Stalo serviravimas Stalų serviravimo taisyklės serviravimo rūšys


Įvadas. Stalo serviravimas. Ko reikia, kad stalas atitiktų visus etiketo taisyklių reikalavimus? Stalo įrankių išdėtymo tvarka. Taurių skirstymas pagal gėrimus. Stalo užtiesalai. Staltiesėlės – servetėlės. Higieninės servetėlės. Stalo dekoravimo priemonės. Išvados. Literatūra.

Pagrindinis mūsų uždavinys yra išsiaiškinti kaip pagal visas etiketo taisykles serviruoti stalą ir jį papuošti . Kokias staltieses tiesti, kokius įrankius ir kam naudoti, kaip teisingai juos išdelioti ant stalo. Naudodamiesi įvairia serviramui skirta literatūra mes iškėlėme hipotezę, kad nor ir kaip skirtūsi šalių serviravimo papročiai , tačiau pagrindinės taisyklės išlieka . Būten jas ir apžvelgsime mūsų tolesniajame darbe.

Referatas išskirtytas į keliatą potemių, kurios leidžia lengviau ir efektyviau analizuoti visą pateiką informaciją . potemės yra aiškios ir nurodo apie ką bus kalbama kiekvienoje dalyje.

  • Microsoft Word 74 KB
  • 2014 m.
  • 13 puslapių (2154 žodžiai)
  • Kolegija
  • Ruciukasss
  • Stalo serviravimas Stalų serviravimo taisyklės serviravimo rūšys
    8 - 1 balsai (-ų)
Stalo serviravimas Stalų serviravimo taisyklės serviravimo rūšys. (2014 m. Gruodžio 07 d.). https://www.mokslobaze.lt/stalo-serviravimas-stalu-serviravimo-taisykles-serviravimo-rusys.html Peržiūrėta 2019 m. Lapkričio 22 d. 17:00
×
Užduokite klausimą bet kuria mokslo tema