Prancūzų virtuvė projektas


Prancūziška virtuvė. Prancūzų virtuvės tradicijų pradžia. Maisto regionai. Bendri Prancūzijos virtuvės bruožai. Klasikinė prancūzų virtuvė. Bendri Prancūzijos virtuvės bruožai. Regioninė. Bendri Prancūzijos virtuvės bruožai. Bordo. Keletas Bordo regiono patiekalų. Prancūziški vynai. Patiekalas ir jo receptas. Braškių "Crème Brûlée". Paruošimas. Braškių "Crème Brûlée". Šaltiniai.


Prancūzų virtuvės tradicijų pradžia; Maisto regionai; Bendri Prancūzijos virtuvės bruožai (3); Prancūziški vynai; Patiekalas ir jo receptas; Šaltiniai.

Kimšta višta – vienas iš prancūzų klasikinės virtuvės patiekalų.

„Sauce Bordelaise„ - Bordo regiono sukurtas padažas, kuris yra nepakeičiamas nuo muštos jautienos kepsnio.

Ingredientai: 480 ml grietinėlės (riebios) 5 vnt. kiaušinių 115 g cukraus 1 v. š. vanilės esencijos 115 g cukraus (rudojo) 4 vnt. braškių Paruošimo laikas: ~ 30 min.

  • MS PowerPoint 4739 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 17 puslapių (605 žodžiai)
  • Gimnazija
  • Arnoldas
  • Prancūzų virtuvė projektas
    10 - 3 balsai (-ų)
Peržiūrėti darbą
Prancūzų virtuvė projektas . (2017 m. Lapkričio 07 d.). https://www.mokslobaze.lt/prancuzu-virtuve-projektas.html Peržiūrėta 2021 m. Balandžio 20 d. 07:11
Peržiūrėti darbą
×
40 mokytojų prisijungę laukia tavo klausimo