Riebalai pristatymas


Riebalai. Riebalų charakteristika apibūdinimas ir sudėtis Kokios yra riebalų rūšys. Riebalai –kas tai? Riebalai yra esminiai. Sudėtis. Riebalai susideda iš riebalų rūgščių ir glicerolio. Maisto riebalai – tai įvairių riebalų mišinys. Augaliniai Gyvūniniai, kurių konsistencija gali būti Kieta Aliejinė Panaši į vašką. Riebalų funkcijos. Energijos šaltinis Energijos atsargos. Riebalų svarba.  Virškinant iš riebalų išsiskiria sočiosios rūgštys. Pagrindiniai riebalų šaltiniai. Nesočiųjų riebalų Žalios lapinės daržovės Augaliniai aliejai Javai Žalios lapinės daržovės Riebi žuvis lašiša. Riebalų suvartojimas. Riebalai turi sudaryti ne daugiau kaip 30 % paros kaloringumo (sveikam žmogui). Maisto riebumas. Maisto riebalų kiekis įvairiuose produktuose yra skirtingas.
  • Chemija Skaidrės
  • MS PowerPoint 182 KB
  • 2014 m.
  • 12 puslapių (385 žodžiai)
  • Karolina
  • Riebalai pristatymas
    10 - 3 balsai (-ų)
Riebalai pristatymas. (2014 m. Gegužės 21 d.). https://www.mokslobaze.lt/riebalai-pristatymas.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 24 d. 21:25
×