Riebalai biologijos skaidrės


Riebalai. Riebalai yra žmogaus organizmui svarbios maistinės medžiagos. Riebalų skirstymas. Nesotieji riebalai Mononesotieji riebalai Polinesotieji riebalai Trans – riebalai Sotieji riebalai interesterizuoti riebalai. Riebalų suvartojimas kiekvienoje šalyje yra skirtingas. Daugiausiai riebalų suvartojama Belgijoje. Sočiųjų riebalų Kiauliena Riebios dešros Sviestas Riebieji pieno produktai. Trans-riebalų Stipriai keptas maistas Lengvo užkandžio maistas traškučiai, pyragėliai, riestainiai, spurgos. Išvada. Maistas kuriame. Literatūros sąrašas.


Nesotieji riebalai: Mononesotieji riebalai Polinesotieji riebalai Trans – riebalai Sotieji riebalai interesterizuoti riebalai.

Riebalų suvartojimas kiekvienoje šalyje yra skirtingas.

Trans-riebalų: Stipriai keptas maistas Lengvo užkandžio maistas: traškučiai, pyragėliai, riestainiai, spurgos.

  • MS PowerPoint 208 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 8 puslapiai (264 žodžiai)
  • Mokykla
  • Deividas
  • Riebalai biologijos skaidrės
    10 - 3 balsai (-ų)
Riebalai biologijos skaidrės. (2017 m. Kovo 11 d.). https://www.mokslobaze.lt/riebalai-biologijos-skaidres.html Peržiūrėta 2019 m. Rugpjūčio 22 d. 16:38
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema