Stalo serviravimo protokoliniai reikalavimai


Įvadas. Pagrindiniai stalo serviravimo principai. Stalo įrankiai. Stalo indai. Stalo serviravimo situacijos analizė. Išvados. Literatūra ir šaltiniai. Priedai.

Darbo objektas: Stalo serviravimo protokoliniai reikalavimai.

Darbo tikslas: Išanalizuoti stalo serviravimo reikalvimus.

Darbo uždaviniai:

1.Išanalizuoti pagrindinius stalo serviravimo principus;

2.Išvardinti stalo įrankius, indus ir jų paskirtį;

3.Išanalizuoti stalo serviravimo situacijas.

Darbo metodika: literatūros šaltinių analizė, grafinis vaizdavimas, apibendrinimas.

  • Etika Savarankiškas darbas
  • Microsoft Word 1450 KB
  • 2014 m.
  • 17 puslapių (2586 žodžiai)
  • Ieva
  • Stalo serviravimo protokoliniai reikalavimai
    10 - 4 balsai (-ų)
Stalo serviravimo protokoliniai reikalavimai. (2014 m. Balandžio 09 d.). https://www.mokslobaze.lt/stalo-serviravimo-protokoliniai-reikalavimai.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 25 d. 00:18
×