Šaltieji patiekalai ir užkandžiai


Gastronominiai patiekalai. Saltu patiekalu ir uzkandziu klasifikavimas. Saltu patiekalu klasifikavimas. Salti patiekalai. Saltuju patiekalu asortimentas is zuvies. Šaltieji patiekalai ir užkandžiai skairės. Viskas apie saltus patiekalus ir užkandzius. Šaltų užkandžių klasifikavimas. Referatas saltieji patiekalai. Užkandiniai buterbrodukai.

Ivadas. Šalti patiekalai ir užkandžiai. Buterbrodai. Suvožtiniai. Sluoksniuoti buterbrodai. Užkandiniai buterbrodai. Salotos. Salotų asortimentas. Virtų daržovių salotų asortimentas. Mišrainės (vinegretai). Šalti žuvies patiekalai. Šalti mėsos patiekalai. Literaturos sarašas.

Šalti patiekalai gaminami iš įvairios mėsos (rečiau avienos) ir mėsos gastronominių gaminių –rūkytos bei virtos dešros,kumpio,nugarinės,krūtininės ir kt. Dietiniam maistui ir vaikams tinka tik neriebios mėsos,šalti patiekalai (jautienos,veršienos,vištienos,kalakutienos). Gastronominiai gaminiai – tik neaštraus skonio – virtos dešros, sūdyti virti vyniotiniai ir pan.Rūkytų gaminių vaikams duodama nedaug, kad sužadintų apetitą.Šaltiems patiekalams mėsa verdama arba kepama.

  • Microsoft Word 2959 KB
  • 2013 m.
  • 18 puslapių (1010 žodžiai)
  • Šaltieji patiekalai ir užkandžiai
    10 - 3 balsai (-ų)
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai. (2013 m. Birželio 26 d.). https://www.mokslobaze.lt/saltieji-patiekalai-ir-uzkandziai.html Peržiūrėta 2019 m. Lapkričio 20 d. 16:42
×
Namų darbų pagalba 24/7