Rūkytų mėsos produktų mikrobiologija


Darbo tikslas supažindinti su rūkytų mėsos gaminių mikrobiologija. Mikroorganizmų augimo dėsningumai mėsos gamybos metu. Šaltas mėsos gaminių rūkymas. Karštas mėsos gaminių rūkymas. Pradinės kultūros rūkytų mėsos produktų gamyboje. Mikroorganizmų taikymo tikslingumas. Brendimo procesas priklauso nuo. Rūkytų mėsos produktų gedimai. Rūkytų mėsos produktų apsauga nuo gedimų. Vartojimo trukmė. Apibendrinimas. Naudota literatūra.
  • MS PowerPoint 88 KB
  • 2014 m.
  • 18 puslapių (708 žodžiai)
  • Kolegija
  • Domantė
  • Rūkytų mėsos produktų mikrobiologija
    10 - 4 balsai (-ų)
Rūkytų mėsos produktų mikrobiologija. (2014 m. Gegužės 07 d.). https://www.mokslobaze.lt/rukytu-mesos-produktu-mikrobiologija.html Peržiūrėta 2020 m. Balandžio 03 d. 00:01
×
24 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo