Restoranai, valgyklos, kavinės skaidrės



Restoranai klasifikuojami pagal: pagal asortimentą (žuvies, alaus, žvėrienos patiekalų ir kt.); pagal nacionalines virtuves (lietuvių, gruzinų, vokiečių, italų ir kt.); pagal temines kryptis (istoriniai, užmiesčio zonų, egzotiniai, turistų ir kt.).
Žara, uab vakarinė žara restoranas čičinskas, uab ekson alaus restoranas čili kinija, uab romiga restoranas auksiniai liūtai, uab ethio kava restoranas forto dvaras, uab aukštaičių fortas restoranas mai sushi, uab perfect taste restoranas baiji, uab kinų restoranas melda, d. urbonės iį restoranas bistrampolio dvaras, uab tourex viešbutis, restoranas.
Maisto pasirinkimas įvairus, vidutinėmis kainomis. Meniu gali būti pateiktas knygos formoje arba ant vieno lapo. Kavinės Kafenhauz, meniu pavyzdys.
Smiltynės sodyba, m. būtėno iį pas katiną, uab kaziuko kamara, uab brikas kavinė, baras xx galerija, mb kavinė pauzė, uab lorebita kavinė panevėžio bičiulis, uab naujasis vakaris, uab prie senųjų vartų, uab noju.ko kavinė gazelė, uab albara kavinė aragvi, uab aragvita kavinė sidabrinė taurė, uab kavinė merlin cafe, uab rekonsa kavinė rojaus paukštė, uab irtėja kavinė kafen hauz, uab žaliasis žiogas kavinė placas, uab snigdilė kavinė žaliasis aitvaras, uab kavinė alevota, iį runca kavinė chicken inn, mb zumus kavinė 7 kontinentai, iį fun castle kavinė kranto 12, uab krantolis kavinė.
Švari; Tvarkinga; Higieniška; Šviežias, vietoje pagamintas maistas.
Valgyklose dažniausiai būna savitarna, maistas turi būti pateiktas kokybiškas, švariuose induose.
- MS PowerPoint 1336 KB
- 2016 m.
- Lietuvių
- 19 puslapių (737 žodžiai)
- Marija
-