Tešlos

121 dokumentas
Plikytos tešlos gaminių įdiegimas
Įvadas. Profesinės kompetencijos. Informacijos šaltinių apžvalga. Techninis ekonominis pagrindimas. Technologinė dalis. Produkcijos asortimento parinkimas. Pagrindinių ir pagalbinių žaliavų charakteristikos. Būsimų gaminių receptūros. ...
Technologijų diplominiai darbai, Diplominis darbas, 55 puslapiai
2015 08 28
Mašinų elementai. Tešlos maišyklė
Įvadas. Užduotis. Duomenys. I dalis. Skriejiklio-svirties mechanizmo analizė:. Mechanizmo pradinės grandies padėtis φ=. º. Mechanizmo kinematinė schema. Greičių planas. Pagreičių planas. Mechanizmo pradinės grandies padėtis φ=. °. ...
Mechanikos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 11 puslapių
2012 02 17
Sluoksniuotos tešlos pristatymas
Sluoksniuota tešla. Kas apskritai yra tešla?. Sluoksniuotos tešlos gaminimo ingridientai. Gaminimas. Ąčiū už dėmesį.
Technologijų skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2013 11 19
Tešlos kilimas priklauso nuo temperatūros tyrimas
Bandymas Tešlos kilimas priklauso nuo temperatūros.
Biologijos tyrimai, Tyrimas, 1 puslapis
2015 12 07
Kapotos tešlos paruošimas
Maisto produktų technologijos praktinių darbų aplankas. Praktinis darbas nr. tema. Kapotos tešlos paruošimas. Baziniai kapotos tešlos ingredientai. Kapotos tešlos ydos , atsiradimo priežastys ir požymiai. Ydos atsiradimo priežastys ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 7 puslapiai
2017 03 28
Mielinės sluoksniuotos tešlos gamyba
Mielinės sluoksniuotos tešlos gamyba Mielinės sluoksniuotos tešlos ydos , jų priežastys ir požymiai Ydos. Užduoties vertinimo kriterijai. Rekomenduojamos literatūros sąrašas. Technologinės kortelės sudarymas. Skonis ir kvapas. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 4 puslapiai
2017 04 10
Duonos kepinių saugos ir kokybės valdymo ir užtikrinimo savarankiškas darbas tema: trapios tešlos pyragai (pyragaičiai) su kremais
Vilniaus kolegijos agrotechnologijų fakutetas. Duonos kepinių saugos ir kokybės valdymo ir užtikrinimo savarankiškas darbas. Trapios tešlos pyragai pyragaičiai su kremais. Netinkamai laikomi miltai gali Pradėt pelyt. Miltai gali įkaist. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 10 puslapių
2017 01 18
Mašinų elementai ir mechanizmai: duonos tešlos maišyklės mechaninė pavara kursinis darbas
Įvadas. Projektuojamos mechaninės perdavos paskirtis ir pritaikymas Mechaninės perdavos kinematinis ir dinamisnis skaičiavimas, elektros variklio parinkimas. Tipinio reduktoriaus parinkimas. Grandininnės perdavos projektavimas. Diržinės ...
Mechanikos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 47 puslapiai
2017 05 18
Mielinės tešlos defektai
Iškeptų gaminių defektai. Mielinės tešlos ydos ir būdai joms ištaisyti. Ydos nr. Ydos Atsiradimo priežastys.
Technologijų konspektai, Konspektas, 2 puslapiai
2015 11 27
Tešlos maišymo mašinos
Savarankiškas darbas. Tešlos maišymo mašinos. Tikslas. Uždaviniai. Tešlos maišymo mašinos. Tešlos maišymo mašinų klasifikacija. Tolydinio veikimo mašinos. Periodinio veikimo mašinos. Periodinės tešlos maišymo mašinos veikimo ...
Inžinerijos skaidrės, Skaidrės, 16 puslapių
2016 07 04
Biskvitinės tešlos gamyba
Praktinis darbas nr. tema. Biskvitinės tešlos paruošimas. Baziniai biskvitinės tešlos ingredientai. Biskvitinės tešlos ydos , atsiradimo priežastys. Užduoties vertinimo kriterijai. Rekomenduojamos literatūros sąrašas autorius ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 8 puslapiai
2017 03 28
Mielinės tešlos paruošimas
Praktinis darbas nr. tema. Mielinės tešlos paruošimas. Tešlai rūgstant , mielės skaldo cukrų ir krakmolą susidaro alkoholis ir anglies dioksidas. Mielinė tešla be įmaišalo.  . Mielinė tešla su įmaišalu.  . Baziniai mielinės ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 6 puslapiai
2017 03 28
Meduolinės tešlos paruošimas
Praktinis darbas nr. tema. Meduolinės tešlos paruošimas. Baziniai meduolinės tešlos ingredientai. Meduolinės tešlos ydos , atsiradimo priežastys. Meduoliai neišlaiko formos Susitraukę , mažai pakilę Gaminiai susmegę. Naudoti stipraus ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 6 puslapiai
2017 03 28
Trapios tešlos paruošimas Laboratorinis
Maisto produktų technologijos praktinių darbų aplankas. Praktinis darbas nr. tema. Trapios tešlos paruošimas. Baziniai trapios tešlos ingredientai. Trapios tešlos ydos , atsiradimo priežastys ir požymiai. Ydos atsiradimo priežastys ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 7 puslapiai
2017 03 28
Tešlos kočiojimo mašinos analizė
Įvadas. Įrenginio bendras apibūdinimas. Veikimo principas. Mašinos konstrukcija ir panaudojimas. Paplitimas. Įrenginio eksplotacinis laikas. Saugumo reikalavimai. Darbo higiena. Reikalingi įrenginio skaičiavimai. Išvados. Literatūra.
Inžinerijos namų darbai, Namų darbas, 14 puslapių
2016 11 29
Minkštos trapios tešlos gamyba
Praktinis darbas minkštos trapios tešlos gamyba praktinio darbo tikslas. Receptūra pyragėlių su abrikosų uogiene gamybai Žaliavos. Technologinio proceso operacija. Proceso etapas Galimi rizikos veiksniai Sprendimo pagrindimas. Gaminys ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 41 puslapis
2017 04 12
Trapios tešlos paruošimas
Trapios tešlos paruošimas. Iš trapios tešlos kepami įvairūs pyragai. Riebalai (sviestas ir pan. Kuo jų daugiau, tuo kepinys bus trapesnis. Trapiems kepiniams, vietoje cukraus. Reikės Miltų – 200g. Išsijojame miltus, sumaišytais su ...
Technologijų skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2014 04 30
Meduolinės tešlos gaminiai
Meduolinės tešlos gaminiai. Uždavinys. Rašydama šį darbą siekiu parodyti meduolinius tešlos gaminius. Tešla – vientisas. Pagrindinės vartojamos sąvokos. Mikseris Konditeriniai maišeliai Dubenys Kepimo popierius Kepimo formelės. Darbo ...
Technologijų skaidrės, Skaidrės, 15 puslapių
2016 07 02
Plikytos tešlos paruošimas
Praktinis darbas nr. tema. Plikytos tešlos paruošimas. Baziniai plikytos tešlos ingredientai. Plikytos tešlos ydos , atsiradimo priežastys ir požymiai. Ydos atsiradimo priežastys požymiai. Užduoties vertinimo kriterijai. Rekomenduojamos ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 6 puslapiai
2017 03 28
Šakočio tešlos inovacijos
Technologijų ir kraštotvarkos fakulteto maisto technologijos katedra. Šakočio tešlos inovacijos. Kaip senovėje buvo kepamas šakotis? Šakočio tešlos ir kepimo inovacijos. Literatūros sąrašas Įžanga Šakotis. Šakočio istorija ...
Kulinarijos referatai, Referatas, 10 puslapių
2017 05 19
Sluoksniuotos tešlos ingredientai ir gaminimas
Skaistgirio gimnazija Sluoksniuota tešla. Sluoksniuota tešla. Sluoksniuotos tešlos ingredientai. Sluoksniuotos tešlos gaminimas. Populiariausi gaminiai su sluoksniuota tešla. Sluoksniuotos tešlos sausainių ingredientai. Sluoksniuotos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 13 puslapių
2019 05 05
Tešlos kėlimo priemonės
Tešlos kėlimo priemonės, jų charesteristika. Kokiem kepiniam kokias kėlimo priemonės naudojamos? Tešla – vientisas mišinys iš miltų. Tešlą galima iškelti. Mielėmis Kepimo milteliais Raugu Potašu Angliarūgšties amoniu. ...
Technologijų skaidrės, Skaidrės, 8 puslapiai
2016 04 13
Tešlos ir kremų ruošimo mašinos
Tešlos ir kremų ruošimo mašinos. Sijojimo mašinos. Sijojimo mašinos su besisukančiu sietu. Tešlos maišymo mašinos. Periodinio veikimo tešlos maišymo mašinos. Plakimo mašinos. Metos tešlos maišymo mašinos. Metos ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 62 puslapiai
2016 10 30
Trapios tešlos gamyba
Suminkštintas sviestas sumaišomas su cukrumi ir duska, išmaišoma. Į dubenėlį įpilame truputį vandens ir įberiame citrinos rugšties, ištirpiname. Į sviesto masę įmušame kiaušinius, išmaišome iki vientisos masės, į tirpintą ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 2 puslapiai
2016 02 21
Trapios tešlos gamyba savarankiškas
Trapios tešlos gamyba. Užduoties vertinimo kriterijai. Rekomenduojamos literatūros sąrašas. Technologinės kortelės sudarymas. Skonis ir kvapas. Nukepimo procentų skaičiavimas. Mn = (( Mt Mk )/ Mt )* 100 Mn. Technologinė gaminio schema. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 4 puslapiai
2017 04 10
Plikytos tešlos gaminių gamyba
Plikytos tešlos gaminių gamyba Savarankiškas darbas. Tešla. Tešla – vientisas mišinys iš miltų. Sudėtis. Minimali paprasčiausios tešlos sudėtis yra miltai ir vanduo. Skirstymas. Tešlos skirstomos į mielines ir nemielines. ...
Kulinarijos skaidrės, Skaidrės, 9 puslapiai
2018 04 26
Trapios tešlos gamyba ir receptai
Skaistgirio gimnazija Trapi tešla. Trapi tešla. Kaip pagaminama trapi tešla? Tešla gaminama iš silpno glitimo (28-34 %) miltų. Keletas trapios tešlos receptų. Tradicinis kišas. Šokoladinė tarta su citrinų kremu ir deginta morenga. ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 8 puslapiai
2018 09 24
Biskvitinės tešlos gaminimas
Biskvitinės tešlos. Tikslas – susipažinti su biskvitine tešla, biskvitinės tešlos gaminių asortimentu ir gaminimo technologijomis. Darbo priemonės ir įranga įvairaus dydžio dubenėliai. Įgridijentai Aukščiausios rūšies tipo ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 9 puslapiai
2018 10 15
Biskvitinės tešlos gamyba skaidrės
Biskvitinė tešla. Biskvitas yra minkštas, purus ir saldus kepinys bei keptas iš biskvitinės tešlos. Ruošiant biskvitą yra reikalingos šios medžiagos. Kiaušiniai. Cukrus. Miltai. Biskvitui reikalingos žaliavos. Biskvito ruošimas iš ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 10 puslapių
2018 11 15
Praktikos ataskaita Valstybinėje augalininkystės tarnyboje prie Žemės ūkio ministerijos: Kviečių kokybės įvertinimas pagal tešlos alveografines savybes ir baltymų kiekį
Įvadas. Valstybinės augalininkystės tarnybos prie žemės ūkio ministerijos veikla. Valstybinės augalininkystės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos funkcinis valdymas. Augalininkystės produktų kokybės tyrimų laboratorija. Bandinių ...
Chemijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 30 puslapių
2018 11 28
Plikytos tešlos gamyba
Praktinis darbas nr. Bazinių ingredientų apibūdinimą Miltai. Sviestas , margarinas , kiti riebalai. Kokie požymiai , kad tešla blogai pagaminta. Užduoties vertinimo kriterijai. Rekomenduojamos literatūros sąrašas. Technologinės kortele ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 5 puslapiai
2019 03 10
Biskvitinės tešlos paruošimas
Praktinis darbas nr. Šaltasis pagreitintas būdas. Paprastas biskvitas gaminamas daugeliu skirtingų būdų. Biskvito formavimas ir kepimas. Riebi biskvitinė tešla. Baziniai biskvitines tešlos ingredientai Miltai. Tešlos ydos atsiradimo ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 5 puslapiai
2019 03 10
Meduolinės tešlos gamyba
Plikyta meduoline tešla. Kieta meduolinė tešla. Minkšta meduolinė tešla. Bazinių ingredientų apibūdinimą Miltai. Meduolinės tešlos ydos atsiradimo priežastys Ydos jų požymiai. Užduoties vertinimo kriterijai. Rekomenduojamos ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 6 puslapiai
2019 02 13
Čeburėkų tešlos ir jų gaminimas
Ceburėkų tešlos ir jų gaminimas. Kas yra čeburekas? Trapios tešlos čeburekai su mėsa. Totoriški čeburėkai. Dominykos čeburėkai ( su kefyruMini čeburekai. Čeburekai su varskes idaru. Ceburekai su darzoviu idaru. Ceburekai su ...
Maisto technologijos skaidrės, Skaidrės, 11 puslapių
2019 03 04
Baltyminės tešlos ruošimas
Praktinis darbas nr. Baltyminės tešlos ruošimas. Tešlos ydos ir priežastys Ydos ir jų požimiai Atsiradimo priežastys. Rekomenduojamos literatūros sąrašas. Technologinė kortele Gaminio apibudinimas. Nr Žaliavos pavadinimas Bruto , kg. ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 4 puslapiai
2019 03 11
Kapotos tešlos ruošimas
Praktinis darbas nr. Kapotos tešlos gaminimo technologija. Kapotos tešlos paruošimas. Baziniai ingredientai Miltai. Tešlos ydos ir priežastys. Ydos ir požymiai. Rekomenduojamos literatūros sąrašas. Nukepimo procentu skaičiavimas. ...
Maisto technologijos laboratoriniai darbai, Laboratorinis darbas, 4 puslapiai
2019 04 15
×
24 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo