Raugintu pieno produktų mikrobiologija


Įvadas. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Raugintų pieno produktų mikrobiologija. Skystųjų raugintų pieno produktų mikroorganizmai. Raugintas pienas. Grietinė. Jogurtas. Kefyras. Pieno produktai. Varškė. Raugintų pieno produktų ydos. Varškė. Pieno ir pieno produktų mikrobiologiniai kriterijai. Išvados. Literatūra.

Darbo tikslas:

Pateikti informaciją apie pieno produktų mikrobiologijos procesus, bendrai susipažinti su mikroorganizmais, kurie naudojami pieno produktų gamyboje. Trumpai supažindinti su pieno produktų mikrobiologija.

Darbo uždaviniai:

1.Susipažinti su pieno produktų mikrobiologija.

2.Išsiaiškinti kokie mikroorganizmai naudojami pieno produktų gamybai.

3.Išsiaiškinti pieno produktų ydas.

4.Nustatyti pieno ir pieno produktų mikrobiologinius kriterijus.

  • Microsoft Word 36 KB
  • 2014 m.
  • 18 puslapių (4583 žodžiai)
  • Kolegija
  • Zaneta
  • Raugintu pieno produktų mikrobiologija
    10 - 5 balsai (-ų)
Raugintu pieno produktų mikrobiologija. (2014 m. Lapkričio 25 d.). https://www.mokslobaze.lt/raugintu-pieno-produktu-mikrobiologija.html Peržiūrėta 2020 m. Birželio 03 d. 18:24
×
111 mokytojų prisijungę laukia tavo klausimo