Paros maisto davinio apskaičiavimas


Darbo tikslas suskaičiuoti, kiek g reikia suvartoti angliavandenių, riebalų ir baltymų per parą. Darbo priemonės. Pagrindinės energijos apskaičiavimo lentelė. Darbo energijos apskaičiavimo lentelė. Asmeninė darbotvarkė. Darbo eiga. Suskaičiuojama pagrindinė energija. Suskaičiuojama darbo energija. Suskaičiuojama bendra energija. Suskaičiuojama kokį energijos kiekį turiu gauti iš angliavandenių (60%), baltymų (25%), riebalų (15%). Pagal medžiagų kaloringumą suskaičiuojama kiek g per parą turiu suvartoti angliavandenių, baltymų, riebalų. Parašoma išvada. Darbo rezultatai.
  • Microsoft Word 16 KB
  • 2013 m.
  • 5 puslapiai (231 žodžiai)
  • Mokykla
  • Monika
  • Paros maisto davinio apskaičiavimas
    10 - 2 balsai (-ų)
Paros maisto davinio apskaičiavimas. (2013 m. Lapkričio 11 d.). https://www.mokslobaze.lt/paros-maisto-davinio-apskaiciavimas.html Peržiūrėta 2018 m. Balandžio 25 d. 04:14
×