Pieno kokybinės ir kiekybinės sudėties vertinimas


“ Pieno kokybinės ir kiekybinės sudėties vertinimas ”. Karvės pieno cheminė sudėtis. Karvės pieno cheminė sudėtis procentais. Karvės pieno kokybinis vertinimas. Karvės pieno kokybinės sudėties svarba. Maisto produkto kiekybinis vertinimas.


Pieną ir jo produkus žmonės vartoja labia dažnai, dauguma, net kasdieną. Tačiau ar pienas nadingas žmogaus organizmui? Šiame savarankiškame darbe aprašysiu karvės pieno cheminę sudėtį, taip pat kokybinį ir kiekybinį vertinimą, išanalizuosiu kokybės sudėties svarbą.

Piene gausu vitaminų:  A, B6, B12, C, E, H, PP.

  • Microsoft Word 28 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 12 puslapių (1860 žodžiai)
  • Kolegija
  • Gintare
  • Pieno kokybinės ir kiekybinės sudėties vertinimas
    10 - 2 balsai (-ų)
Pieno kokybinės ir kiekybinės sudėties vertinimas . (2017 m. Gegužės 17 d.). https://www.mokslobaze.lt/pieno-kokybines-ir-kiekybines-sudeties-vertinimas.html Peržiūrėta 2019 m. Spalio 15 d. 06:32
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema