Patiekalų be glitimo gamyba, maistinės ir energetinės vertės įvertinimas


Labaratorinis darbas. Patiekalų be glitimo gamyba, maistinės ir energetinės vertės įvertinimas. Išvados.


Jeigu naudojate nesmulkintus migdolų riešutus, sumalkite juos kartu su cukrumi virtuviniu kombainu iki stambiai susmulkintų miltų.

Išplakite iki standžių putų kiaušinius ir eilės tvarka sudėkite visus ingredientus

Morkų pyrage vietoje kvietinių miltų buvo naudojami migdolų miltai, todėl pyragas buvo be glitimo.

Šis pyragas puikus pasirinkimas asmenims sergantiems celiakija arba netoliaruojanties glitimo, žinoma ir sveiką organizmą praturtins vitaminų gausa.

  • Microsoft Word 140 KB
  • 2019 m.
  • Lietuvių
  • 5 puslapiai (961 žodžiai)
  • Kolegija
  • Jurga
  • Patiekalų be glitimo gamyba, maistinės ir energetinės vertės įvertinimas
    10 - 2 balsai (-ų)
Patiekalų be glitimo gamyba, maistinės ir energetinės vertės įvertinimas. (2019 m. Lapkričio 08 d.). https://www.mokslobaze.lt/patiekalu-be-glitimo-gamyba-maistines-ir-energetines-vertes-ivertinimas.html Peržiūrėta 2019 m. Lapkričio 12 d. 12:37
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema