Torto „Juodasis miškas“ gamyba


Technologinė kortelė Nr. ? Biskvitui eil. Nr. Žaliavos pavadinimas Bruto. „ Juodasis miškas “ pusgaminis. „ Juodasis miškas “ iškeptas gaminys. Technologinė kortelė nr. ? Vyšnių sluoksniui eil. Nr. Technologinė kortelė nr. ? Šokoladiniam sulaistymui eil. Nr. Technologinė kortelė Nr. ? Kremui Eil. Nr. Technologinė kortelė nr. ? Visas tortas eil. Nr.


Gaminio kiekis = ( x %) / 100 % = g

Sočiųjų riebalų rūgščių kiekis = (10,53 x 100 %) / = g

Angliavandenių kiekis = (86,83 x 100 %) / = g

Skaidulinių medžiagų kiekis = (9,89 x 100 %) / = g

Pusė vyšnių sulčių, kurios liko atitirpinus uogas, vyšnių likerį, apelsinų sultis ir cukrų supilkite į puodą ir užvirkite. Likusiose vyšnių sultyse išmaišykite krakmolą ir supilkite į puodą. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutištės. Į gautą kisielių įmaišykite uogas.

  • Microsoft Word 19 KB
  • 2020 m.
  • Lietuvių
  • 4 puslapiai (685 žodžiai)
  • Profesinė mokykla
  • Karina
  • Torto „Juodasis miškas“ gamyba
    10 - 3 balsai (-ų)
Torto „Juodasis miškas“ gamyba . (2020 m. Sausio 08 d.). https://www.mokslobaze.lt/torto-juodasis-miskas-gamyba.html Peržiūrėta 2020 m. Liepos 07 d. 06:41
×
125 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo