ir ožkos pieno palyginimas. Pieno cheminė sudėtis skirtingai laktacijos laikotarpiais. Maistinė pieno produktų ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 14 puslapių
2016 11 17
Bendroji žemės ūkio apžvalga
Bendroji žemės ūkio apžvalga. Europos žemės ūkio ypatumai. Bendro vidutinio mėnesinio darbo užmokesčio šalies ūkyje ir bendrų mėnesinių žemės ūkio pajamų žemės ūkyje raida – eu. Pirmosios bžūp atsiradimas. BŽŪP turėjo ...
Žemės ūkio referatai, Referatas, 19 puslapių
2016 01 02
Sviesto gamyba skaidrės
Pieno riebalų produktų klasifikacija. Kitų pieno riebalų produktų skirstymas. Sviesto gamyba mušimo būdu. Pieno supirkimas ir priėmimas. Paveikslas. Nuolatinio veikimo sviesto muštuvas.
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 69 puslapiai
2015 05 12
Šaltieji pieno ir kiaušiniu produktu patiekalai
Šaltieji pieno ir kiaušiniu produktu patiekalai. Šaltieji kiaušinių patiekalai ir užkandžiai. Šaltieji kiaušiniu patiekalai pavyzdžiai. Padažai ir priedai šaltiesiems kiaušiniu patiekalams. Truputėlis informacijos. Šaltieji pieno ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 9 puslapiai
2014 12 10
Pieno suvartojimo savaitinė analizė
Individualūs Manto Bagdonavičiaus pieno ir pieno produktų vartojimo ypatumai. Darbo tikslas. Maisto produktas Kcal Angliavandeniai Baltymai.
Žemės ūkio referatai, Referatas, 10 puslapių
2015 12 03
Rauginto pieno ir jo produktų nauda ir žala žmogaus organizmui
Įvadas. Rauginto pieno ir šviežio pieno sudėtis. Rauginto pieno žala. Rauginto pieno produktai. Planuojamo tyrimo metodika. Literatūros šaltinių analizė. Išvados. Literatūros.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 14 puslapių
2017 03 04
Greitai gendančių krovinių vežimas
Įvadas. Greitai gendančių krovinių vežimas. Greitai gendančių maisto produktų. Laikymo taisyklės. Maisto produktų transportavimas. Krovinių rūšys. Transportas. Greitai gendančių krovinių sąrašas. Pieno produktai. Pieno produktų ...
Logistikos referatai, Referatas, 13 puslapių
2014 01 06
Pieno produktai biologijos skaidrės
Pieno produktai – įvairūs maisto produktai, gaminami iš gryno pieno ir kitų pieno produktų. Pienas ir jo produktai yra vienas iš svarbių mūsų kasdieninės mitybos dalis. Šviežio pieno produktai. Pieno sudėtis. Riebalų karvės ...
Biologijos skaidrės, Skaidrės, 21 puslapis
2017 01 18
Lietuvos eksportas į kitas šalis
Įvadas. Lietuvos ekportas. Lietuvos ekportas pagal išvežamus produktus 2009-2013m. Eksportuojami produktai per 2009-2013m. Matematiniai statistiniai skaičiavimai. Produktų eksportas pagal bazinius skaičiavimus. Grandininiai analitiniai ...
Statistikos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 14 puslapių
2016 08 09
Maisto produktų laikymo sąlygos, ženklinimas, pakavimas ir transportavimas
Įvadas. Higiena. Maisto kontrolė. Asmens higiena. Patalpų rengimas. Maisto produktų ženklinimas. Nesaugus maistas ir pašarai RASFF. Genetiškai modifikuotas maistas. Pieno produktai ir jų ženklinimas. Pienas ir jo produktai. Sūris ir jo ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 25 puslapiai
2015 07 01
Pieno produktų vartotojų motyvacijos tyrimas
Pieno produktų vartotojų motyvacijos tyrimas. Įvadas. Vartotojo motyvacijos teoriniai aspektai. Motyvų konfliktai ir tyrimai. Informacijos svarba vartotojo motyvacijai. Vartotojo požiūrio formavimas. Vartotojo motyvacija pasirenkant pieno ...
Vadybos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 21 puslapis
2013 04 08
Pieno produktų biotechnologijos
Pieno produktų biotechnologijos. Zarasų „Ąžuolo“ gimnazija. Zarasai. Pieno produktai – įvairūs maisto produktai. Pienas. Pats pienas gali. Airanas. Nealkoholinis gėrimas, kuris gaminamas jogurtą skiedžiant vandeniu. Jogurtas. ...
Biologijos skaidrės, Skaidrės, 14 puslapių
2016 03 12
Tautinio paveldo senosios gyvulių ir paukščių veislės bei tradicinės auginimo technologijos
Įvadas. Tautinio paveldo senosios gyvulių ir paukščių veislių apžvalga teotiniais pagrindais. Pieno gamybos technologija šalies ūkiuose. Tautinio paveldo pieno ir mėsos produktų gamyba. Tautinio paveldo produktų sertifikavimo tvarka. ...
Žemės ūkio kursiniai darbai, Kursinis darbas, 24 puslapiai
2017 03 13
Augalinės kilmės riebalų panaudojimas pieno produktų gamyboje
Įvadas. Maisto produktų riebalai. Augalinės kilmės riebalų panaudojimas pieno produktų gamyboje. Riebalų skilimo produktai. Riebalų hidrinimas. Trans riebiosios rūgštys. Dioksinai. Mikotoksinai. Pesticidai. Sunkieji metalai. Išvados. ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 19 puslapių
2016 12 13
×