Pieno produktai maisto technologija praktinis darbas


Įvadas. Perdirbti pristatomo pieno mikrobiologiniai kriterijai. Pieno priėmimas ir pirminis jo apdorojimas. Filtravimas. Separavimas. Homogenizavimas. Normalizavimas( standartizavimas). Pasterizavimas. Varškės produktų gamybai įmonė naudoja. Mikroorganizmai naudojami pieno pramonėja. Varškės produktų gamybos technologijos. Varškės sūrių technologija. Glaistytų sūrelių technologija. Pagrindinės pieno produktų ydos ir jų sukėlėjai. Išvados. Naudota literatūra.

Praktinio darbo tikslas:

susipažinti su varškės ir jos produktų technologiniais procesais

geriau įsisavinti mikrobiologinės kontrolės organizavimą įmonėje

praktiškai pritaikyti įgytas žinias ir įgūdžius

Darbo uždaviniai:

Išsiaiškinti pagrindines pieno produktų ydas

Išsiaiškinti kokie raugai naudojami įmonėje varškės ir jos produktų gamyboje

susipažinti kokiais standartais remiantis atliekami varškės sūrio mikrobiologiniai tyrimai

  • Maisto technologija Praktikos ataskaita
  • Microsoft Word 29 KB
  • 2014 m.
  • 19 puslapių (4055 žodžiai)
  • Kolegija
  • Zaneta
  • Pieno produktai maisto technologija praktinis darbas
    10 - 3 balsai (-ų)
Pieno produktai maisto technologija praktinis darbas. (2014 m. Lapkričio 25 d.). https://www.mokslobaze.lt/pieno-produktai-maisto-technologija-praktinis-darbas.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 20 d. 17:45
×