Pasaulio virtuvių patiekalų gamyba, maistinės ir energetinės vertės įvertinimas


Pasaulio virtuvių patiekalų gamyba , maistinės ir energinės vertės įvertinimas Paskaitų metu gaminome brazilišką desertą „ Brigadeiro “. Brazilijos virtuvės ypatumai ir specifiškumas. Braziliško deserto „ Brigadeiro “ technologinė kortelė. Žaliavos pavadinimas Matavimo vnt. Braziliško deserto „ Brigadeiro “ gamybos ir apipavidalinimo aprašymas. Kalorijų kiekis maisto produktuose. Žaliavos pavadinimas Neto kiekis , Baltymai , Riebalai , Angliavandeniai. X 100 X 100 X. Braziliško deserto „ Brigadeiro “ juslinės savybės. Jusliniai kokybės rodikliai.


Visą masę maišydami užverdame ir vis maišant verdame dar 15 minučių;

Iš gautos masės formuojame rutulio formos nedidelis (apie 2cm. Skersmens) rutuliukus;

Išvada: kiekviena tauta turi savitus patiekalų gaminimo būdus. Nors gaminama iš tų pačių maistinių žaliavų, bet naudojant skirtingą receptūrą ir gaminimo būdą – patiekalai išsikiria autentiškumu, kitoniškumu. Tuo ir skiriasi pasaulio šalių virtuvės.

  • Microsoft Word 43 KB
  • 2019 m.
  • Lietuvių
  • 3 puslapiai (521 žodžiai)
  • Kolegija
  • Jurga
  • Pasaulio virtuvių patiekalų gamyba, maistinės ir energetinės vertės įvertinimas
    10 - 1 balsai (-ų)
Pasaulio virtuvių patiekalų gamyba, maistinės ir energetinės vertės įvertinimas. (2019 m. Lapkričio 13 d.). https://www.mokslobaze.lt/pasaulio-virtuviu-patiekalu-gamyba-maistines-ir-energetines-vertes-ivertinimas.html Peržiūrėta 2019 m. Gruodžio 07 d. 01:57
×
Nežinai kaip atlikti užduotį? Klausk!