Prancūzijos virtuvė analizė


Prancūzijos virtuvė. Įvadas. Geografinė padėtis. Žemės ūkis (I). Žemės ūkis (II). Žemės ūkis (III). Žemės ūkio produktai (I). Žemės ūkio produktai (II). Žemės ūkio produktai (III). Jūrų valstybė. Prancūzų virtuvė (I). Prancūzų virtuvė (II). Prancūzų virtuvė (III). Pusryčiai. Pietūs. Kulinarija. Mėsos produktai (I). Mėsos patiekalai (II). Žvėrienos patiekalai (I). Žvėrienos patiekalai (II). Šaltieji, karštieji užkandžiai. Duona. Sriubos. Prieskoniai. Žuvis (I). Žuvis (II). Gėrimai (I). Gėrimai (II). Saldieji patiekalai. Nacionaliniai prancūzų patiekalai. Išvados. Literatūra.


Darbo tikslas: apžvelgti Prancūzijos virtuvę; Darbo uždaviniai: 1) Išanalizuoti Prancūzijos tradicinius gaminius; 2) Išsiaiškinti Prancūzijos nacionalinius patiekalus.

Vynuogininkystė; Sodininkystė; Didžiausi vynuogynai yra Šampanės, Bordo, Elzaso provincijose, Luaros slėnyje.

Prancūzijos virtuvė yra labai plati, pastebime, jog ji garsėja ne tik vynu, bet ir kitais gaminiais, kaip žvėrienos, žuvies, desertų ir plačiu pasirinkimu padažų bei sūrių, kurių yra per 300 rūšių; Nacionaliniai prancūzų patiekalai: morkų sriuba, kepta ėriena, vėgėlių salotos su greipfrutais, normandiški blynai, neplakta kiaušinienė su žalių žirnelių koše, pyragėliai su daržovėmis, greipfrutų suflė.

  • MS PowerPoint 2058 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 36 puslapiai (1213 žodžiai)
  • Universitetas
  • Loreta
  • Prancūzijos virtuvė analizė
    10 - 1 balsai (-ų)
Prancūzijos virtuvė analizė. (2017 m. Lapkričio 14 d.). https://www.mokslobaze.lt/prancuzijos-virtuve-analize.html Peržiūrėta 2020 m. Rugsėjo 21 d. 13:47
×
142 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo