Restorano kavinės projektas


Įvadas. Technologinė dalis. Patiekalų skaičiaus realizavimo apskaičiavimas. Valgiaraščio sudarymas. Dienos valgiaraštis. Baro meniu. Technologinės kortelės. Patiekalų technologijos schemų sudarymas. Savikainos kortelės. Energinių verčių kortelės. Technologinė programa. Žaliavų ir maisto produktų laikymas. Patalpų, įrenginių ir inventoriaus parinkimas ir išdėstymas įmonėje. Įrangos ir inventoriaus pasirinkimas. Išvados. Priedai.

Tikslas :

Suprojektuoti 50-ties vietų graikiškų patiekalų restoraną.

Uždaviniai :

•Numatyti realizuojamų patiekalų skaičių per dieną;

•Sudaryti valgiaraštį;

•Pateikti patiekalų technologijos, savikainos, energinės ir maistinės vertės korteles;

•Numatyti žaliavų ir maisto produktų laikymo sąlygas;

•Atlikti technologinių procesų analizę;

•Nubraižyti kavinės patalpų išdėstymo planą.

•Teikti išvadas ir pasiūlymus.

  • Microsoft Word 171 KB
  • 2014 m.
  • 54 puslapiai (7377 žodžiai)
  • Universitetas
  • Erri
  • Restorano kavinės projektas
    9.5 - 2 balsai (-ų)
Restorano kavinės projektas. (2014 m. Gruodžio 05 d.). https://www.mokslobaze.lt/restorano-kavines-projektas.html Peržiūrėta 2018 m. Balandžio 22 d. 21:20
×