Rūkytos dešros gamybos technologinio proceso analizė


Rūkytos dešros gamybos technologinio proceso analizė. Karštai ir šaltai rūkytų dešrų kokybės rodikliai. Juslinė- skoninis. Termiškai apdoroti mėsos. Termiškai apdorotų mėsos gaminių kokybės rodikliai. Termiškai neapdorotų mėsos gaminių kokybės rodikliai. Žaliava naudojama karštai rūkytų gaminių gamybai. Mėsa Dešrų gamybai naudojamos žaliavos turi atitikti reikalavimus. Darbo procesas. Svarbūs valdymo taškai. Galimas žaliavų. Ženklinimas. Mėsos gaminio pavadinimas. Rūkytų dešrų inovacijos. Raudonoji Rodyklė" sukūrė novatorišką dūmų generatorių su atsinaujinančiu dūmų garais.


Juslinė- skoninis, kvapas, spalvas, riebalų kiekis, konsistencija (švelnumas, sultingumas). Fizikiniai,cheminiai- –vandens rišlumas, rūgštingumas (pH vertė) mikrobiologinius (patogeniniai organizmai).

Galimas, žaliavų užterštumas, patogeniniais mikroorganizmais, nuo darbuotojų rankų Patogeninių mikroorganizmu augimas, dėl netinkamos temperatūros ir drėgmės Patogeninių mikroorganizmu augimas, dėl nešvarių įrenginių, nepakankamo nitrinės druskos kiekio Patogeninių mikroorganizmu augimas, dėl blogos temperatūros Patogeninių mikroorganizmu augimas, dėl netinkamos atvėsinimo temperatūros, įrenginių užterštumo, kryžminės taršos iš kitų žaliavų 6,7 Patogeninių mikroorganizmu dauginimasis, dėl pakuočių nehermetiškumo, apsauginių dujų nebuvimo.

Mėsos gaminio pavadinimas ir jo terminio apdorojimo būdas Gaminio pavadinimas ir adresas Mėsos gaminio rūšis Mėsos gaminio sudėtis, gamybai naudotos žaliavos išvardijamos mažėjančia tvarka Maisto priedai: nurodomi ne tik jų pavadinimai ar numeriai, bet ir atliekama funkcija produkte Laikymo sąlygos Data, iki kada gaminį tinka vartoti Gaminio kiekis gramais arba kilogramais, kai jis yra sufasuotas.

Raudonoji Rodyklė" sukūrė novatorišką dūmų generatorių su atsinaujinančiu dūmų garais. Tai dūmų generatorius galintis pakeisti degimo ir trinties dūmų generatorius, kurie naudojami šalto rūkymo pramonės gamyboje.

  • MS PowerPoint 1191 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 10 puslapių (477 žodžiai)
  • Kolegija
  • Deividas
  • Rūkytos dešros gamybos technologinio proceso analizė
    10 - 3 balsai (-ų)
Rūkytos dešros gamybos technologinio proceso analizė. (2017 m. Gruodžio 05 d.). https://www.mokslobaze.lt/rukytos-desros-gamybos-technologinio-proceso-analize.html Peržiūrėta 2018 m. Balandžio 23 d. 01:05
×